- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #42655 üzenetére
Nehezen tagadhatnám, hogy én E-Robot fan vagyok. Ha jól megy az angol, akkor megpróbálkozhatsz a Tasker -rel is. A Robot viszont Magyar fejlesztő munkája és ez nem csak a program menüjénél, hanem a supportnál is előny. Ha elakadnál, nyugodtan írhatsz Tamásnak mélt, vagy ha ebben a topikban kérdezel, akkor is valószínű, hogy Ő fog válaszolni. De először mindenképpen a program menüjében a súgó tanulmányozását javaslom. Lehet, hogy elsőre bonyolult (mert elsőre minden automatizáló az), de ha belejössz, akkor meglátod, hogy több programot is ki lehet váltani egy automatizálóval. Egyébként szerintem egy ilyen képernyőforgatásos dolog nem olyan bonyolult, nem fog beletörni a bicskád.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #42655 üzenetére
A Tasker biztos. De szerintem megoldható E-Robot-al és Llama-val is. Meg még biztos van pár ilyen alkalmazás.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #42636 üzenetére
Szerintem egy automatizáló program tud ilyet root nélkül is. A probléma általában az szokott lenni, hogy az emberek gondolatátvitelt, vagy mesterséges intelligenciát várnak el tőlük. Ilyet pedig nem tudnak. Csak meghatározott eseményekre, megadott módon reagálnak. Itt három lehetőség van. Fix álló nézet, fix fekvő nézet és automata mód. Szerintem fogj egy papírt és egy ceruzát és írj egy vázlatot, hogy pontosan milyen események hatására melyik aktiválódjon és milyen események hatására, mire váltson. Az esemény lehet képernyő ki, be, valamilyen program indulása, leállása, fókuszba kerülése, fókusz elvesztése, időpont, töltésérzékelés és még néhány. Valamint ezek kombinációja is. De! Egy programnak van betöltőképe és működési nézete. Ha az adott alkalmazásnak csak álló nézetű betöltőképe van, akkor mindenképpen el fog forogni a kijelző betöltődéskor.
-
atillaahun
veterán
válasz
vadászcsiga #42640 üzenetére
Azt mondjuk nem csodálom, az útvonaltervet azt mindig újonnan akarja letölteni. De nekem elég lesz a sima térképnézet is, hogy alkalom adtán rá tudjam rakatni magam GPS-el, hogy mégis honnan kell visszataláljak a hova.
-
dokee78
félisten
válasz
vadászcsiga #42408 üzenetére
Opera Mini,Dolphin Mini ezek számomra nem teljes értéküek.
-
mcsm88
senior tag
válasz
vadászcsiga #42271 üzenetére
Köszi, így már megy, sehol nem találtam, aztán rájöttem, hogy nem frissítettem, mert nem is szoktam használni Chrome-ot, abban a verzióban meg nem volt még ilyen ami fent volt nálam.
-
mcsm88
senior tag
válasz
vadászcsiga #42264 üzenetére
A Chrome közvetlenül tölti be a weboldalakat, nem külső szerveren keresztül, ha nem így lenne akkor nem tiltaná a céges wifin a tűzfal, ha a facebook weboldalát akarnám behozni.
Szóval még mindig várok olyan böngészőt, mint az Opera Mini, ami felmegy az Opra szerverére, és azon keresztül tölti be a weboldalakat, nem közvetlenül.
(#42268) dokee78
A Skype már jó ideje el van baszva, kb azóta mióta megvette a microsoft...
Ha működőképes Skypot akarsz, a Longley által említett Skype 3.2-t használd, mert az még működik.Innen le is tudod szedni: SKYPE 3.2
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #42261 üzenetére
Pontosan.
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #42258 üzenetére
A megoldás: maszkban kell netbankolni.
-
hodostamas
addikt
válasz
vadászcsiga #42246 üzenetére
Minél több infót képes begyűjteni az app, lopás esetén annál könnyebb kideríteni ha valaki visszaélne vele.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szerintem azért fér hozzá a kamerához, mert a csekken lévő kódot beolvasva is lehet fizetni vele. Ha még lefotózna bankolás közben, az csak védettségett adna, hisz látnád ki babrálta a telót :-)
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #42244 üzenetére
Nem ismerem azt az alkalmazást és egyébként egyetértek veled a böngészős használatot illetően, csak jelzem, hogy pl. az Elixír2 tudja az alkalmazások szolgáltatásait külön-külön is tiltani.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Androidon nem, iOS-en már eltudnák
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #42244 üzenetére
Azért az a jogosultságoknál látszik, ha valami a kamerához akar férni. Melyiknél is fordult ez elő? Egyébként egyetértek, lehet, hogy az lesz, hogy kihagyom ezt a kategóriát (sőt, kifejezetten nem ajánlom).
-
Swami
senior tag
válasz
vadászcsiga #42176 üzenetére
Köszi!
-
assemble
addikt
válasz
vadászcsiga #42033 üzenetére
Gondolom pl hogy egyszeruen frissiteni lehessen/fel lehessen rakni. De regen pl nem veletlenul nem lehetett play-en se megtalalni, csak ha megvolt a linked akkor erted el.
-
gipsztigris
addikt
válasz
vadászcsiga #42036 üzenetére
A CM romokból szedegetik ki a saját appokat az XDA-s fiúk és próbálnak külön-külön pénzt csinálni belőle!......de jól teszik!
-
assemble
addikt
válasz
vadászcsiga #42030 üzenetére
Miert ne ertenek?
Amugy az atlagos felhasznaloknak a stabil valtozat van szanva, ami joval ritkabban frissul (akkor viszont altalaban nagyobb valtozasok vannak). A beta pedig surubben inkrementalodik, sokszor nincs uj ficsor vagy ilyesmi, csak optimalizalas, bug fixek. -
assemble
addikt
válasz
vadászcsiga #42026 üzenetére
Changelog itt: [link]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
vadászcsiga #41976 üzenetére
Na ezt nem tudtam, vagy elkerülte a figyelem a leírásban
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
vadászcsiga #41971 üzenetére
Igen, pc - n én is szeretem, de mobilon szerintem használhatatlan
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #41971 üzenetére
Ez tényleg király
N7-re nagyon jó, L7 II-re pedig a port.hu-s verzió
-
BeerBier
senior tag
válasz
vadászcsiga #41949 üzenetére
Köszi a gyors választ,akkor keresek valami alternatívát ami képes erre az apróságra,és a weboldalakat is szépen behozza.
(Opera mini ilyen szempontból nem jó,pl a ph fórumára a belépéskor elfelejt átirányitani..) -
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #41934 üzenetére
Nálam azt írja a gyári 4.4.2 alatt, hogy nem kompatibilis. Ergo nem fejlesztik.
-
FrezeR
senior tag
válasz
vadászcsiga #41826 üzenetére
Ok köszi a tippet!
-
mcsm88
senior tag
válasz
vadászcsiga #41826 üzenetére
Ez a Sports tracker mennyiben más mint az endomondo?
-
FrezeR
senior tag
válasz
vadászcsiga #41804 üzenetére
Melyik?
-
siofok
őstag
válasz
vadászcsiga #41753 üzenetére
Én már régóta a Viral nevű progit használom erre.Teljesen háttérbe futtathatóak a youtube videók
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #41753 üzenetére
Erre volt nekem is egy elképzelésem. Most kipróbáltam, működik. Van a TubeMate. Kikeressük a videót, majd rákattintunk a zöld, letöltés nyílra. Ekkor lekéri a videó adatait és dob egy ablakot, ahol a lehetőségek közül ki lehet választani a kívánt felbontást és formátumot. Ha ezután nem a letöltést, hanem a lejátszást választjuk, akkor megkérdezi, hogy belső, vagy külső lejátszóval akarjuk. Eddig én az MX playert jelöltem ki, ez viszont nem tud floating ablakban futni. Viszont arra emlékeztem, hogy a BSplayer igen. Letöltöttem és működik. Ez a megoldás talán annyival előnyösebb, hogy a TubeMate eleve több lehetőséget ad
és emellett a megszokott videólejátszónk vezérlési és beállítási lehetőségeit használhatjuk. Feltéve, hogy tud floatingban futni. De aki csak "síma" lejátszást szeretne, annak mindenképpen hasznos. Még kipróbálom a letöltés közbeni lejátszást is. Ez MXplayeren csak a megnyitás pillanatáig letöltött mennyiséggel ment, de PC -n, VLC -vel működött a folyamatos lejátszás. Talán Androidon is megoldható.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
vadászcsiga #40688 üzenetére
szerintem a Snap Camera HDR
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #40633 üzenetére
Szívesen. Igaz, csak találd meg amire szükséged van.
-
vadkörte
addikt
válasz
vadászcsiga #40595 üzenetére
A ConvertBee is egy lehetséges alternatíva. És nem csak valutát képes váltani.
(#40603) -B-:
A MoonEwader ferr verziója is kellemes. Sok formátumot támogat, nálam nem lépkedett ki. -
kovisoft
őstag
válasz
vadászcsiga #40433 üzenetére
Én szintúgy megváltam tőle. Egyrészt feldobott olyan alkalmazásokat is törlésre, amiket apk-ból telepítettem, másrészt hiába kapcsoltam ki az összes értesítést, mégis rendszeresen megjelent az értesítési sávban mindenféle okossággal.
-
LonGleY
veterán
válasz
vadászcsiga #40418 üzenetére
Ezek csak ilyen triggerek. Például a Shush! (egyik kedvenc programom) sem fut a háttérben, de amikor lenémítod a telefonod, vagy rezgésre rakod, mégis megjelenik a beállítókájra, hogy meddig tartjon a hangmentesség.
ux1: Na jólvan, ez már tesztet kíván, de ezt most elnapolnám.
-
fatal`
titán
válasz
vadászcsiga #40394 üzenetére
Attól függ, hogy ugyanavval a kulccsal van-e aláírva az amazonos csomag, mint a playes. Ha igen, akkor megvásároltnak mutatja a play. Persze, ha letörlöd az appot a playből nem fogod tudni újratelepíteni semmiképpen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #40203 üzenetére
Lehet, hogy az is inkább valami NFC-s cucc. Nem hinném, hogy csak attól szólna, hogy rárakod a telefont. A Sony-nak van ilyen, Wireless Speaker SRS-BTV5.
-
válasz
vadászcsiga #39729 üzenetére
Gondolom, időnként bekapcsolja egy szinkronizáció erejére, aztán ki.
-
ux1
addikt
válasz
vadászcsiga #38984 üzenetére
Úgy kivenni a zsebből hogy nem érek vagy 3x a kijelzőhöz, az kész csoda lenne.... Tök mind1 milyen telóm volt.
Eredetileg a 2 koppintásos felodásról volt szó. (asszem)
-
ux1
addikt
válasz
vadászcsiga #38979 üzenetére
Én míg kiveszem a zsebből vagy 3x megnyomom. Nem beszélve arról hogy elég érzékeny a touch. Így biztos nem hiányzik ez a funkció.
-
ux1
addikt
válasz
vadászcsiga #38955 üzenetére
A zsebében is?
( #38959) Giinos: a play megszüntetése volt a téma.
Samsung romot nem is használnék.
-
hodostamas
addikt
válasz
vadászcsiga #38590 üzenetére
Na, ezzel az appal már tudom használni
Viszont ez ugye nem ír bele semmit, csak azonosítja. Végül is erre vettem... csak azért ha már írható, akkor miért nem tudom
-
hodostamas
addikt
válasz
vadászcsiga #38588 üzenetére
Nem tudja írni.
-
twine
veterán
válasz
vadászcsiga #38516 üzenetére
Javíts ki ha félre értelek de,a swype-ot egy gombnyomás elrejteni...Nálam ha kint a billzet,a back gomb átvált egy lefelé mutató nyílra,, megnyomom, és eltűnik a billzet...
Gondolom más telefonon is a back gomb tűnteti el... -
fatal`
titán
válasz
vadászcsiga #38519 üzenetére
Rosszul emlékeztem, egy fehér téma van, a többi szürke meg sötét. A built-in themesben lévő témák használhatóak az ingyenes verzióban. Gondolom neked a Kii Light kéne
-
fatal`
titán
válasz
vadászcsiga #38517 üzenetére
Van világos témája, nem is egy, hanem gyárilag kettő. Ha megveszed, akkor támogatja az összes népszerűbb billentyűzet témáját (go keyboard, smart keyboard pl.), vagy ha Custom ROM-ot használsz akkor az aosp/cm themek billentyűzet témáit is magára tudja ölteni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
vadászcsiga #38512 üzenetére
Én mindig visszatérek a swype-hoz, a szótára nagyon jó, igekötőkkel is nagyon jól bánik, a hangfelismerése szinte tökéletes.
A kii szintén tuti, viszont én keveslem a felajánlott szavak számát, a swype-ban lehet oldalra scrollozni a sok lehetséges variáció között.
A swiftkeyt nem tudtam megszokni, túl sokáig kell tanítani ,hogy megfelelő legyen, amíg a swype és kii már az elején hozza a szintet amit elvárok. -
fatal`
titán
válasz
vadászcsiga #38512 üzenetére
Szerintem mindenki mást preferál, próbálgasd őket. Én Kii-t használok.
Ezt meg sem kell venni, elég funkciógazdag az ingyenes is.
-
válasz
vadászcsiga #37824 üzenetére
Persze, sok program lehet, ami csak egyikben/másikban van meg.
-
Silverr
aktív tag
válasz
vadászcsiga #37564 üzenetére
Attól függ mennyire pontosan böksz a linkre
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
vadászcsiga #23962 üzenetére
Mi a pontos link, elég sokat találtam beírva.
Én a Baterry Doctor-t használom régóta, mind iOS, mind Android...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Hát...
Én itt azt látom, hogy jelenleg 98%-on áll az aksi és várhatóan még 1 nap 6 órát megy ha a fogyasztás marad ilyen. Hogy eddig mennyit ment (esetleg nem-e épp most húztad-e le töltőről, arról itt semmi info).
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nyomj egy játékot huzamosabb ideig és utána nézd meg. A jelenlegi használat alapján saccolnak ezek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #23244 üzenetére
Mondjuk az is igaz hogy nem droidos ésszel közelítettem meg a dolgot hiszen a lejátszó felülete nem fontos amikor ott a widget.
-
xenom0rph
őstag
válasz
vadászcsiga #23238 üzenetére
-
San398
őstag
válasz
vadászcsiga #23223 üzenetére
Valahogy még is sikerült megoldanom mert letöltötte ezt a SAS Survival Guide-ot meg még egy másik játékot is. Nem tudom, hogy végül is mit és hogyan csináltam de működik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #23222 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg nem lehet bkártya nélkül
-
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #23213 üzenetére
Anno 20 éve nekem is jól jött volna ez.
Ennek híján Merle - Sziget c. könyvéből írtam ki egy füzetbe a napóra készítésének titkát és egyéb praktikákat.
-
xenom0rph
őstag
válasz
vadászcsiga #23213 üzenetére
És fel is tölti a telefont a vadonban?!
-
premete
veterán
válasz
vadászcsiga #20752 üzenetére
Elolvastam. Nagy az Isten állatkertje.
-
jurzsolt
tag
válasz
vadászcsiga #20749 üzenetére
Köszönöm, de utána azt írtad. hogy "félreértettem", ami egy kicsit bezavart. A többit ott.
-
premete
veterán
válasz
vadászcsiga #20749 üzenetére
A Google playről?
-
quailstorm
félisten
válasz
vadászcsiga #20289 üzenetére
Leállítják. Egy műsorszórás ideiglenesen nem engedélyezett felirat fogad... a licenszük nem ingyen nettv-re vonatkozik... Pedig de néztem volna SPB tv-vel N95-ön egy alkalommal... droidon, maemo linuxon ugyanez a helyzet.
-
MartOOn
addikt
válasz
vadászcsiga #20286 üzenetére
m1-en megy a Forma1...
-
MurdR
veterán
válasz
vadászcsiga #20124 üzenetére
Mondtam hogy a dolphin a legjobb
-
Hege1234
addikt
válasz
vadászcsiga #20113 üzenetére
sztem mert bele van építve mint ahogy firefox-ba is
ha minden igaz -
Hege1234
addikt
válasz
vadászcsiga #20108 üzenetére
ha jól sejtem ics vagy a fölötti rendszered van
igaz ?azokon pedig gyárilag nem lehet flash-t rakni
-
Hege1234
addikt
válasz
vadászcsiga #20105 üzenetére
igaz ott tényleg nemtudja megnyitni hanem ki kell választanom hozzá a youtube-ot
és a yt progrmaban játsza le
[link](ha rákattintok a play gombra vagyis igazábol az egész keretet jelöli ki akkor felugrik egy ablak ahol kitudom választani a yt klienst vagy a tubemate-et )
-
Hege1234
addikt
válasz
vadászcsiga #20098 üzenetére
én a kezdetektől dolphint (hd 4.4.1) használok mert elég sok hasznos kieg van hozzá
simán viszi a flash videókat -
MurdR
veterán
válasz
vadászcsiga #20079 üzenetére
Na, azokból egyikhez sem volt szerencsém. Én a nexuson is a dolphint használom, ha esetleg youtubeozok, akkor meg vagy megnyitom böngiből mxplayerrel, vagy esetleg maga a YT klienst használom.
-
Tyer
őstag
válasz
vadászcsiga #20024 üzenetére
Én is erröl beszéltem.
Amugy annyi, hogy egy-két hibát elküövetek, nem fogok visszamenni javitgatni... -
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #19961 üzenetére
Tegnap kezdtem el próbálgatni a szótárat meg ilyeneket, de ezt én is észre vettem. 9.3.1-es verziónál viszont tényleg van, de itt még a jelszavas bug is megvan...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #19953 üzenetére
Vissza tettem egy régebbi dolphint, minden jó lett. Ki érti ezt? Másnál mi a helyzet?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #19770 üzenetére
Hát nekem jobban tetszik mint a Swiftkey még igy magyar szótár és hosszú ô,û stb. nélkül.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #19737 üzenetére
Eddig az 1Weather-t próbáltam fent is volt egy hónapig majdnem, majd az időképet, a Yahoo W-t, és most ezt. Az 1W-t leszedtem, mivel az állapotsoros kikapcsolást nem találtam és kicsit már sok volt három egyszerre... A Yahoo második helyezett, az Időképet pedig nem szedtem le, mert annál be lehet állítani, hogy ne jelenjen meg az állapotsoron... de összességében az időképé nekem nem tetszett. A Yahoo!-nál is kikapcsoltam.
A Yahoo! egyébként régi kedvenc, de a Widget része annyira nem tetszett, mint ennek. A Yahoo 22C-ot mutatott, ez pedig 20C-ot. Kimentem megnéztem a higanyos hőmérőn mennyi az annyi. 20C-nak adódott. Persze a Yahoo óránként frissít így lehet, hogy akkor tényleg annyi volt.
(#19713) darvinya: igen, ez így járás, de legalább örök licences a cucc, szóval androidos mobilra átpakolható. Ez a GPS egy irányba kommunikál.
(#19714) bacus: én is így vagyok ezzel az a legbiztosabb módszer. De legalább írt volna ki egy figyelmeztetést, hogy nem teljes körű a dolog. Viber pl nyomja, hogy nem kompatibilis, miközben ugyanúgy működhetne mint a Skype, az is tud videóhívást. Csak ugye a Viber úgy van vele, hogy ez nem érdeke.
-
Rimuru
veterán
válasz
vadászcsiga #19684 üzenetére
Az Operában használt böngészőmotor amit le fognak cserélni WebKitre (most már Blink).
-
tomy86
addikt
válasz
vadászcsiga #19360 üzenetére
Lehet (bár ugye ez relatív), de az ES meg ingyen van
Azért írtam a frissítésről, mert sokan csak a külseje miatt nem szerették az ES-t. Ez most szerintem jelentősen javult, "mellékesen" plusz funkciókkal bővült és bekerült a magyar nyelv is (ha még nem is 100%-os a fordítás).
-
dokee78
félisten
válasz
vadászcsiga #19063 üzenetére
Igen korábban a Sports Tracker volt a nyerő nálam,de változunk.
Valamiért pontosabbnak tűnik az Endomondo Pro.
Designra jobb a Sports Tracker,de gondoltam,ha már megvettem ezt akkor használom. -
LámaZ
addikt
válasz
vadászcsiga #18493 üzenetére
A free wifi lényege, hogy nem kér hitelesítést.
-
siofok
őstag
válasz
vadászcsiga #18495 üzenetére
Bozek már megválaszolta
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #18475 üzenetére
Találtam az sd-n egy régi verziót de osszeomlik megnyitás után nem sokkal. Flasht miatt lenne? A legfrissebb telepítés után mondjuk figyelmeztet is rá hogy eltávolították mert ilyen problémák adothatnak.
-
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18033 üzenetére
Köszönöm.
-
gacsoi
senior tag
válasz
vadászcsiga #18028 üzenetére
Ugyan, nincs mit!!!!
Az üttörő ott segít..... -
-PLevi-
senior tag
válasz
vadászcsiga #18019 üzenetére
Újraindítás volt az átírás után?
-
gacsoi
senior tag
válasz
vadászcsiga #18012 üzenetére
hová tudok neked átküldeni egy 10 megás app-ot???
Én is a Real apk leecher-t használom, és simán le tudom húzni a gépemre az összes ingyenes cuccot. -
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18022 üzenetére
OK. Köszi.
-
air
nagyúr
válasz
Én nem erre a problémára értettem, hanem úgy általában jól működik-e a bővítmény.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
CWM-ben nem kell cashe-t törölni mielőtt rebootolok?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #18017 üzenetére
Természetesen nem, az általad is vázolt ok miatt.
De ez a build.prop átírás sem ér semmit pedig már a harmadik tipusra írom át.
-
air
nagyúr
válasz
vadászcsiga #18017 üzenetére
És jól működik?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
...hát ez nem jött be
Xiawave
Köszi, letöltöttem de ugyanaz a felállás, beírom a device id-met, és nem kompatibilis. -
törölt tag
válasz
Ha ingyenes app-ról van szó, esetleg próbáld meg a Real apk leecher nevű programot PC-n, és akkor talán nem kell a build.prop-al bajlódni...
-
gacsoi
senior tag
válasz
vadászcsiga #17999 üzenetére
Próbáld meg manuálisan letölteni számítógépre, és onnan rakd fel
-
MurdR
veterán
válasz
vadászcsiga #17997 üzenetére
iPad mini multitask nélkül? :/
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ezt max. a fejlesztő tudja, hogy hogyan működik. Írj neki egy e-mailt (a program Play-es oldalán erre mindig van lehetőség) és kérdezz rá, hogy meg tudja-e oldani a problémát. Általában egész korrektek a fejlesztők.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
vadászcsiga #18003 üzenetére
Keress valami hardverileg hasonlót (SoC, felbontás), ami támogatottab, pl.: Samsung, Sony, HTC, stb.
Így nem érhet meglepetés, hogy valami új játék mégsem megy el.szerk.: Ezt a két sort kell átírni, majd reboot.
ro.product.model=
ro.product.brand=Az egyenlőségjel mögötti részt módosítsd csak!
A fájlt a system mappában találod.
Az 1.-nél a modellszámot, a 2.-nál a gyártót kell írni. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #18003 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, szóval új hsz.
Tab-ok terén nem vagyok valami tájékozott, de én így elsőre a Samsung Galaxy Tab-ot tudnám neked ajánlani.
-
-PLevi-
senior tag
válasz
Root és a build.prop fájlban át kell írni a gyártót és modell nevet, valami olyan eszközére, ami jobb play-es támogatással rendelkezik.
szerk.: elkéstem
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #17994 üzenetére
Build.prop átírást próbáltad? Root kell hozzá, és akkor át tudod írni a build.prop-ban a készülék azonosítót valami " nevesebb "-re, és akkor már jóval nagyobb lesz a választék play-en is.
(#18002) -PLevi: sebaj
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17997 üzenetére
Azt láttam. De valószínűleg csak nincs beállítva a Play-en a kompatibilitás. Bár nem tudom, hogy ez miként működik.
Viszont a Galaxy Note kompatibilis, az biztos. Igaz, arról fogalmam sincs, hogy hogyan került be 2012. november 1-én a Google Play fiókomba ez az eszköz, amikor még nem is fogtam a kezembe. -
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17994 üzenetére
Az olcsó tablet átka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged