Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
tomy86
üzenetére
Amíg a simkartyanak nincs baja addig nem nehéz beallitani, én is vegigcsinaltam már sokszor,
Csak egyszer hiába rakosgattam a kártyát bármilyen telefonba, nem ment a net,pedig mindegyik telefon jól volt beallitva (más kartyaval volt net )
És hidd el be tudom állítani a telefonon az apn beállitasokat ...úgyhogy nem azzal volt gond!!
És mondjuk bármit is mond az üfsz, addig nem volt netem amíg a kozpontbol meg nem butykoltek a kártyát...És nem ilyen egyszerű letiltas vagy ilyesmi baja volt,hanem egyszer csak nem volt net,(az lehet hogy esetleg ujraindult pont a teló, nem emlékszem ), szóval a kartyaval lett balami bibi...
Egyébként nem egy sima üfsz néni mondta, aki csak a szokásos szöveget mondja, és fingja nincs az egészről, (az nem is tudta megoldani a gondot) hanem a technikai osztályról egy ürge, és nincs okom hogy nem higgyek neki....
Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest