- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SGC
tag
válasz
Viktor0610 #159554 üzenetére
igen, és vagy 1000 másikat le lehetne tölteni, de vhogy erre áll(na) rá a kezem
-
SGC
tag
Sziasztok, az alábbiakban kérnék segítséget:
-van egy Lenovo Tab M10 táblagépem, android 8.1.0 fut rajta
-a munkámhoz használom, kapcs. rajzok, beállítási értékek, ilyesmik vannak rajta jellemzően pdf-ben (tudok a 'felhőről', de köszönöm, nekem így vált be)
-pár napja villámgyorsan meg kellett néznem vmit, de amint lehúztam a menüt felűlről, hogy megnyissam a Tárhelyet és megkeressem amire pillanatnyilag nagy szükségem volt, az tele volt irreleváns értesítésekkel
-siettemben ráböktem a "Mind törlése" (v. vmi hasonló) lehetőségre, ami el is tüntetett mindent - a Tárhelyet is, aminek a visszaszerzését nem sikerült elérnem; sehol sem találtam még csak hasonló menüpontot sem
(egyéb üzenetek továbbra is érkeznek)
Persze nem világkatasztrófa megnyitni a Beállításokat és onnan a Tárhelyet, de már megszoktam az évek során a lehúzás-koppintás műveletsort
A 'beépített' Fájlkezelőt már az elején letiltottam, nem szeretem droidon ezt a fajtát, ahogy a Total, Ghost v. más Commandereket sem
Ha vkinek van vmi ötlete, kérem ne habozzon megosztani; köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged