Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Aktív témák
-
grigo
őstag
Köszönöm a választ és a segítséget. Egész egyszerűen azért kell mennie az origo-nak mert nem tudom a kezdőlapot cserélni. És origo-t szinte soha nem olvasok. Szokások rabja vagyok tudom
Egyszerűen zavar, hogy olyan oldalt tölt be kezdőnek amit nem is nézek. Beállításokban átállítottam már, de akkor sem az nyílik meg. Máshonnan meg nem igazán tudtam még indítani a böngészőt sajnos. Nincs olyan módja, hogy a rendes parancsikont rakjam ki valahova ne ezt az origósat? Kezd dühíteni.Akkor amúgy maradok az operánál, max gyáriból bankolok majd. Köszi, hogy szóltatok, a sok böngésző tesztnél ezeket valahogy nem írják le, csak hogy ilyen gyors, olyan gyors, ilyen szép olyan szép...
Aktív témák
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszerűen zavar, hogy olyan oldalt tölt be kezdőnek amit nem is nézek. Beállításokban átállítottam már, de akkor sem az nyílik meg. Máshonnan meg nem igazán tudtam még indítani a böngészőt sajnos. Nincs olyan módja, hogy a rendes parancsikont rakjam ki valahova ne ezt az origósat? Kezd dühíteni.