- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Akkor ez a rendszerkarbantartó marad amit ajánlasz mert ez a leg funkcionálisabb program a többihez képest és ez végzi a legjobban a dolgát!
Már csak 1 kérdésem leenne (utána csinálom a telcsit) hogy ezzel a kóddal "*2767*3855# " le tudom resetelni a telefont (S2) teljes mértékbe vagy be kell menni recoverybe és ott is nyomjak wipe-ot amire tudok hogy full alap rendszerrel adatok nélkül kapjam meg ?
-
fatal`
titán
Ehhez nem újraírni kell, hanem fizikai képtelenség amit akarsz. Egyszerűen azért mert nem tudod megkülönböztetni, hogy kattintani akar, vagy csak mozgatni.
(#28717) LonGleY: Miért kell bunkónak lenni?
Gondolom azt akarta írni, hogy kivenni/berakni (csak egyben) és a szótár másik szót illesztett.
-
-
Bozek
nagyúr
"Ekkora CCD fizikaliag nem képes 2.5Mp-nél többet leképezni a valóságból."
Akkor most miről is beszélsz? Nekem ebből az jött le, hogy az állításod szerint 2,5 MPx-nél több nem fér el a CCD-n. De ha a foton-szórás miatt említetted, akkor matematikailag a 10 MPx-hez 4x akkora CCD kellene, ami még a digitális fényképezőgépekben sincs szerintem.Azt kihagytam, hogy a 200 dpi a fekete-fehér nyomtatáshoz szükséges, színesnél azért kell a 300 dpi. Legalábbis a nyomdáknak ez az elvárása és nem több.
Jöjjön egy kis matematika is: 600 dpi-vel egy ~14x14 centis képet tudnál kinyomtatni 10 MPx-el, 1200-al ~7x7-est. A 9600 dpi-ről már inkább ne is beszéljünk. Miniatűrnek esetleg jó lenne.A nyomtatást meg csak azért említettem, mert épp ezt csináltattam múltkor. Az A3 nem azért kellett, hogy menőzzek vele, csupán hülyén nézett volna ki, ha az újságba A4-es papírokat teszek. Egyébként egy 60 évvel ezelőtti újságot fotóztam le, szóval az se feltétlen a tökéletes dokumentum erre a célra.
-
Bozek
nagyúr
Ahogy az IC-ken se fér el több tranzisztor már 10 éve... Azt meg, hogy nem értesz a digitális fotónyomtatáshoz, inkább ne hangoztasd. 200 dpi-vel az A4-es méret ~3,6 MPx.
Én múltkor nyomtattam A3-as méretben dokumentumról készült fotókat és tökéletesen olvashatóak lettek azok is. -
-
darvinya
titán
„ Úgy hogy lehet azt a finger key-t nekem találták ki."
Akkor sajnos vissza kell térned a Wm6.5-re, mert csak azon van Finger Keyboard.
Ilyen program felépítményről Android-on sosem lesz.Hát ha Classic-ban asztali nézetet választom akkor nem küldi ki az app-ra.
Viszont a YT nekem úgy jeleníti meg ahogy akarom.(állítva kicsiben+egyéb adat, jobbra-balra elforgatva a telefont akkor full Screen forgás iránynak megfelelően.Púder amp leállás pedig RAM elfogyás miatt van, ami egyéb okokból jön elő.
-
darvinya
titán
Mint mondtam, a funkcióért a rendszer felel.
pl: Opera Classic ilyenViszont a beviteli mezőnél a rendszer kinézet van. pl:
De értem miről írsz, mert anno X1-en volt egy keyboard (FingerKey) amiben azt csináltál amit akartál.
Külön tudtad a kiosztást, kinézet, gyors gombok, stb. mindent szerkeszteni.
Igaz ehhez tudni kellett kicsit text, png, xml -t érteni mi miért felelős.
Viszont T9 nem volt benne, mert azért a rendszer felelt ami nem volt a toppon a Wm. -
darvinya
titán
A másolás és beillesztés a rendszer része így egy billentyűzet app nem sokat tehet ennek megváltoztatásán.
Amúgy hosszan a szóra jön elő a kijelölés/másolás/beillesztés/kivágás-másolás.
A hiba jelenség ami nálad előfordul inkább rendszer hibának tűnik, hogy szét szedi a szavat.
(#28474) S e t h
Ha ICS+ rendszered van, akkor StatusBar lehúzva oda kapcsolsz amelyikre akarsz, csak előtte legyen aktíválva a Beállítási menüben.
-
S e t h
nagyúr
Sajnos nem, a dragon hangfelismerő rendszer a nuance terméke, pedig én is örülnék neki.
Most pl a kii keyboardot használom és meg merem kockáztatni, hogy kenterbe veri a swiftkeyt és a swypeot, de ugye hiányzik a dragon.Viszont a kii-ben van egy gomb, amivel azonnal válthatok swype-re, na ez kéne visszafelé is, hogy onnan tudjak visszamenni kii-re és egy szavam sem lenne. -
LonGleY
veterán
No para.
Ilyesmiben is gondolkoztam.
-
goom
senior tag
1. Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek száz fizetős app van a telefonján. Nekem kb. százötven van összesen: ennek kb. 80-90%-a ingyenes. Megjegyzem: ezzel a 150-el fanatikus őrültnek számítok a környezetemben - nem itt a fórumon, hanem a való életben.
2. az alkalmazások átlagára szerintem elég messze van az ezer forinttól: nagyon-nagyon sok az 1-2 € / $ értékű. Akadnak ezer felettiek is persze, de az igazán ritka. Négy-ötszáz forintot meg akár naponta otthagysz a fagyisnál, nem?
3. Windows op.rendszer esetén százezer forintot könnyedén otthagyhatsz 2-3, de akár egy programra is. Ha egyáltalán elég lesz: pl. Adobe-programok esetén kinevetnek a százasoddal... És ott ezt pár évente újra kiadhatod - itt meg gyakorlatilag korlátlan ideig a tiéd. -
LonGleY
veterán
Ez a szoftvervásárlás téma is csak itthon jár ennyire lepukkant, nyikorgó rollerrel. Máshol tudják, hogy nem csak úgy folyik a netről, mert nincs jobb dolga, hanem emberek állnak mögöttük, akik tettek egy lépést az x ezres fizetségükért. Netalántán még olyan ötletet is bevetettek a cél érdekében, ami senki másnak nem jutott eszébe. És kivitelezték is (nem mindegy).
Máshol a userek akár maguktól keresik/kérik(!) a lehetőséget, hogy utalhassanak az ingyenes szoftver fejlesztőjének (ahogy ez már a saját produktumnál is előfordult). Ennek fényében még bosszantóbb a "fair play"-t aláaknázó, sugárzó együgyüség.
-
Dottore
addikt
Hungary_openmaps_eu_europe.map.zip
Töltsd le és másold a telefonodra a Locus mappába.
Locus/ Főmenü/ Térképek/ Vektor/ "+" gomb/ Hozzáadás/ Kitallózod a felmásolt fájl mappáját.
Újraindítod az alkalmazást. Térképek/ Vektorból kitallózod a térképet. -
LonGleY
veterán
Ha nem kell szinkronizáció, csak manuális fel/letöltés, akkor szinte bármelyik fájlböngésző... A legjobb szerintem a Solid Explorer. A Dropbox-ra simán megy vele az oda-vissza mappástul töltögetés, a Drive-ra nem emlékszem.
-
fatal`
titán
Az elsőt a Kii tudja, fizetős funkció (ki lehet próbálni és óránként visszaállnak a premium funkciók alapbeállításra, amíg nem veszed meg). A másodikat is félig, külön sorba teszi a nyilakat:
A harmadikat és a negyediket is. Viszont a speckó karaktereket testreszabni nem lehet. Ellenben lehet spec karaktert úgy írni, hogy a billentyűről a spacere swypeolsz.
-
darvinya
titán
1. Billentyűzeti témák - Nálam Totál fekete 2 (az alap nem támogatja a többi karaktert)
2. Felső billentyűzet sor - Alternatív karakter
Alapból felbukkanó, tehát a kiválasztott vagy más megnyomása után eltűnik.
Ideiglenes az alap beállítás.
Nem lassítja, ha Finomhangolás(főmenü legalul)- Többszörös érintés sebessége és Hosszú érintés ideje gyorsra van állítva.
3. BB kód smile helyet Gyors gombok(főmenü) és letöltöd és az választod.Van gesztus(amit én szintén gyorsra és rövidre állítottam) aminél jobbról balra húzva billentyűzet elemeket vált.
-
darvinya
titán
-
punky10
addikt
Nem,beállitásokat nem ment,csak az alkalmazások telepitőit.Hogy ez miért jó?Van egy app mentésed,jön egy frissítés a Playről,kiderül,hogy sz.r lett az egész.No para,uninstall,és megy vissza a régi verzió...
Utána esetleg felnézhetsz a Mobilarénára,mert megjelennek a HSZ-k,hogy nincs-e valakinek az xy app régebbi verziója....És te lehetsz a "jófiú"... -
stefi68
addikt
Nem tudom a spec. telefon és ROM mit takar, de pont a "főzött" ROM-oknál elterjedtebb megoldás, hogy van esetleg internal/external swap.
Nálunk a CM9-ben legalábbis volt erre lehetőség.
Egyébként meg a vold.fstab fájlban kellett csak a két SD mount-ot felcserélni és újraindítás után már a külső SD lett a belső tárhely.A két linkelt program csak áthelyezni tud, a későbbi telepítések továbbra is a belső tárhelyre történnek.
-
stefi68
addikt
Több megoldás is van a problémádra:
Az egyik a legstabilabb (működés szempontjából), hogy felcseréled a két SD-t (swap internal - external SD). Nem tudom milyen telefont és milyen ROM-ot használsz? Ez ügyben érdeklődj a telefonod topikjában.
A másik út a GL2SD vagy a Directory Bind.
(#26657) freemanone amit te javasolsz az akkor jó megoldás, ha az alkalmazásoknak kevés a tárhelye (/DATA/APP).
Jazz alkalmazásadatok problémájáról beszélt...Hogy később a keresővel megtalálható legyen: Internal SD, External SD, Directory Bind, GL2SD
-
freemanone
addikt
Link2SD kezel több particiót is, nem tudom, hogy menne-e vele amit akarsz, mert már régóta nem kellett ilyennel foglalkoznom, de akkor én ezt használtam. SD kártyán csináltam egy ext3-as kissebb particiót az appoknak, és a többi maradt fat32, link2sd-vel pedig lehetett válogatni köztük, fat-ra is tudta tenni, de ext3-al gyorsabban reagáltak az appok, mondjuk az még htc magic volt. Egy próbát megérhet, hogy látja-e a kártyát. De ahogy írták ehez root jogosultság kell. Nem root explorer alkalmazás. Az csak egy jó file manager.
-
Jazz
veterán
-
hr2
őstag
-
hr2
őstag
Ezt próbáltad már?:
Smart Voice Recorder -
xSide
őstag
A smartnál nagyon kicsit (egyénileg állitható) hosszan nyomom az oiuea-t és máris röppen az ékezet...
Másfél éve ezt használom, a saját szótár miatt sok mindent megtanult
Leírom az első 3 karaktert és klikk a javaslatként megjelenőre...
Fölösleges a magyar ékezet, max több lenne a melléütésui.: mellesleg àtìrtam az èkezetes karaktereket balra dôlôre sms-hez, egy klikk és 'nyelvet' vált, sőt egy másik nyelvbe bevittem a magyar ékezetes karaktereket egy plusz sorba, de rájöttem tök fölösleges
-
Dicker
őstag
Ehhez hasonló programból nem tudnátok olyan ajánlani, ami futást, biciklizést, és egyéb edzésformákat is támogat? Pl. beírok egy edzéstervet, és akkor az alapján kalkulálna.
---------
Frissült a lista, de mitől függ, hogy mikor? Össze-vissza frissítik pedig már rég leakciózzák az appokat előtte. -
bigrock
addikt
Pontosan erre a célra való a Proximity Screen Off nevű app. Be lehet állítani pl. hogy ha zsebbe, vagy tokba teszed a telót, automatikusan lekapcsolja a képernyőt, ha kiveszed, akkor pedig be. Nem kell power gombot nyomkodni, teszi a dolgát automatikusan. Nekem a Galaxy Nexus-on nagyon bevált.
-
Jazz
veterán
Találtam pár hasonlót:
Wake my Android Pro , Capativate keep alive Pro , Wake Lock - Power Manager
-
Jazz
veterán
Meg van. Development option. -> Stay Awake.-néven. (csak alatta van írva kis betűkkel a funkciója)
Van olyan program amivel aktívan lehet hagyni a kijelzőt? Miattam kikapcsolhatja, vagy leveszi a fényerőt, billentyű zár, akármi, csak maradjanak meg az éppen használt alkmazások abban az állapotban.
Pl.: Diktafon, felvétel mód, pause....elmegy aludni a cucc pár perc inaktivitás után, vissza, és már stop módban van a progi.:S
Az meg nem megoldás hogy fél órára állítom a sleep time-ot, mert akkor meg fél órán kerseztül fog ezerrel világítani a kijelző....
Itt miért nincs olyan opció hogy képernyővédő vagy valami? Kilövi a háttérvilágítást ledeket mindent, esetleg a TN tranzisztorok is csak fele feszültségen nyitnak...akármi.- Egy pro diktafon progit tudtok ajánlani, ami esetleg valós idejű (proci időből bőven kitelik) hang normalizást végez, hátérrzajszűréssel, és egyben mp3 vagy ogg formátumban tolja a hanganyagot az SD karira?
Esetleg tudhat hang boost-olást is, de nem fontos mert engineer módban lehet állítani a telefon mikrofonjának jelszintjén, érzékenységén.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AOC 27" 27G2U Full HD 144Hz monitor eladó!
- LG 28bk550Y 28 colos Full HD monitor eladó! Jótállással!
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest