- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé off amit szeretnék kérdezni, de sajnos Google baráttal nem lettem sokkal okosabb...
Azt szeretném kérdezni, hogy CM7 esetén a cpu használati módok (conservative, ondemand, smartassv2, poversave stb) között pontosan mi a különbség, illetve érdemes kísérletezni velük, vagy érdemes gyári beállításon hagyni?
Azért kérdezem mert azt írja a droid, hogy a cpu beállítások megváltoztatása jellemzően rossz irányba befolyásolja a rendszer teljesítményét, az előző (CM 7.0) romomban alapból ondemand volt beállítva, és megpróbáltam conservative-val, de visszatértem ondemand-ra, mert úgy tényleg jobb volt.
A jelenlegi romomban alapból smartassv2 van beállítva, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e másra átálítani, vagy érdemes ezen hagyni?
Bármilyen infót is nagyon szépen köszi,
illetve ha nagyon off, akkor azt is megköszönném, ha tudnátok olyan linket adni, ahol ez részletesen le van írva.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest