- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
dokee78 #56199 üzenetére
Nekem se hozta be a Dolphin a saját jelszóval védett demo oldalamat, kb. ez volt az utolsó csepp a sok egyéb hülyesége és durva fogyasztás mellett, úgyhogy asszem végleg megszabadultam tőle.
Chrome-val most egy ideje jól elvagyok, bejön nagyon a simogatós fülváltás meg új oldal nyitás. Komoly hibával még nem találkoztam és a beépített videók közül is egyre több megy flash nélkül.
-
air
nagyúr
válasz
dokee78 #55942 üzenetére
"Webkártyával lehet a Playen fizetni?"
Igen.
(#55943) xSide
"ebay-en webkártyával nem lehet fizetni."Nem ebay-ről volt szó. Miért kevered ide? Nekem is az ebay miatt van PP-m. De itt a Play-ről volt szó.
"Nem kell utalgatni (plusz pénzért)"
Az utalás 1 perc, a saját számláid között díjmentes.
-
air
nagyúr
válasz
dokee78 #55938 üzenetére
Miért jobb a PayPal, mint egy webkártya? Magyarázzátok már el, légyszi! A PayPal "mögé" is kell egy virtuális kártya, vagy egy olyan számla, amire mindig csak annyi pénzt teszel, amennyit el akarsz költeni.
Nem értem ezt a PayPal misztifikálást. Mondom mindezt úgy, hogy természetesen van nekem is PP fiókom, de a virtuális webkártyám számlája van hozzárendelve. -
-
-
törölt tag
válasz
dokee78 #55623 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem nem tűnik annak. Az ütemezéshez sem kell feltétlenül a fizetős. Csak az E-Robot. Sztem abból elég lesz hozzá az ingyenes is. Azért a jövő idő, mert a Robot Play verziója még nem tudja egyszerűen kezelni a profilváltást. Legalábbis éjjel egykor, amikor írtam a topikjába, akkor még nem tudta. De az a fejlesztői verzió, amit 9 -kor küldött Tamás, az már igen. Kipróbáltam, a profilváltás működik. Ennyit a Robot supportról.
A blokkolás hatékonyságát még nem tudtam tesztelni.
Ezt nem feltétlenül Neked írtam azzal a szándékkal, hogy győzködjelek, vagy bármire rábeszéljelek. Inkább csak azért, hogy meglegyen az infó, hátha rajtam kívül, más is keres olyan hívásmanager -t, aminél egyedi szempontok alapján is lehetséges a profilváltás. -
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #55243 üzenetére
Akkor itt az ideje tanulmányozni kicsit egy asztali böngészőben, hogy mi is történik, amikor linkelsz, vagy off-ba teszel egy szövegrészletet. Ennél bézikebb "HTML-programozás" már nincs is. A lényeg, hogy van egy nyitó- és egy zárótag. A kettő közt annyi a különbség, hogy a kapcsos zárójeleken belül a zárótag /-val kezdődik.
[B]Ez a szöveg ki lesz emelve.[/B]
[OFF]Ez a szöveg off.[/OFF]
[L:ez-pedig-maga-a-link]Egy egy linkelt szöveg.[/L]
Stb. A kis- és nagybetű a tagekben amúgy nem számít.
-
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #53848 üzenetére
Többen is írták már, hogy ha nem kap netet, akkor egy idő után hisztizik. A Playen is több ilyen hsz. van. Mondjuk engem nem érint. Egydolláros akcióban vettem meg, bízva abban, hogy egyszer tudni fogja, amit hiányolok a legtöbb ilyen appból (gondoltam 225 Forintot megér). Mivel azt a mai napig sem tudja így nem volt annyi ideig a telefonon, hogy reklamáljon a liszensz miatt, ráadásul folyamatosan megy a mobilnet, így egyébként sem jelentkezett volna.
-
Probert75
addikt
válasz
dokee78 #53486 üzenetére
Minek ehhez progi! Böngészőben egyszerűbb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #52978 üzenetére
Én még az App Settings-et használom, mert az ki tudja kényszeríteni az Immersive mode-ot. Nálad esetleg az a funkciója lehet érdekes, amivel vissza lehet vonni az alkalmazásoktól engedélyeket.
Gravitybox-ot már töröltem, mert szétvágta a jól megszokott aksi ikont a státuszsorban. Helyette az Xperia Xposed az, amivel a kikapcsoló menüt átszabtam. Ki is raktam 4 ikon, így nem kell a menübe mászkálnom, ha 2G és 3G között akarok váltani.
Ezen kívül még a Screen Tweaks, ami jó buli, de az is csak a CRT animáció miatt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dokee78 #52833 üzenetére
Igen, a gyári screen lock-ot cseréli le.
Én telepítettem az Xposed-et, majd restart a telefonnak., utána telepítettem a modult, aktiváltam, belőttem hogy milyen mintát akarok, majd telefon restart, és működik. De ahogy látod nem csak nálam.
Arra még érdemes odafigyelni, mert másnál már előfordult, hogy a screen lock telepitése előtt alapból a 3x3 minta rács legyen beállítva lock screennek és utána lehet telepíteni az Xposed-et meg a modult.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #52242 üzenetére
Ezt a frissítéshez írják:
- Folders and Library / Ignore Short Tracks (Notifications, etc.) option. By default this is set to Include All if Poweramp is updated, and 6s for new installationsÉn csak innen vettem a funkciót, mivel nálam csak egy Music mappát vizsgál az SD kártyán.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #52240 üzenetére
Tulképp bármelyik logcat alkalmazás jó. Én a Logcat Extreme pro -ját használom, de az Elixír2 -ben is van rendszer log. JB -től root kell hozzá.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
dokee78 #52110 üzenetére
Ne írj már ilyeneket....persze, hogy két dolphin lett mert az addont is telepíteni kell valahova nem? Az, hogy te látod az appok között az nem jelen semmit csak annyit, hogy nincs rejtve. Attól függetlenül a Dolphint elindítod, beállítások legfelső fülében bekapcsolod, és a dolphin használja... Mi van akkor, ha ott van az appok között? Hogy jön ide a pdf? az is egy külön addon, és azt is meg lehet találni az alkalmazáskezelőben.... ez nem tudom miért ekkora baj. Hatalmas mérete is van ~6.9 MB.
Különben azok a funkciói amit Somatom is említett, csak még gyorsítja a böngészést, nagyjából mint az opera Turbo...ez kezeli a html5-öt 4.4 -en lehetővé teszi a flash playert...stb
-
törölt tag
válasz
dokee78 #52096 üzenetére
Nem mondom, hogy nem láttam még ilyen "furcsaságot", de annak megvolt az oka. De egy Jetpack telepítéssel hogy lett 2 Dolphin? Nem egy Dolphin és egy Dolphin Jetpack? Mert az nem másik Dolphin, csak egy kiegészítő, amit a böngésző menüjében kell engedélyezni, de a továbbiakban nem kell foglalkozni vele. Én beraktam az Apexben a "sosekell" mappába/cimkébe.
Body007:
Root van? -
törölt tag
válasz
dokee78 #52009 üzenetére
Ha tényleg komolyat szeretnél és megvan hozzá a vasad, akkor XBMC Android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest