Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Értem. Akkor Android alatt a telepítés és unistallálás az nem hagy maga után olyan "szemetet" mint mondjuk Win esetében, vagy az nem takarítja le? Illetve nem mondtad, hogy precízen működik-e, és volt-e vele semmi problémád (valamint a használatának következményeként sem).
petipetya: a telefon már meg van (SGS+) és nem értem ezt miért mondtad? Találtam egy programot, ami hasonlít a Win alatt használtra de nem tudom kell-e, jó-e azt használni Android alatt.
Vergődök? Hát neked is van egy stílusod, de ha megkérhetlek velem szembe ezt mellőzd. Nem téged kérdeztelek, kvázi neked nem is kell reagálnod!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest