- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #133078 üzenetére
Én sem használom a Chrome -ot, de ez mellékes. A Gmail -t is tudod kezelni webes felületen. Az hogyan azonosít? Úgy, hogy bejelentkezel a webes felületen. Pontosan így működik a Play webes felülete is. Opera -ban és Firefox -ban is megnéztem.
Állítsd át asztali kliens módra a böngészőt! -
törölt tag
válasz
Probert75 #132695 üzenetére
Note9. Van eszköz karbantartás, azon belül Akkumulátor, majd beállítások, és a következők vannak ezen belül : Értesítések - Adaptív akkumulátor kezelés - Nem használt alkalmazások altatása - Alvó alkalmazások - Alkalmazások kikapcsolása - Beállítások optimalizálása - Kábeles gyors töltés.
De ezek egyikén belül sincs olyan további lehetőség hogy " Nem figyelt alkalmazások " ! -
woodworm
veterán
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Probert75 #132112 üzenetére
Android 8,1 Miui Global 10 ,de ezek szerint mindegy ez. Kár hogy nem sikerült . Régóta a Novát használom ,de kb 2 hónapja próbálgatom a Square Home Key - Launcher: Windows style launchert. Abban tökéletesen működik. Nem rossz amúgy az sem ,de már megszoktam a Novát. De most fel van adva a lecke ,és nincs kizárva a váltás. Ettől függetlenül,köszönöm a segítséget nektek!
-
-
pc360
addikt
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Probert75 #129560 üzenetére
Miközben a végeredményre igaz amit írsz, de rosszak az érveid. A GPS valójában már nem az amerikai hadseregé, rég leselejtezték és átadták polgári felhasználásra. Nekik sokkal jobb rendszerük van már. Korábban polgári felhasználásra direkt csaltak a szolgáltatott eredménnyel, térben és időben is változó deltával. Így abban az időben még egy pontos GPS helymeghatározás úgy nézett ki, hogy be kellett küldeni a katonai cenzorhoz, az tovább küldte az amerikaiak illetékes szervéhez és idővel visszakaptad a pontosított eredményt. Így két legyet ütöttek egy csapásra, ellenőrizték, hogy nem használtad-e rejtett objektumok mérésére és díjat is felszámoltak. Manapság a mérési pontatlanság igazából a technológia relatív régiségéből származik és csak területi alapon változik valamennyire. Mivel azonban ez az eltérés kis területen belül valójában ugyanannyi a megtett út az pontos, az idő is pontos így a sebesség is az. Amit Darvinya írt, hogy a GPS le se tudja követni a változást orbitális hülyeség.
-
darvinya
titán
válasz
Probert75 #129556 üzenetére
Itt felfelé kerekítés van.
De a telefon GPS -e 10km/h eltéréssel mennyivel pontosabb, sőt itt belefuthatsz gyorshajtásba is.Arról nem beszélve, hogy komoly GPS szerkezet (pár millióba kerül), ami cm-es pontosságot ad, azzal lehet hiteles sebességet mérni.
Mert sebesség a megtett út és eltel idő hányadosa, az 50km/h=13.8m/s telefon GPS már követni sem tudja, azaz 3s elteltével tud egy adatot adni, addig 33m tett meg a kocsi.(#129557) lovi27
Telefonodban milliós GPS van?
-
-Maci-
addikt
válasz
Probert75 #128947 üzenetére
Lehet én vagyok nagyon béna! Bár azért annyira nem tűnik bonyolultnak.
Pár próbálkozás után úgy döntöttem, hogy jobb ha letörlöm az appot és újra telepítem. Meg is tettem kb 3x. (töröltem az adatait is és rebootoltam is).
Mikor felteszed az appot kér jogosultságokat, amiket ott rögtön meg is tudsz adni. Utána már én nem is állítok semmit és aakkor sem működik! Be van kapcsolva, engedélyezve van és semmi. Értesítésnél megjelenik az AOD majd elhalványul és végleg el is tűnik. Nekem már ötletem sincs mi lehet a baj. És akkor még nem is kezdtem el személyre szabni. -
Ádám16
addikt
válasz
Probert75 #128575 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Az akkumulátor elhasználódására lennék kíváncsi %os formában. Az iOS a 11 óta tud ilyet, gondolom, a droid már nagyon rég óta. Én úgy érzem, sokkal jobban merül a párom készüléke, mint amikor megvettük, és érdekelne, hogy megérett-e már a cserére az akku, vagy csak a frissítések cseszték-e tönkre.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #128046 üzenetére
Szerintem én is. A tálcaikonjaim valójában mappák. Rájuk bökve felugranak a témák szerint rendezett indítóikonok. Ott elfér bármi, hiszen csak addig látszanak, amíg kiválasztom az épp indítandót.
-
Fall-N
veterán
válasz
Probert75 #128040 üzenetére
Én is aktiváltam már, két hete van az akció. Novához és az Action Launcherhez képest nem nagy szám. Hiányoznak az app shortcutok is.
-
Probert75
addikt
válasz
Probert75 #128039 üzenetére
Hát ezt jó bonyolult ki be kapcsolni!
Egyszerűbb az egyik gesztusnak a "Jelenítse meg az Apex menüt" beállítani. És akkor megjelenik egy ablak a gesztus alkalmazásakor az asztalon és annak alján található a zárolás be- és kikapcsolása. Attól függ melyik aktív éppen. -
-
pc360
addikt
válasz
Probert75 #127802 üzenetére
Van egy jópár progi, aminek utólag kell admin jogot is adni, a launcherek pl. ilyenek. Nálam, 8.1 alatt ez itt található: Security & Location > Device admin apps
Ha nincs ott a program a listában, akkor mindegy. Egyébként meg nem lenne jobb egy értelmes appot használni a célra? Ott van a Google saját Névjegyek megoldása, a Tárcsázó és az SMS rész is.
Ezek egy stock rendszeren alapok, és szerintem jól működnek. A beépülési képességeiket egyéb rendszeren nem vágom, de ha ezek sem képesek rendeltetésszerűen dolgozni, akkor a gyártónál, és az átdolgozott Androidnál (brrr...) keresendő az ok. Én mindenesetre kerülném az ilyen kínai csodaappokat, mint a DW.
-
pc360
addikt
válasz
Probert75 #126414 üzenetére
Igen, azt gondoltam, sőt tudom. Elég alap, csak a kép kedvéért nem állítgattam most újra be.
Megoldható lenne a fejlesztők részéről, de a jelenlegi beállításokban sajnos nincs benne. Engem ezek azért zavarnak, mert átgondolatlan. A mappára hosszú pöttyintéssel amúgy is előhúzhatók annak beállításai, ezért annyira fölösleges az a menüpont oda.
-
pc360
addikt
válasz
Probert75 #126411 üzenetére
Is?
Épp írtam egy hsz-t erre vonatkozóan, tehát nem maradtam le róla.
Kinyitatlanul is ocsmány, de én főleg a kinyitott állapotát kifogásolom a mappáknak. Ott van a Navigáció szöveg és a menügomb, amiről beszélek.
Ha sikerült a legutolsó 3-as Apex-et újraszignóznom, megmutatom, hogy hogy nézne ki ez normálisan, az ízlésem szerint letisztultan.
-
Fall-N
veterán
válasz
Probert75 #126284 üzenetére
Én is megvettem az ES Pro-t azzal nincs is bajom. Csak sokan nem vesznek meg alkalmazásokat (nem mi akik írnak ide általában, hanem aki benéz ide és kérdez egyszer) így nekik az ES az alap reklámos változat. Az más kérdés, hogy inkább az FX Pro-t és a Solidot használom. Viszont a legjobb csoportos átnevezés az ES-ben van, azért is vettem meg. (Hiába tudja a Solid is nem lehet megadni, melyik legyen a sorszámban az első érték.)
Szóval az ES is tud menteni, de mint írtam majd mindegyik, root nélkül.
-
pc360
addikt
válasz
Probert75 #126292 üzenetére
Szóval ha már nem tetszik a véleményem, akkor hazudok. Aham, oké.
Mikor próbátad az ingyenes verziót utoljára? Én nem rég. Lehúzott 80 megát? Igen. Nem 40-et, 80-at. Futott a program? Nem, teljesen befagyott indítás után. Rossz a telefonom? Nem, minden egyéb app fut rajta. Mókolt a telefonom? Nem, friss Nokia 5-ös. Meg kell védeni a véleményemtől egy szegény, remegő applikációt? Nem, erre semmi szüksége nincs, mert nem érez. Elhiszem, hogy a fizetős verziója rendben van? Igen, akár még az ingyenes is. Érdekel engem ez az egész? Egyáltalán nem.
-
pc360
addikt
válasz
Probert75 #125867 üzenetére
Így legalább betekintést nyerhetünk a Play működésébe (hurrá?). Csak azt nem gondoltam volna, hogy egy Opera esetén ennyire elnyújtják az update procedúrát. Lehet, mégsem olyan kicsi a felhasználótábora?
Más programnál mintha nem szórnák szét időben ennyire a userek közt a friss verziókat.
-
pc360
addikt
válasz
Probert75 #125865 üzenetére
Nem bétát használok. Mindig is stabil változatoztam.
Mindegy, hogy más platformon mit látsz. Tény, hogy te még nem kaptad meg a frissítést, viszont a friss rendszer miatt meg fogod. Nem véletlenül írtam le azokat, amiket, még az Opera topikban is szó volt erről az egészről. Én pl. még az asztali Play-ben sem láttam a friss verziószámot, de a friss dátumot már igen, miközben a telefonon maradt a 46.3. Szívesen segítettem.
-
pc360
addikt
válasz
Probert75 #125853 üzenetére
Hanyas verziót telepített a telefon az Operából? Most jött ki ugyanis a 47.0, amiben javították a jelszavas és szinkronizálós dolgokat.
A Play viszont sokaknál késéssel telepíti a programokat (gondolom a szerver-terheltség eloszlatásaképp), nálam pl. csak tegnap került fel automatikusan, 2 nap várakozás után. Illetve az Opera esetében az is fontos, hogy milyen az alaprendszer, ugyanis előszeretettel (de érthető módon) kiveszik a régebbi szisztémákat a támogatott körből, így azokra a Play-ről csak a régebbi változatok másznak fel.
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #125594 üzenetére
Ez nem ennyire fekete/fehér. A szolgáltató felelős azért, hogy az általa forgalmazott, vagy kompatibilisnek jelölt készülékeken használni lehessen a szolgáltatását. Ha pontosan meghatározható a hiba oka, akkor azzal garanciától függetlenül is meg lehet kóstolni a gyártót és/vagy a szolgáltatót.
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #125592 üzenetére
Ez most komoly? Mindkét hsz. -emben direkt leírtam a "tesztelni" kifejezést!
Első lépés: tesztelj, szűrd a hibalehetőségeket addig, amíg csak tudod! Minél pontosabban meg tudod határozni egy hiba okát, annál nagyobb az esélyed, hogy megtalálod rá a megoldást. A baráti körömben sokan vagyunk Telenorosok és a Samsung tulajoktól nem először hallok hasonló anomáliákról. Minél pontosabban és szakszerűbben vázolod a hibajelenséget a Telenor -nak, vagy a Samsung -nak, annál kevesebb "lepattintós kört" kell megfutnod. Ez is tapasztalat.
Amúgy meg a hálózatmód-váltás is lehet egy opció. Csináltam már ilyet automatizáltan. Persze, ez nyilván csak kényszermegoldásként jöhet szóba. -
Bozek
nagyúr
válasz
Probert75 #125581 üzenetére
Szerintem itt a Samsung és a Telenor együttállásában van valami probléma. Hogy mi, az jó kérdés. Nálunk a cégnél J5-ök vannak és van kolléga, akinek ez anno szintén előjött, pár másodpercig őt se hallotta a másik fél, mondjuk ő hallott mindent. Azóta szolgáltatót váltottunk, a probléma pedig meg is szűnt.
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #124866 üzenetére
Köszönöm, ebben a pillanatban jöttem rá a megoldásra! Nem külön listában van, mint az Apex -nél, hanem a modulokon (widgeteken) belül külön írja, hogy az adott elem widget, vagy parancsikon.
Viszont, most megint elakadtam. Parancsikont szeretnék létrehozni a Beállítások -> Megjelenítés -> Tartalom átküldése menüponthoz, de nem enged odáig navigálni. Apex -ben nincs ilyen navigálás, viszont listázhatom az összes lehetséges parancsikont (pl. nálam, a Beállítások menünek 151db lehetséges parancsikonja van). -
Fall-N
veterán
válasz
Probert75 #123782 üzenetére
Dehogynem lehet! Az állandó kereső sávot ki kell kapcsolni az asztal beállítás között (Nova beállítások -> Állandó keresősáv*) és a dokk beállítások között (Nova beállítások -> Dokk -> Searchbar in dock) van a lehetőség a kereső widget alsó pozíciójára, mint a Pixelnél. Sőt ki is lehet cserélni más egyéb widgetre! Én a CSBW widgetet tettem oda. Az egy egyedi kereső, ami úgy néz ki, mint a Google kereső.
*Ez kell neked Somatom.
A Custom Search Bar Widget meg ajánlott. Egyedi keresőt is lehet csinálni benne. Érdemes megvenni.
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #123799 üzenetére
Én biztos nem sajnálnék párszáz Forintot egy widget szerkesztőre, ha szükségem lenne rá. Az Elixír Widget amúgy is az "alapkészletem" része.
-
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #123793 üzenetére
Én ezt nem látom akkora katasztrófának. Fogtam a moduloknál található widgetet, kiraktam home -ra és átméreteztem. Ez lett az eredmény. 1x1 -re húzva pedig ez.
Így még tálcaikont is faraghatok belőle. Ezzel még nem csináltam semmi különöset, csak Apex -ben átméreteztem. -
Somatom
veterán
válasz
Probert75 #123782 üzenetére
Nálam alul van öt tálcaikon, amik valójában mappák. Ezekben vannak témák szerint rendszerezve az alkalmazásaim. Ezért nagyon ritkán járok az alkalmazáskezelőben. A rendszerbabrálós mappa egyik ikonja az app drawer. A hangalapú keresést pedig rá lehet tenni home nyomvatartásra. Nálam az a Google hangvezérlője helyett, a saját kreációmat indítja (Voice Speed Dial alapon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest