- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Viktor0610 #152326 üzenetére
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #152181 üzenetére
Bah...
Tök jó, hogy ami jó kiveszik és gagyibbakat raknak bele...Gondolom esetleg azt lehetne megcsinálni, hogy megkeresni egy régi verziót felrakni, és utána frissíteni újabbra.
Ráadásul nem hogy fejlődött volna a mobilban az eső előrejelzés, a webesből is kivették az eső mennyiségének várható értékét...
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #152150 üzenetére
Sajnos abban nincs about info. Talán sikerült írnom neki. (de ahogy látom play store-on történt a regisztrálás)
Nem találom a play könyvtárban. Csak a PRO Upgrade-et jegyzi, de ennyi.
Remote Fingerprint Unlock az app. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #152061 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #152058 üzenetére
Nem muszáj Excel, csak szerkeszteni (sorokat és oszlopokat törölni) tudjak és "CSV (pontosvesszővel tagolt)" formátumba tudjam menteni.
(Vannak olyan munkáink, ahova egyetlen fájl miatt kell laptopot is vinni, miközben minden egyéb tabletről megy.) -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #152015 üzenetére
Több, mint fura.. olyannyira hogy nem az eredeti oldal csinálja. Az app 3.6MB és egy tök sima wrapper a deepl.com fordítójához ami egyébként szerintem is tök jó, én pl. cím mezőben használom fordítónak PC-n, böngészőben úgy, hogy hozzáadtam mint keresőmotort (
https://www.deepl.com/translator#en/hu/%s
angolról magyarra, ha már MacGyver). Inkább tartom erősen aggályosnak, hogy csinál valaki egy ilyen wrapper-t egy weboldalhoz aztán reklámot tesz a kódba.. na ez viszont szerintem nem elfogadható ha nincs igazából hozzáadott érték semmi. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #152012 üzenetére
Az összefoglalóban levő Photo Editoré bizalomgerjesztőbb?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #152012 üzenetére
Mit értesz a fura alatt? Mondjuk rizikó minden alkalmazásnál van,legyen bármilyen neves a készítő.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151991 üzenetére
Ennek fejlesztését szerintem abba is hagyták. 2019 októberi az utolsó frissítés. A korábbi linkes viszont naprakész. Hát ezt is elérte a "buzinesze" szemlélet....
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #151991 üzenetére
Jól felment az ára.
Én valami féláras akcióban vettem meg 1300 Ft körül. Jó alternatíva helyette a Fairmail (1890 Ft a pro) vagy a Nine (~5000 Ft körül) is olcsóbb.
-
sopruk
senior tag
válasz
Viktor0610 #151988 üzenetére
Én 2018-ban az Aqua Mail Pro-t vettem meg 1800 Ft-ért és azóta használom. Átváltottak havi díjasra? Az durván magas ár
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151949 üzenetére
Én se, mert a másik céges Samu...
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #151866 üzenetére
Ok, köszi!
-
lanszelot
addikt
válasz
Viktor0610 #151859 üzenetére
De az eredeti ennek az új verziója.
Ez nem samsung, hogy minden marhaságot megváltoztatnak.
Ebben az alap dolgok vannak.
Annyi eddig a különbség hogy pár dolog ki van oldva, pl selfie zoom
de rengeteg hiányzik is
Fényképeknél semmi különbség -
lanszelot
addikt
válasz
Viktor0610 #151855 üzenetére
Leszedtem, felraktam, és ez nem a google camera, ez egy módosított változata.
Nekem az eredeti van fent, amit linkeltem.
Kipróbálom, hátha. -
lanszelot
addikt
válasz
Viktor0610 #151855 üzenetére
Mivel alap android van rajta. így alapból a google camera van rajta.
Itt az eredeti oldalán ezért is nincs a listában -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #151845 üzenetére
És tényleg!
Hálás köszönet!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #151841 üzenetére
Nem találok sehol"További Sötét mód lehetőségek"beállítást. Van ilyen a Xiaomi Redmi Note 8T-ben?
-
marec1122
senior tag
válasz
Viktor0610 #151685 üzenetére
köszönöm úgy látszik működik.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #151673 üzenetére
Haljak meg de nekem ez nem jott le..
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #151665 üzenetére
A Vanced-et probalta de mivel az az eredeti Youtube app-ra alapul.. az se megy.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151665 üzenetére
Most frissít a Tablet (gyak. az egész rendszert, összes app-ot), utána megnézem mi lesz. Amúgy írtam korábban is, hogy a Vanced is pont ugyanazt csinálta mina sima. Az oka valszeg. hogy az is a "gyári" YT app-ra épül.
-
Ear001
addikt
válasz
Viktor0610 #151456 üzenetére
Érdekes, nekem a Messages simán berakja a spam mappába ezeket az sms-eket.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #151459 üzenetére
Azzal sokra nem mész. Tavaly t-com számlát akartak fizettetni velem több alkalommal is. De volt gázszámla is amit rendeznem kellett volna. Szerencsére semmi t-comos cuccom nincs és gázt sem fogyasztok. Bejelentettem a rendőrségre e-mailben. Válaszra sem méltattak.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Viktor0610 #151438 üzenetére
Olyasmire gondolnék, hogy "answer this message" : és magyarul mondom el a dolgokat neki
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #151386 üzenetére
Átnevezhető, én is ott írtam át az összes kártyám nevét.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #151384 üzenetére
Köszi, sikerült! Csak tudnám, hogy minek vannak az Androidos alkalmazások, ha mindenért böngészőben kell megnyitni a Google fiókkezelőt?
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #151369 üzenetére
Hja, hogy neked kellett volna maga az új funkció is? Ohh.. az ugyanúgy nem ment volna mint a Google Maps dark mode.. mert attól még hogy a verzió ugyanaz attól még nézi a készülék paramétereit.. Egyébként nem ki fog mert már kint is van Március 23 óta, csak te még nem kaptad meg.
@Bozek: erőforrás menedzsment szinten vicc kategória lassan ami programozás néven megy egyes tech. cégeknél.. de komolyan.. most a laptopomon Manjaro / XFCE4 alatt egy terminál mellett Chrome-ban 15 tab van nyitva, ebből 7 Youtube, 3 PH, 1 Reddit, 1 Google keresés meg 2 APKMirror meg 1 OneTab kiegészítő plusz egy XFCE4 terminál.. 2.8GB RAM a 8-ból, 0MB swap.. Android-on az első 10 (de lehet 12..) tab már rég ki lett volna kukázva a memóriából.. erre most ráindítottam egy Cisco router szimulációt 4 routerrel, felment egészen 3.94GB-re a RAM foglalás mert routerenként kell neki nettó 256MB..
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151369 üzenetére
8 giga memória egy Chrome-nak? Mi ez? PC?
Bár még ott se kell annyi jó esetben.
-
válasz
Viktor0610 #151368 üzenetére
Nem sikerült.
Mivel split APK, ki kellene kapcsolnom a MIUI optimalizációt, de nincs kedvem.
Plusz lehet, nem is települne fel, mert az Android Police szerint 8 dzsiga memória kell neki, a telómban "csak" 6 van.
No mindegy, azért megpróbáltuk.
Fel fog kerülni a Playre is vajon?
Vagy már most is megtalálható ott, csak nem mutatja a teló, mert nem kompatibilis vele? 🤔 -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #151366 üzenetére
A különbség? A minor verzió, ott van alatta
Hogy azon belül mi a különbség? minSDK pl. meg a benne levő nyelvek.
Ha elég az angol (mondjuk eleve angol nyelven használod a telefont) akkor
438910534 minor - de ez minimum Android Q és felette
Ha magyar support kell akkor
438910523 minor - ez meg minimum Android 7 és felette (inkább a fentebbit)!(Tök egyszerű, nem tudom mit nem értesz)
^-- a felkiáltójel nem a véletlen műve -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #151363 üzenetére
Azt.. arm64-v8a + armeabi-v7a. De vajon miért akarod pont ezt a verziót, és amúgy melyik minor verziót akarod? Csak azért, mert a HVG is azt linkelte? Már azt se értem ők miért azt linkelték, mikor a cikk mai de a hivatkozott verzió kiadásának napja Március 13 és ugyanezzel a verzióval van négy minor is (Márc 13-n két minor valamint 14-n és 19-n is egy-egy variáns) de tökmindegy, mert a legfrissebb stabil (89.0.4389.105) már akkor kint volt 3 napja mikor a cikk kijött (Március 23 dátummal, egyszerre mind).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151119 üzenetére
Hát azért én nem mondanék le róla ilyen könnyen, főleg mivel mint írtam is, simán jó volt, amikor elindult a törlés után, tehát ez valami "okozza", amit szerintem meg lehet oldani valahogy...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #151117 üzenetére
Már azt is próbáltam, utána újra frissítettem, de úgy sem volt jó.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #151114 üzenetére
Köszi!
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #151112 üzenetére
A Play azt írja, hogy az éves díjjal fogja megterhelni a kártyámat, tehát egy évig biztosan használhatom. A kérdés az, hogy ha a Playen közben lemondom, akkor ebbe beletörődik és nem akarja majd vmi ármánnyal megújítani magát a következő év(ek)re? A Google figyel az ilyesmire?
-
zarew
senior tag
válasz
Viktor0610 #151099 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #150984 üzenetére
Így van. Anno gyanítottam, hogy lehet ilyen anomália. Ezért vettem inkább kékfogast.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #150984 üzenetére
Pontosan erre gondolok csak ismerem mögötte az elektronikát is - ezért írtam amit írtam és ezt nem tudod megkerülni, ugyanis a gombhoz a TRS "kiosztású" jack nem jó, a TRRS alkalmas csak a gomb kezelésére viszont akkor már van "fantommikrofon" ami miatt meghiúsul a hangfelvétel ha nem állítja át a forrást.
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #150723 üzenetére
Honor 6 telón az elején a 4.4-nél még nem volt beépítve. Az 5-ös droidtólmár alapból be lett építve. Azóta minden Honor teló/ROM alap funkciója. Ezt használtam de kell root jog.
Viszont szinte minden eszközt felébreszt az "ébresztő" funkcióval így lehet kombinálni. Sajna viszont azt az eszközt elnézve hááát inkább a jobb kézzel megtörlöm a könnyes szemem mikor a bal kézzel bevágom a kukába. Annál sokkal újabb szerkezetek sem alkalmasak már arra sem, hogy egy web oldalt megnyissanak az oldalakon található rengeteg sz@r. miatt....
-
zhata
senior tag
válasz
Viktor0610 #150681 üzenetére
Mostmár nálam is megy, és ahogy mondod, írásjeleket nem tesz ki, pedig bemondom neki, hogy "felkiáltójel", erre leírja, mint szót.
Továbbá a mondatot kisbetűvel kezdi. De amúgy elég pontosan gépel. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #150664 üzenetére
Ismét csak a már megszűnt Swype-t tudom említeni, ami tudja ezt
-
fa4hu
őstag
válasz
Viktor0610 #150664 üzenetére
Én se találtam erre megoldást, magyar nyelven úgy látszik nem elérhető.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Viktor0610 #150636 üzenetére
Gyanítottam, de gondoltam, hátha. Köszönöm.
-
Mayeye
csendes tag
válasz
Viktor0610 #150623 üzenetére
Üdv.
A topicban is feltettem de semmi.
Általános androidos megoldásra gondoltam,ami bármelyik telón működik.
Maga a gyári szoftver sajnos nem tudja, ezért próbáltam itt érdeklődni. -
Csaszi87
tag
válasz
Viktor0610 #150424 üzenetére
Ez így igaz, nyilván nem 10-essel jött, 3 éves telefon.
Akkor ne reménykedjek, nincs megfelelő beszélgetés rögzítő Androidos Xiaomira?
Pont azért volt jó, mert nem kellett beszélgetés közben irkálnom (rendeléseket is szoktam felvenni) csak vissza hallgattam és lejegyzeteltem nyugodtan mikor időm volt. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #150342 üzenetére
Ezt végképp nem értem. Inkább tárgyi emlék az illetőről , mint ez a digitális akármi...
Off befejezve -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #150342 üzenetére
ilyen indokkal szerintem jobb felköltöztetni az sms-ket felhőbe (is) akár
-
huliganboy
addikt
válasz
Viktor0610 #149860 üzenetére
Köszönöm, egyelőre nem működik, céges gépre nem tudok telepíteni az előbb ezt elfelejtettem...
portable elvileg nincs belőle..
Vysior meg desdock ilyenek mennek...de ott meg nem lehet "távírányítani",.
Az ha jól tudom mobilnetes dolog nem? De utána olvasok. Napi 8 órában nincs elég mobilnetem hozzá
-
Magnat
veterán
válasz
Viktor0610 #149849 üzenetére
OK, de nem Sony telefonra fel lehet tenni hivatalos forrásból?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #149810 üzenetére
-
kalasz
tag
válasz
Viktor0610 #149267 üzenetére
Üdv!
Bocsi a bele vaú de, hogy lehet rávenni a simple calendart a szinkronizációra tablet és telefon között? Választ előre is köszönöm. -
kkdesign
senior tag
válasz
Viktor0610 #149754 üzenetére
Köszi
eddig sajnos nem
5 perce beletettem, de sehol semmi
-
Keraa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #149728 üzenetére
És IGEN!
Köszönöm szépen! Viktor0610! Működik! :-) -
Keraa
aktív tag
válasz
Viktor0610 #149724 üzenetére
Android 9.1.0 Huawei Mate 20. Minden engedély meg van adva neki....:-( Xiaomi-t használtam korábban azzal nem volt gond...
a Samsungnál is ha már egyszer bekapcsoltam és csatlakozott .és utánna elveszíti a jelet (ha távolabb megyek a telefontól vagy újra indítom az órát) akkor már magától csatlakozik...
Ezért nem gondolnám , hogy az engedélyekkel lenne gond...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #149688 üzenetére
Köszi!
Olyat keresnék, amit lehet automatizálóból (Tasker, MacroDroid stb.) aktiválni/inaktiválni és az óra "mozog", így talán nem ég be a display.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610 #149620 üzenetére
Megadtam, de nem lett jó. Így újra csináltam az alkalmazással a widget. Újra kellett tanulnom az alkalmazást. De most jó.
-
Fishor
senior tag
válasz
Viktor0610 #149523 üzenetére
Szia!
A SwiftKey ben nem lehet, de a telefonban valóban van egy gboard helyesírás ellenőrző bekapcsolva, amit most kikapcsoltam és végre nem szivat, ahogy eddig. Ezer köszi! Hálás vagyok, nagyon régóta bosszantott már.
Üdv: Fishor
-
gulyasa
őstag
válasz
Viktor0610 #149463 üzenetére
Egyelőre bejött az újratelepítési tipp. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Viktor0610 #149456 üzenetére
@Somatom
Köszi mindkettőtöknek! -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #149454 üzenetére
Sztem ez apponként is eltérő. A G. Térkép megosztás menüjéből én még csak a Maps Coordinates -t használtam, mégis mindíg a lista végén van.
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #149398 üzenetére
A Viber is teljesen jó, ha a 13.8.x.x vagy a 13.9.x.x verziót használja az ember. Az újakkal van valami bibi, /ahogy a Viber topikban is írják/, de többeknek az is hibátlan. Nekem jelenleg a 13.8.1.0 van, ami tökéletes. Nem kínlódik új frissítés után.
A Messenger egyetlen ember miatt van a telefonon, igaz az is jól működik. Egyébként az úgy van beállítva, hogy semmi sem utal arra, hogy én lennék az illető. Azt az egy embert én jelöltem be, mondtam neki, hogy én vagyok, ezen üzenhet.
Ahogy annak idején olvastam a WhatsApp is FB kreálmány, amit nagyon nem szeretek! Az a baj, hogy akikkel Viberen kommunikálok, azoknak nem igazán van más, rábeszélni egy új app használatára nehéz lenne. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #149398 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy nálunk a Viber az elterjedtebb. A Whatsapp -nak talán az egyetlen hibája az, hogy ragaszkodik a telefonszámhoz. Egyébként szerethető.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #149357 üzenetére
Thx, ez működik!
-
Magnat
veterán
válasz
Viktor0610 #149243 üzenetére
Köszi!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148884 üzenetére
Ez a Swype-nál is gond (igen, még mindig azt használom), pl a "csak" kb 10/1 sikerül elsőre.
-
spe88
senior tag
válasz
Viktor0610 #148852 üzenetére
GasBuddy szintén. Lehetetlen felpakolni. Pedig ha Google-ben keresek rá, megtalálja, ha csak úgy GP-ben nem. Ha Google-ben keresek rá és a találatot megnyitom, akkor az install ki van halványítva és nem lehet felrakni. Azt írja kompatibilis az eszközzel. Valami licencgyanúkat érzek.
Mert itt még azt sem lehet mondani, hogy valamit összevissza fordít és azért nem találja.
-
spe88
senior tag
válasz
Viktor0610 #148852 üzenetére
Pl. Android Auto - Google Maps, Media & Messaging a Google LLC által fejlesztett.
Rákeresek Google-ben, megtalálja és azt írja ki, hogy telepítve van. Holott nincs. Életemben nem telepítettem, max magától telepíthette a teló, de akkor miért nem találja meg?
Van egy sanda gyanúm, hogy azért nem találja a GP, mert hol lefordít valamit magyarra hol nem. De csak tipp
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #148844 üzenetére
pfff. Köszi. Szupi.
-
sphe
senior tag
válasz
Viktor0610 #148823 üzenetére
+1 a két lépcsős azonosításra. Ezeket a dolgokat egy app nem fogja átlátni vagy elintézni.
-
snowdog
veterán
válasz
Viktor0610 #148686 üzenetére
... semmivel nem bírja kevésbé a telefon, mint kikapcsolt rádiókkal.
Ez így elég bátor és erős kijelentés. Nyilván minél több a fogyasztó, annál több a fogyasztás.
Ha azt írtad volna, hogy minden rádió adó bekapcsolva sem fogyaszt drasztikusan többet, mint kikapcsolva, akkor azzal még egyet is lehetne érteni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148660 üzenetére
Köszönöm mindenkinek , de nem úgy volt hogy most kezdik el a MasterCarddal ?
-
kuksa90
őstag
válasz
Viktor0610 #148660 üzenetére
TransferWise is működik...
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #148549 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #148547 üzenetére
Hát gondolom "a kanosszát" ismeri és el is járta..
Jó lenne ha végre felfogná a Xiaomi amúgy, hogy ez így nem annyira jó.. -
siege5
aktív tag
válasz
Viktor0610 #148526 üzenetére
Kényelmi szempont, más alkalmazások mellett tudom úgy használni, hogy egyébként azokat a háttérbe kellene raknom. Magyarán párhuzamos használat.
-
lomposfarkas
tag
válasz
Viktor0610 #148519 üzenetére
Jaja, de már jó
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #148407 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #148396 üzenetére
Biztonsági okból nem engedte saját készülék menteni az oldal képét, ezért egy másik telóval lefényképeztem. Elég gyenge lett a kép ezért egy kicsit szerkesztettem rajta. De a lényeg látható!
Kerestem az interneten hasonló hiba kódot, de nem tudtam meg sokkal többet. -
consono
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148371 üzenetére
Hm, érdekes. Nem találkoztam ilyennel, mondjuk nem is castolok...
-
consono
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148366 üzenetére
Hol látsz reklámokat a Vanced-ban? Én napi szinten használom, de a videókban nincs reklám. Néha a listában egy-egy feltűnik, de arra is rég volt már példa...
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #148366 üzenetére
Hol van benne reklám? Nekem az ingyenes van, de nem használom, csak a biztonság kedvéért van fenn, hogy legyen egy offline navim is. Most elindítottam, frissítettem a térképet, terveztettem egy útvonalat, de sehol nem jött fel reklám.
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #148347 üzenetére
Makinak csak a Fb részét használom, Messengert nem próbáltam még. Különálló app kellene
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610 #148330 üzenetére
Köszi, akkor "megnyugodtam". Azt hittem, csak én nem találom.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610 #148330 üzenetére
-
Wolfskin
őstag
válasz
Viktor0610 #148290 üzenetére
igen, köszi, úgy megy, csak macerás. tulajdonképp ezt az egy funkcióját használtam telefonon... eddig tudta az opera, mától nem.
BTL________________________
klassz dolog ez a fészbuk. nagy királyok, egyre nagyobbak, kívánom is nekik, hogy a nagy királyságukban a méltán híres Oidipus király, az ő halhatatlan tettében méltó követőkre leljen bennük! -
consono
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148243 üzenetére
Az mintha szerver oldalra venne fel, legalább is nálunk úgy van. Nem a Notebookon lesz ott a video file.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Viktor0610 #148227 üzenetére
A F.B verzió nálam is ugyanaz. (Chromecast-2 van nekem) Máshol minden műkxik,csak facen.nem akar.. No nem katasztrófa,de talán majd javítják..
-
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610 #148198 üzenetére
nem törölni vagy letiltani akarom, mert akkor nem tudnám használni. hanem azt, hogy a vanced féle verzió ne frissülhessen a normál youtube-ra.
-
kovisoft
őstag
válasz
Viktor0610 #148198 üzenetére
Nálam le lehet tiltani a YouTube appot, le is szoktam tiltani, de aztán egy idő után megint visszajön. Makacs egy jószág.
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #148186 üzenetére
Új névjegynél igen. De, ahogy írtam appal költöztem át a régi Mi A1 telefonról. Mindent áthozott, névjegyeket, pár sms-t, képeket, videókat. Ezért nem is kellett újra beírnom a telefonkönyvbe.
Azért köszönöm, hogy kipróbáltad és megnézted.
-
Füleske
addikt
válasz
Viktor0610 #148142 üzenetére
Köszi, akkor nem hibás a telefon. Bár nem értem ezt a funkciót miért tiltják le.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #148097 üzenetére
sajnos csak az eszközön tudok egy Kingo-t futattni, ez egy hiba koddal lesz "Failed"
most keresek más modszert éppen, tippet szivesen fogadok -
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148080 üzenetére
A barna az már a fájlokat jelenti, tehát elvileg a Camera mappában kellene lennie a VID_... fájloknak. Hogy a fájkezelő miért nem jeleníti meg, az egy jó kérdés.
-
libus
őstag
válasz
Viktor0610 #148080 üzenetére
DCIM-en belül almappában van a Camera mappa.
Akkor miért nem a DCIM sorában van a Camera és miért külön? Így megtévesztő szerintem. -
libus
őstag
válasz
Viktor0610 #148078 üzenetére
-
Goxi
tag
válasz
Viktor0610 #145304 üzenetére
Köszi a gyorsat. Az azért nem működne, mert SoundCloudot is legalább olyan gyakran használom, annak kezelesere is éppen annyira szükségem lenne. . Valamint attól még sajnos nem maradna ott a kezelője a PA-nak.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #145266 üzenetére
Sztem ezt nem nekem szántad.
Én nem használok ilyen hókuszpókuszokat. Csak, amit nettó bepötyögök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest