- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
chab7
addikt
Szépen felsoroltad azokat az eseteket amik pont megkívánják az irányzott cuccokat, de szerintem én/mi itt a hétköznapi felhasználás kompakt kényelmes oldaláról közelítjük meg a dolgot. Ha esküvői fotós lennék akkor valószínűleg profi fényképezőgéppel dolgoznék, ha hegyimentő lennék akkor meg egész biztos lenne csúcskategóriás navigációm, operatőrként kamerám. De itt arról van szó, hogy ha a mindennapokban velem van egy ilyen telefon akkor bárhol ha meglátok valamit gyorsan le tudom fotózni /videózni. kirándulásnál, vagy csak úgy egy idegen helyen ha valamit meg akarok keresni (de szerintem nyugodtan használható hosszab utakra is) van benne gps és elnavigál. Emellett zenét hallgatni és filmet nézni is lehet vele unalmas várakozásokban, buszozáskor, pl napi munkába ingázásban. Velem lehet egy számológép, iránytű, szögmérő stb sok kis hasznos dolog anélkül hogy egy nagy batyut kellene cipelnem. Folytassam? Tudjuk hogy nem a speciális esetekre készültek, senki nem is ezt mondta. De a hétköznapi ember hétköznapjaiban kompakt és hasznos. Ennyire baj, hogy sok mindenre jó - mint mondtam, főleg olyankor mikor nem számítasz rá hogy kell, de akár úgy is hogy megfelel a célnak és azért használom/juk?
Ha igen, nem kell használnod, de remélem mi akiknek megfelel használhatjuk és élvezhetjük a lehetőségeit.
Megfigyeltem, hogy vannak emberek akik a dolgokban nem a számukra használható oldalt nézik vagy akarják felfedezni/ hasznosítani maguk - vagy esetleg más - számára, hanem azt nézik, az adott dolog miért nem jó. Ez is egy hozzáállás, de így mindig elégedetlenek lesznek
Aktív témák
- Energiaital topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gamepad
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest