Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
grigo
őstag
Köszönöm a választ és a segítséget. Egész egyszerűen azért kell mennie az origo-nak mert nem tudom a kezdőlapot cserélni. És origo-t szinte soha nem olvasok. Szokások rabja vagyok tudom
Egyszerűen zavar, hogy olyan oldalt tölt be kezdőnek amit nem is nézek. Beállításokban átállítottam már, de akkor sem az nyílik meg. Máshonnan meg nem igazán tudtam még indítani a böngészőt sajnos. Nincs olyan módja, hogy a rendes parancsikont rakjam ki valahova ne ezt az origósat? Kezd dühíteni.
Akkor amúgy maradok az operánál, max gyáriból bankolok majd. Köszi, hogy szóltatok, a sok böngésző tesztnél ezeket valahogy nem írják le, csak hogy ilyen gyors, olyan gyors, ilyen szép olyan szép...
Aktív témák
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest