Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Értem. Akkor Android alatt a telepítés és unistallálás az nem hagy maga után olyan "szemetet" mint mondjuk Win esetében, vagy az nem takarítja le? Illetve nem mondtad, hogy precízen működik-e, és volt-e vele semmi problémád (valamint a használatának következményeként sem).

petipetya: a telefon már meg van (SGS+) és nem értem ezt miért mondtad? Találtam egy programot, ami hasonlít a Win alatt használtra de nem tudom kell-e, jó-e azt használni Android alatt.
Vergődök? Hát neked is van egy stílusod, de ha megkérhetlek velem szembe ezt mellőzd. Nem téged kérdeztelek, kvázi neked nem is kell reagálnod! 
Aktív témák
Aktív témák
- Star Wars rajongók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Gran Turismo
- Projektor topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vergődök? Hát neked is van egy stílusod, de ha megkérhetlek velem szembe ezt mellőzd. Nem téged kérdeztelek, kvázi neked nem is kell reagálnod!