- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Én a TCL 43C645 Google TV 2023-as TV-ről tudok nyilatkozni! Szeptember óta 3db frissítés jött de igen sok a nyűg!
Teljes kikapcsolás után mert én ezt használom(tudom van rövid rész is!) Szinte minden indítás után valamilyen alkalmazás nem indul el! Ráadásul az idióta rendszer akkor is feldobja az üzenetet ha monitorként használom! Azt, hogy külső billentyűzetet használva ~5-10perc között lefagy az alkalmazás csak hab a tortán! A YT reklámmentes verziót csak billentyűzettel lehet rendesen kezelni na ott nem fagy le de a böngésző, VLC, igen! Az a másik, hogy nem lehet csak igen korlátozott alkalmazást használni, a launchert nem lehet alapértelmezettnek és egyébként semmit beállítani, nincs háttérben futó alkalmazás megjelenítés. Ha pl valamikor használtam a youtube-ot és átkapcsolom monitornak, a telefonon simán elindítja újra a lejátszást DE! csak a hangot keveri bele a PC-HDMI kombóba! Ilyenkor sokszor csak a kikapcsolás a megoldás mert ugye nincs "futó alkalmazás" bezárásra lehetőség. Az már csak hab a tortán, hogy a billentyű+tapi kombó és a gyári távirányító(mindkettő bluetooth) egyik másik alkalmazásnál duplán jelenik meg és mindkettőt kell használni más alkalmazásnál pedig a gyári egyáltalán nincs jelen csak a billentyűzet. Tehát lehet a win 3.1 nem kezelte a netet rendesen de ez a 98-at nem éri elNagyjából a 4.1-óta van androidos cuccom de ez minden alatt van.
Nyilván aki netflix és társait nézeget annak "coddálatos", én SSD letöltött sorozatokat néznék de inkább monitorként PC-ről! -
Tudom hogy a KeePass nem. Használtam is, amig böngészőből bankoltam.
De mielőtt valaki ingyenes biztonsági programot kezdene használni, akkor előtte mérje fel a kockázatokat.
Ingyenes programhoz nem jár support. Ha baj van, akkor senki nem fog segíteni.
Lásd gmail ingyenes változat és a gmail topikban a problémák. -
envagyok
veterán
Köszönöm
Nem volt bajom a reklámokkal, mert vslamit valamiért (Nem mintha a reklámozókat nem szedné le vastagon a google)
De a régi induláskori pár másodperces egyszeri reklámok helyett már lassan egy videó megnézésekor több a reklám, mint az egyébként feltöltőktől szinte ingyen kapott hasznos anyag.
Komolyan, mi lesz a követkrző? Havidíjas navigáció? -
WhiteWalker
nagyúr
Megnéztem amit írtál.
Meg is csináltam , fut a Shizuku , de ez a k@cs@g hányingerkeltő MIUI-n (eskü rosszul vagyok tőle , és aki kitalálta , nah annak az anyukája erősen csuklik most) ez még kevés!!
Mert van egy plussz lépés:Gondolom ez lenne:
Persze ez se úgy van , hogy csak bekapcsolom , ha jóra tippelek , mert tényleg kell hozzá Mi Account??
Nincs még egy ilyen ótvar , sz@r ,.okoskodó rendszer a világon!!!
-
GEPESZ66
veterán
-
mizoli
addikt
Blaze Icon Pack
Nem ingyenes, talán 1.5 € volt, szóval nem drága. Lehet ikonokat kérni, és meg is csinálják.
Nekem tetszik 🙂Digital Clock and Weather Widget
Szépen testreszabható óra-időjárás widget. Nagyon régóta használom.
Ez is olcsó, de ingyenesen is használható.DeepL
Sok nyelvű fordító, egész jó. Szöveg kijelölésnél automatikusan feljön a fordítás lehetősége, vagy kijelölés+megosztás is működik.
Ingyenesen is használható. -
mizoli
addikt
Hozzátenném:
Safe Notes
Safe Notes is a privacy-focused note manager which provides an inbuild encrypted storage. It imploys rigorously tested AES-256 encryption standard to store user notes... +
Ebben tárolom a jelszavakat, stb.Amarok Hider
Amarok is an Android application which enables you to hide your private files & apps with a single click... +
Magáért beszél.SSE
SSE - File & Text Encryption"Esetleg ha valaki egy abszolút módon testreszabható zenelejátszót keres:
PowerAmp
Nem ingyenes, nem FOSS, de kb. mindent tud. Skinezhető, és rá is fér 🙂, de az külön pénz.
Az egész kb. 10€.
Nagyon elégedett vagyok vele. -
Cs1csó
titán
Bekapcsoltam! Nem is tudtam hogy ott is kell köszi az infót, az alkalmazással végül zöldágra vergődtem, plusz lehet ez is segített.
Most már ha automatimusan nem is tölti ki (ahova nem voltam belépve korábban ezen a módon) ott ha az üres mezőbe kattintok egyből felajánlja a kitöltést. -
BitRider
senior tag
Bocs, ezt leginkább DrKapocs-nak szántam. Két oldala is van, ami hivatalos (régi / új), de a githubos forrás a legjobb, amit linkeltem. Ne azt mentsd majd el, amire átdob, hanem ezt a "latest" végűt, mert ez mindig a legújabb verzióhoz vezet automatikusan. Ahogy nézem, az oldalakon is jók a linkek a legújabb béta és stabil verziókhoz, de a fejlesztői forrás a tuti.
-
BitRider
senior tag
Oda is van írva, hogy csak a régi neve a Next, tehát ugyanarról van szó. A linkedben is látszik a next, ami a simára irányítódik át.
Amúgy nem attól lesz jó valami, hogy a domain névért külön fizet, nem attól lesz "hivatalosabb". A githubon meg pont lehet látni, hogy mennyire tartják karban és leginkább ez a lényeg. Úgy néz ki, folyamatosan vannak release-ek, de a legutolsó stabil is csak 2 hetes. Én az utóbbi linket használnám a letöltéshez, ez a biztos.
-
WhiteWalker
nagyúr
Mittudomén
akkor nem kérdezném
Szét nyomkodtam pedig a beállításait , szerintem simán nem vettem észre.
Amúgy én is így használom , csak sokszor fel kell oda nyúljak a másik kezemmel ha gépelni akarok.
Annyit tudtam tenni , hogy billentyűzettel induljon el ha megnyitom , vagy ha új fület nyitok.
Bár igazából azt az egész felső sávot alulra szeretném -
svgyula
addikt
Nálam a TCL-en működik az adguard is. Muszájból mert mindegy hova kattintottam állandó reklám, reklám, hátán volt! Sajna google TV. Jobban jártam volna egy sima TV-vel csak ez alkalmi vétel volt, így maradt a mókolás. Alig találtam olyan böngészőt amiben van reklámblokkoló és még használható is. Na de ez az én gondom lett
-
crok
Topikgazda
Na.. Simple Mobile Tools.. úgy néz ki tegnap eladták a ZipoApps-nek, nem túl barátságos társaság (főleg amiatt mert egészen sok reklámot tesznek az alkalmazásaikba). A Simple Calendar info page-én már a kontakt és a weboldal is a ZipoApps-re mutat.
PS: két napja fork-olták a teljes forrást Fossify néven (mert ugye open source) és csináltak egy Reddit szálat is hozzá.. meg egy másik csoport is fork-olta Astian néven.. meglátjuk mi lesz, nem tudom mennyien használtátok így inkább megosztottam mert a Pro-k mikor ingyen voltak azt én is megosztottam veletek.
-
eclipse19
senior tag
Lehet, hogy nem voltam elég érthető.
Nem tűzfalat keresek, hanem az AdGuard beállításával/használatával kapcsolatban volt egy kérdésem, azokhoz, akik használják.Konkrétan (magamat idézem):
"Hogyan lehet egy app internet elérését egyszerűen és teljesen letiltani (az AdGuardban)?
Nem akarom elhinni, hogy nincs egyszerűbb módszer, mint, hogy létrehozok 5 darab egyedi tűzfal szabályt az adott apphoz és egyesével mindegyiket tiltott állásba teszem.
Ez 1-2 app esetén is több macera az elfogadhatónál szvsz.
Köszönöm."
-
Hálás köszönetem.
Rémlett valami, csak nem tudtam, hogy kinek tollából származik.
Már csak azt kellene kideríteni, hogy melyik verzió tudja a fenti funciót. Mert nálam sajnos nem alkalmazás frissítéssel került fel, hanem rom/fw-vel.
Lassan jövok neked egy sörrel, annyit segítesz. -
-
-
GEPESZ66
veterán
-
-
-
Fall-N
veterán
Azóta jócskán be is lassult a 8 beta fejlesztése. Branch előtt a 7 beta már rég huszonvalahány változaton túl volt, majd ki is jött a stabil. Ez ilyen tessék-lássék fejlesztgetés, ami most megy.
Ez csak azért gáz, mert a 7 elég "avíttas" a 8 meg még messze a stabil állapottól. Persze a pénz az megy be az adatokból, így a lényeg megvan nekik.
Csak azt sajnálom, hogy a Lawnchair ilyen tetszhalott állapotban van, sokkal jobb lenne a Novától, ha egyszer kész is lenne. Apróbb hibák vannak benne, illetve még nem képes az ikonokat magától frissíteni. Például a Pix Material Light/,
Dark a rendszer sötét módja alapján sötétedik a megfelelő launcherrel (például a Hyperion tudja). Egyébként a Lawnchair jobban tetszene, mert sokkal inkább a Pixel Launcher apró módosításokkal. -
boborján2
senior tag
Egy oldal működése ,felépítése ,megjelenése az első lépcsőfok a bizalom felé.
A második kérdésben nem érted a lényeget!
De csak ismérelni tudom magam.
Ha valami nincs meg play-en ,csak a mirroron ,akkor nincs mivel összehasonlítani.
Ha meg megvan nem kell a mirror.Ha valami megvan mindkét helyen és hasnlítgatom akkor az sz@rnak egy pofon ,már bocs.
-
boborján2
senior tag
Mobilon két reklámsáv , egy felugró teli oldalas reklám, és három teli oldal görgetős reklám mobilon, mire eljutok a letöltéshez. És a lap alján még egy raklap reklám. Eznem a bizalom jelképe számomra.
Nem az jön át ebből ,hogy hú ki az alapító és micsoda cégek vannak mögötte.
Vagy csak ennyire nem megy a szekér, vagy emberünk ennyire éhes?Illetve valamit vagy nem értek vagy félreértek.
Szóval ha le akarnék bármit is tölteni innen(apkmirror) ,azt azért tenném ,mert mincs meg a hivatalos play storeban.
Ha pedig fent van play storeban ,miert akarnám innen letölteni?Magyarul egyik esetben sem tudom összehasonlítani egyiket a másikkal. Pontosabban a másodikban igen , csak épp semmi értelme.
-
[w]
őstag
uhh, köszi az infókat!
ezek szerint nem véletlenül nem használom már nagyon rég óta, lollipopra telepítettem utoljára
régen az sem érdekelt, hogy ki a fejlesztő, mai fejjel őt már nem támogatnám... érdekes, hogy XDA-n még mindig lelkes tábora van és play-en kívül a támogatása is folyamatos, ilyet nem gyakran láttam
szerk.: wow, azt is írják, hogy október végén visszatérhet playre, őrület!
-
pinnacle
nagyúr
-
-
-
G@ben
addikt
Rámegyek a facebook-os gombra, ott continue with facebook, ott elvileg be kellene jelentkeznem és akkor a játék állását szinkronizálja. Itt egy hibát dob: Bejelentkezési hiba: hiba történt az alkalmazásba való bejelentkezéskor. Kérjük, később próbáld meg újra!
Én is erre tippeltem, hogy valami ilyesmi lesz, mert a régi telefon talán Android 7-es, az engedte. Erre az egy programra ki lehet kapcsolni ezt az ellenőrzést valahogy? -
-
mobilemaster
csendes tag
Én hiszek neked, de a lényeg hogy működik
A telefon se mai, nem fog már semmilyen rendszerfrissítést kapni, bízok benne hogy amíg a hardver kitart, addig nem fog kelleni ismét hozzányúlnom. Csodálkoztam is hogy az első leírás után megoldódott a gondom, de mivel jól működik nem nyúltam hozzá. Egyébként igencsak szedett-vedett tutorial, tényleg valószínű hogy csak a bizonyos modul fejlesztőinek hála.
-
Indiant
addikt
-
DrKapocs
őstag
Nincs konkrét film, csak ilyen helyekről szoktam leszedni filmet. Letöltöm, kimásolom pendrájvra és megnézzük tv-n. Kb. ilyen oldalak szoktak lenni, mint itt. Köszönöm szépen, ha ránézel, hogy le lehet-e vele tölteni, illetve médialetöltő appokat is köszönettel fogadok.
Én egyébként erre a Kiwi böngészőt használom Cococut kiegészítővel. Szinte mindent letölt, de a tapasztalat az, hogy ezek a megoldások ideiglenesek.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszönöm szépen. Ahogy nézem, nem lebegő ikonos, azaz nem látható az éppen aktuálisan futtatott alkalmazások fölött. Mondjuk én ezt tettem fel:
Brightness AdjusterAkinek képernyőről állítható hangerő alkalmazás kell - mert így nem kell a fizikai gombot keresgélni és elkoptatni - tudom ezt ajánlani, én ezt használom (ilyen tudású kéne a fényerőre is):
-
WhiteWalker
nagyúr
Én inkább felhasználói felület félreértést érzek.
Sokat változott ez az egész , mióta én használtam a Vancedet. Még a ReVanced előtt.
Akkoriban volt a Manager , aztán az alól lehetett kiválasztani a MicroG, Vanced appokat és maga a Manager frissítette is talán.
Így sokáig használtam , majd áttértem a hivatalos YT appra miután prémium előfizető lettem.
Nah és itt , miután bekerült a Sort fül , nálam ez verte ki a biztosítékot és nyúltam a ReVancedhez ismét.Itt gondoltam én naiv , hogy van a Manager app , aztán majd ebből telepitem ami kell. De mivel nem így van jelenleg , mint régen , engem ez tévesztett meg rendesen , mert bennem ez maradt meg.
Itt vesztettem el a fonalat a posztod után.
Erre irányult a kérdésem is , hogy melyik lenne a legegyszerűbb megoldás? Van e még egy központi app (Manager) ami alól telepíthetőek a ReVanced és társai , vagy egyesével , APK fájlokból kell őket feltenni?
(Nem rootolt készüléken használnám) -
WhiteWalker
nagyúr
Nekem ezek teljesen új információk. Ennyire már nem követem a témát .
Elég fáradt vagyok és álmos , átnéztem amit linkeltél , de már nehezen fogja fel az agyam , sok az információ.
Szóval felraktam "Maradj inkább innen a Lustáknak résznél (a j-ch féle vagy a shekhawat2 féle build-nél)" innen a j-ch-ból a Manager appot.
Itt a patch dolog mire való?
Azt hittem ez is felajánlja mit akarok letölteni. Vagy egyesével kell telepíteni a ReVanced, YT ReVanced appokat?
Vagy az eredeti (YouTube, stb...) appokat okositja fel , amik telepítve voltak ?zeon.hu: engem megtéveszt
, ha már kókányolt akkor ne legye már eredeti ikonja
-
WhiteWalker
nagyúr
(REX) dolog nekem új. Fogalmam sincs mi az , de talán a ReVanced Extended lenne? Erre tippelek.
De az az érdekes hogy a mai napig használtam , talán két hete ha felraktam. Csak ma arra lettem figyelmes , hogy jött az egy YT csatornáról értesítés , raböktem , majd elindult az Extended és kilépett az "asztalra".
Megnéztem a Manager appban mi a helyzet , volt egy update lehetőségem , frissítettem de ugyanezt produkálta.Azért is kezdtem el használni az Extended , mert az alap ReVanced frissítés után a YT appot rakta fel.
Itt látható is a ReVanced APK , viszont YT az ikonja. Most töltöttem le őket ( ReVanced Extended, ReVanced,Manager,MicroG) a weboldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest