Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Aha, aha. Így már értem.
Köszönöm a felvilágosítást.
Nem aggódtam igazán, csak kíváncsi voltam, hogy mit jelent ez a szó, és amit a neten találtam róla, az nagyon kócos volt.Akkor lehetnék akár "geekleány" is "aggleány" helyett.

RazorGTR1
Hűtlenség önamagadhoz, ha ilyesmi csak eszedbe jut is. (idézet egyik kedvenc írómtól, de nem biztos, hogy szó szerint így van, ezért nem kapott idézőjelet)
Womb
A nagy részével egyetértek, de hogy miért a "picsa" szót használtad a nő szinonímájaként, és hogy miért kapnál ki érte, azt nem értem. Meg azt sem, hogy ha nem akarjátok, hogy így kezeljenek, akkor miért tűritek - sőt, várjátok el? (Akinek nem kabátkája, ne kapkodja magára! Senkit nem akarok megbántani, de fenemód kíváncsi vagyok.
)
Ne magadra értsd, de ha ezt így átlátod, akkor a másik oldalt is ismerned kell.
A "Ti" megnevezés a férfiemberekre vonatkozik.
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a felvilágosítást.
Nem aggódtam igazán, csak kíváncsi voltam, hogy mit jelent ez a szó, és amit a neten találtam róla, az nagyon kócos volt.
)
Ne magadra értsd, de ha ezt így átlátod, akkor a másik oldalt is ismerned kell.