- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
Aktív témák
-
mexel
veterán
Nekem inkább az a bajom a háttérben futó alkalmazásokkal, hogy erőforrást igényelnek. Mint minden ilyen erőforrást igénylő alkalmazás proci és memória használattal is járnak, így az energiát is viszik, és egy ennyire kihegyezett készüléken mint egy pda, (akksi szinten) eléggé fontos lenne minél jobban kihasználni az akku idejét, ezért nem tetszik nekem teljesen, hogy egyszerre igen sok dolog fut a háttérben. Jobb ötletnek tartanám, ha minden proginál lenne kikapcsoló vagy kilépés gomb, és ezeket ténylegesen le lehetne állítani, nem csak eltüntetni a kijelzőről (ezek igen kisméretű progik a pc-khez képest de a pda procik majdnem olyan teljesítményűek mint egy nem túl régi pc, így nem lenne gond nulláról indítani az alkalmazásokat). Nem ártana olyan lehetőség sem mint a win-ekben, hogy megszabhatnám milyen alkalmazásoknak milyen tevékanységet engedek. ( pl automatikus indítások, és a háttérben végzett frissítések, stb - ezt próbálják talán utánozni a task killerek) Szerintem itt túlságosan szabad kezet kapnak a programok a garázdálkodásra. ( a mobilnet adatmannyiségéről, áráról és sebességéről nem is beszélve)
Én akkor tartanám profinak és teljesnek a rendszert, ha ezek meg lennének oldva, vagy legalábbis jócskán finomítva. Szerintem eléggé értelmetlen dolog, hogy belehallgatok egy zenébe akarva vagy akaratlanul, kilépek a lejátszóból és az még ott röhög a háttérben.)
Aktív témák
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garázst szeretnék építeni olcsón, tudtok valami ötletet?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- ÚJ RAZER BLADE 18" QHD 240Hz / RTX 4090 / i9-13950HX / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest