- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Aktív témák
-
aimettirlz
tag
Üdvözlet, a következő problémák vannak az Xperia Arc Semmel és nem feltétlenül a frissítés miatt... (4.0.3)
- lassú a telefon kifejezetten a tárcsázás, híváslista megjelenítéskor... BRUTÁLISAN van hogy 15 másodperc mire bejön... ez sztem nem normális...
- bejövő híváskor sokszor nem ismeri fel a kapcsolatot, pedig be van írva telefonkönyvbe, tehát csak egy számot ír ki... és csak jóval később vagy hívás végén látom csak... hogy kivel beszéltem...
- galéria megnyitása és képek pörgetése után egyszercsak villan egyet és újra kezdi tölteni az egészet tehát elveszik a kép amin éppen vagyok és az elejére ugrik többször is...
- fogadott hívásokkor ( T ) főleg 10 másodpercen belül vonalrecsegés és kapcsolatbontás... (nyilván ez lehet hálózat is) de előfordul sokszor... Aszódon Gödöllőn is... Havernak Telenor is ilyet csinál egyetemen Gödöllőn... hívják és kicsörög és utána kapcsolatbontás... ezmiez? többszöru próbálkozás után tudja felvenni a telefont...
köszi a segítséget ha tudtok valamit ezekre, esetleg ha kell valami info még akkor leírom természetesen!
Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest