- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #11100 üzenetére
Előbb próbálj ki mást is azért! Én is mondhatom, hogy csak nálad jó. :] Egymáshoz képest értékelem az appokat, nem csak a "nekem mi a legjobb" faktor alapján.
Vasinger! Elég nehéz lenne "más" programmal összehasonlítani a sebességét, én a többi ismert zenelejátszóval vetem össze, és ott egyelőre a widgetbéli tetemes különbségek tűntek fel. Az n7 és PlayerPro esetén pl. bármennyit kattintok a következő szám váltására, annyit ugrik, ahányszor kattintottam. A Poweramp-nál pedig akkor vált a következőre, ha az előző kattintást már feldolgozta, de még akkor sem veszi be mindig egyből a nyomkodást. A stop/pause is ugyanilyen hektikus. Ez nem készülékbéli hiba, hanem egész egyszerűen máshogy programozták a cuccot.
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #11097 üzenetére
Hagyjuk már ezt, számítottam erre a válaszra. Egymás mellett nyomom a három widgetet, fej-fej mellett tesztelődnek ugyanazon az egymagos 1 GHz-es gépen, Apex Launcher alapokon. Lehet ez erősebb gépen nem jön ki ilyen élesen, de a widget reakcióidők közti különbség kézzelfogható.
-
ra^ven
senior tag
válasz
spiritex #11032 üzenetére
Igen, viszont pár másodperc után váltasz vissza ezzel a módszerrel akkor valóban visszalép, de hosszab idő elteltével, mondjuk egy böngésző esetében nem az előző oldal, hanem újra a kezdőlap jelenik meg.
Mivel a neve recent programs, vagy utolsó futtatott programok, amely nem feltétlen az utolsó állpotot hozza neked vissza.Szerk.:
Mindenkinek vannak új dolgok, én amikor vettem a telót 2 hétig azt sem tudtam, hogy a statusbart le lehet húzni, mivel nem volt előtte okostelefonom. -
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #10961 üzenetére
Utólag viszont nem képes. Eleve gáz, ha: 1. ilyennek kell a háttérben futnia pluszban; 2. olyan appokat használsz, amiknél nem letiltható az automata indulás. Szerintem.
De itt ebben az egészben nem is ez a lényeg, hogy én mivel állítom le azt az egy appot, amit néha szokásom, hanem hogy mit ajánlhatok a többieknek. Eszerint egyiket sem.
Viszont még egyszerűbb cache takarító jöhet. Ha más nem, marad az ES Task Manager erre a feladatra.
-
St3ven
addikt
válasz
spiritex #10927 üzenetére
Azt hiszem, nem nagyon kell itt mérni: alig több mint 24 órát követően 64%-on van az akksi, úgy, hogy ezalatt volt 3-4 SMS, 10 perc netezés, meg két db egyperces hívás.
Máskor aktív használattal második nap este áll ennyin, erősen kímélve harmadik nap este.
Szóval visszatérek a jól bevált ADW-hez. Ettől függetlenül az a
(#10930) LonGleY
GB-del tolom, arra nem megy fel az Apex. -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #10738 üzenetére
Nos, válaszoltak a Boat Browser-esek, hogy a hiba ismert és már felvették a kapcsolatot a SwiftKey-sekkel, mert a gond az ő oldalukon van, és sok applikációt nem támogat még a programjuk, köztük a Boat Browsert sem. Állítólag nemrégiben frissült a SwiftKey és nőtt a támogatott app-ok listája, de a Boat Browser még nincs ezek között.
-
punky10
addikt
-
chab7
addikt
válasz
spiritex #10401 üzenetére
A profik olyan programot használnak ami csak windowsra van? (Nekem spec rá kellett keresnem mi az a mpc-hc
)
Szerintem meg a profik eleve nem windowst hanem linuxot használnak
és akkor már inkább vlc és ahhoz meg
VLC HD Remote (+ Stream)
(vagy esetleg [link] csak kevesebb tudással)
Persze szuverén hogy ki mit használ és ki miben látja a profizmust, csak poénnak szántam - ahogy te is
-
Red_Bull
aktív tag
-
doddencs
senior tag
válasz
spiritex #10206 üzenetére
attól még nem az egyhetes üzemidő a sztenderd. a használt alkalmazásoktól, kernelektől, romoktól függetlenül.
az 1-2 nap annál inkább. már csak a hívások miatt elérhetetlen a 3 nap is nálam, de többnyire a 2 is. és emelett persze nyomogatom is azért. inkább dugom fel minden este a töltőre, nehogy másnap lemerüljön.
-
DS39
nagyúr
válasz
spiritex #10200 üzenetére
9-12 nap? stand-by állapotban használod vagy mi?
mert ha igen, akkor nem igazán használod ki az okos funkcióit. vagy rákötötted a paksi atomerőművetnálam 2,5 nap volt a rekord, amikor keveset neteztem.
azt már olvastam, de ha kevés ram-od van, kénytelen vagy kilőni, különben a háttérben futó appok beszaggatják a rendszert.
Meg kell jegyeznünk, hogy egyes esetekben a gyorsan, manuálisan felszabadított RAM (az app elhúzása révén) tényleg segíthet a rendszernek egy hirtelen felmerült nagyobb RAM-igény kielégítésében (főleg belépőszintű, olcsóbb eszközöknél, kevés (256 MiB) RAM esetén, és/vagy gyenge optimalizáció esetén)
-
macilacus
senior tag
válasz
spiritex #9643 üzenetére
Mindig előtte jelez és több időpont is beállítható, hogy mennyivel előtte jelezzen (1 perctől 28 napig több beállítási lehetőség van). Berak az értesítési menübe egy üzenetet amire ha ráböksz megnyit egy értesítési ablakot, és riaszt, meg rezeg is, a riasztás hangját a telefon gyári naptár programjánál beállított riasztási hangnál tudod beállítani mert onnét veszi ki mi legyen a hang.
A kis óra az az ébresztőnek a jele, ez egy naptárt jelet rak be riasztásnál ha jól emlékszem.
Amúgy ha akarod szinkronizálhatod a google naptárral és akkor sms-t is küldethetsz minden programodról magadnak, hogy több jelzést kapjál.
De ha elkezdesz rajta próba beállításokat csinálni könnyen kitapasztalhatod
-
válasz
spiritex #9643 üzenetére
Próbáltad már a Business Calendar Free, nagyon jó!
Magyarul innét: Business Calendar Hu
Több naptárral is próbálkoztam, az általad használtat is, de nekem az általam linkelt jött be legjobban.
Egy próbát megér! -
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #9561 üzenetére
A Gmail-es vagy Facebook-os belépési lehetőség minden olyan oldalon előfordulhat, ahol valamilyen személyes accout kell létrehozni a funkcionalitás miatt. Sok helyen elfogadják a fenti csatornák belépőjét is (olyan, mintha egy külön appot engedélyeznél facebook-on, rá is kérdez). De szerintem még jobb a külön bleépő, eltérő jelszóval.
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #9558 üzenetére
Én már kipróbáltam egy rakást, köztük a borzasztó reklámos/bloatware Evernote-ot is, de ezek után a Catch Notes felüdülés volt funkcióban, letisztultságban és felületben. Az ízléses, animált külburka miatt szerintem az egyik példaértékű app a droidos világban, hacsak nem vagy ráfeszülve a natív holora. Szóval, én ezért ajánlom. Igaz, hogy nins Win kliense, de még mindig inkább nyitogatom ott böngészőben, mint hogy Evernote-tal szemeteljem a gépem. Na, majd a saját jegyzetelőnk, ha egyszer felnő a droidhoz.... (ClipCube)
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #9488 üzenetére
Azért nem válaszoltam eddig, mert gondoltam, rászánod azt a fél percet és megnyitod a linket vagy a hivatalos oldalt, hogyha valóba érdekel. Nem kezel g cuccot, saját szinkron szolgáltatása van az online account és a droidos kliens között. Viszont a felülete remek, naponta használom. Ha nethez jut, egyből szinkronizál, kifogástalanul működik. Sajnos asztali kliense nincs. És reklámmentes! Csak a létrehozható csoportok számába van korlátozás az előfizetés nélküli verzióban (de azokon belül annyi jegyzetet hozol létre, amennyit csak szeretnél). Ja és van megosztott csoport, avagy kollaboráció. Number 1 brainstorming app, a jegyzetekhez való hozzászólási lehetőséggel. A jegyzetek típusa lehet kép, lista, normál, ilyenek.
-
erzol
őstag
válasz
spiritex #9543 üzenetére
Pár napja használom ezt:puffin browser
Mindegy milyen rom, milyen készülék full megy rajta a flash.
Eddig dolphin browsert használtam.
Nem tudja valaki, hogy lehet a könyvjelzőket átteni az egyikből a másikba? -
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #9478 üzenetére
Használj Catch Notes-ot, sokkal jobb, alap.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #9476 üzenetére
Az se tetszik, hogy leinstalláltam a GNotes-ot úgy, hogy előtte Clear Data-t nyomtam, és amikor újra fel akartam rakni, szólt, hogy talált adatokat és betöltse-e. Azt mondtam neki, hogy töltse be, és ott volt az összes korábbi Jegyzetem... Hogy a fenébe??? Na, most már tényleg megyek! Ha valaki idetévedne véletlenül, és tudja a választ, akkor kérem írjon gyorsan. BUÉÉÉÉK!!!
-
raziel01
veterán
válasz
spiritex #8669 üzenetére
Nekem nem a tablet verzió van. De igen úgy írok ékezetes karaktereket, hogy hosszan nyomva tartom.
--------
Na Sleep as Android-nak tényleg semmi értelme. Hisz ha egész éjszaka figyeli a mozgást akkor nagyon meríti a telót, ráadásul a fej mellett kell lennie és amúgy is én döntöm el, hogy mikor kell felkelnem.
Hétvégén nem is kell ébresztő, hétköznap meg ébresszen fixen 4-kor és kész. Erre meg jó a beépített ébresztő is az Androidban. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
spiritex #8470 üzenetére
aha, ez még gyári HTC
mondjuk a fontos alkalmazásokat úgyis a belső memóriába telepítem, de pl. gyerekeknek a játékokat persze nem, és pont miattuk válogattam össze egy képernyőre pakolt mappába ezek ikonjait, h egy helyen legyenek - erre mindet eltávolította újraindítás után...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
spiritex #8442 üzenetére
ez jó tipp, tényleg egész jó lenne a Pansi SMS, köszi!
van hozzá "individual" plugin is, amivel végre külön segédlet nélkül is megoldható lenne, h egyedi hangja legyen annak az üzenetnek, amit a bank küld, és mondjuk annak, amit az asszony
viszont egy dologgal kínlódom mégis: ahol kiválaszthatnám ezeket az üzenetjelző hangokat, a "system" alatt tényleg csak a rendszerrel érkezetteket sorolja föl, az "MP3" alatt viszont az összes MP3-at a memkártyáról, konkrétan több ezret - így pedig használhatatlan kiválasztásra...
tehát vagy arra kellene korlátozni, h csak a "notifications" mappában talált MP3-akat listázza, vagy a rendszerhangokat kellene tudnom bővíteni (a telefon gyári hangkiválasztója van annyira okos, h az értesítési hangok alá beolvassa a belső memória "notifications" tartalmát, így ott kiválaszthatóak a saját hangok - de a Pansi sajnos más módszert használ)
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #7437 üzenetére
Nálam automata, amint wifihez jut, nem kell semmit nyomogatni rajta, meg sem kell nyitnom az appot. Lehet a sense miatt egy kicsit jobban össze van csiszolva a rendszerrel és ezért különbözik a tiedtől használhatóságban. Ettől függetlenül biztos jó kliens a K9 is (még ha az ikonja elég borzasztó is :]). Ha nem gmail fiókokat használnék, lehet ránéznék.
-
DS39
nagyúr
válasz
spiritex #7354 üzenetére
ha csak mobilon akar emailezni, akkor igazad van, de ha PC-n is, akkor az amit írtam a legegyszerűbb.
nem kell két vagy több oldalra is bejelentkezni, elég gmailbe és ott minden más fiókoddal is levelezhetsz (asszem max 5-öt lehet hozzákapcsolni). én az outlook-kal csináltam így, felesleges hogy abba is belépegessek, meg nem is tetszik az a levélíró felület. -
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #7325 üzenetére
Talán erre gondolt: Edge Extended
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest