- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
S. Szabi #137856 üzenetére
Nem maga az app lesz a dolog forrása szerintem hanem hogy váltás után kilövi a folyamatot a rendszered LMKd-je vagy "optimalizálója"..
Nem említed milyen rendszer, de ha az "akkukímélő" módból (minden rendszer más gúnynéven hívja.. EMIU, MIUI, egy hülyeség) kiveszed az appot és beállítod hogy futhasson háttérben akkor általában nem lövi ki.. ezen felül root-al tudok mondani megoldást,root nélkül is csak kicsit nem az igazi meg nem 100%-os. -
tomy86
addikt
válasz
S. Szabi #53231 üzenetére
1, Nemrég volt róla szó.
2, Tudtommal nem lehet a frissítés jelzését alkalmazásonként tiltani. Nemrég futottam ezzel egy kört. A Titanium Backup leválasztás a Playről funkciója is használhatatlan. -
goom
senior tag
válasz
S. Szabi #33754 üzenetére
Apex Pro-t használok, és abban is lehetséges, amit Bone123 előtted írt: azaz az Asztalokon egyesével is tudok ikont választani (akár többféle ikoncsomagból is). Az AppDrawer-ben viszont én sem tudom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NBA és kosárlabda topic
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest