Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
xSide
őstag
Tettem még egy próbát teszt fájlokkal a sugarsync-el, nem jött be!!!
Legfőképp a varázs táskája ütötte ki a biztosítékot nálam, ne ő döntse már el hova rakja.
Megtaláltam a megoldást áthelyezésére is, de így sem jó!
Egyáltalán nem értem milyen szinkron az, hogy a fájlokat külön menti eszközönként, összekombinálni nem tudtam, hogy amit pc-ről feltöltök egy mappába, mondjuk a telóról is oda helyezhető legyen!!!
Ez azt eredményezte, hogy fájlok 2 helyen is meg vannak a sugarsync rendszerében továbbá a telón +1 helyen, továbbá pc-n szintén 2 helyen...
Vagy nekem bonyolult, vagy nem arra való amire én gondoltam...
Most áttértem a min.us-ra, ide azt töltök, amit én akarok bár szinkronizáció (még) nincs benne, de legalább én kezelem a saját fájljaimat (2Gb fájlkorlát van, sávszél nincs korlátozva, alap tárhely 10GB, meghívott regelés esetén +1GB ajándék)!
Könnyű elérhetőség, egyszerű megosztás http://mxs.minus.com, akár pulikus, akár privát mappánként is és alias név adható hozzájuk...
Regisztráció az aláírásomban és mindketten jól járunk!ui.: mikor töröltem telóról a sugárt, törölte a szinkronizáció során megadott mappákat igaz létrehozott az sd-n egy Trash mappát és ott megtaláltam, pc-n a duplikációkat magam kellett törölni és pár zip sérült is
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl