-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
válasz
LonGleY #62625 üzenetére
Itt most a nem a tesztelés részére gondoltam a dolognak.
A hétvégén lesz lehetőségem teljes részletességgel kipróbálni, de funkcionalitás terén már most lenyűgöző, azonnal regisztráltam is és alig várom hogy endomondo és S Health program helyett is teljes mértékben kihasználhassam az általa nyújtott remek szolgáltatásokat.
Láttam, hogy club része is van a dolgonak, illetve lehet magyar csapatot is esetleg találni? -
atosan
veterán
válasz
LonGleY #62613 üzenetére
Köszi a választ
Csak olyasmin aggódom, hogy ha netán szervizbe kéne vinni, törlöm, esetleg, ha nem sw baja van, előtte visszatelepítem, de akkor már nem rendszeralkalmazás lesz.
Ennél sajnos nem, a Battery doctornál igen, azt így elintéztem, ezt sajnos nem lehetett, ezért is rootoltam. -
teo77
őstag
válasz
LonGleY #62596 üzenetére
Figyelj! Nem kérek az effajta véleményből! Ahogy a warez, ugyanúgy az igénytelenség is egy elég tág és szubjektív fogalom. Ha zavar a téma, kerüld el! Nem gondolom wareznek az RTL-klub oldalán is megnezheto tartalom tempelését! (Moonlight-problema). Ez a oldal nem csak neked szól és van. Abban egyetertek, hogy a warez témakörét kimeríti, de ugyan kit károsít meg az ember, ha az RTL-most online oldal helyett egy másik helyről nézi az adott részt? Senkit! De igaz, a törvény az törvény! A téma egyébként megoldva. Az okoskodó, önös, negatív hozzászólásokra meg itt semmi szükség!
-
csibu99
tag
válasz
LonGleY #62600 üzenetére
Annyi. Hétvégén vettem egy alkalmazást, utána 30 perccel rootoltam a készüléket, majd amkor visszakapcsoltam kétségbeesve vettem tudomásul, hogy eltűnt a programok közül. Aztán kideülrt, hogy már az uninstall is elég ahhoz, hogy visszatérítsenek. A poén az egészben pedig az, hogy ezt követően kiderült: nem is a nekem kellő alkalmazást vettem meg, hanem csak egy kevesebbet tudó kistestvérét, így végülis jól jártam.
-
xSide
őstag
válasz
LonGleY #62149 üzenetére
Elavult az időkép igen, de mégis megy a hype körülötte minden téren. Max a radart nézem és rakom össze nem ennyire korlátozott tartalmakból a 'jóslatom'.
Van amit nem említettem, ami már füvészkert mozi lenne hazavihető tekercsekkel...
Erről jut eszembe a fuso tv appot használja valaki?
Leszedtem, free tartalmakat átnéztem.
Megéri a premium tagsága, tényleg azt adja amit ígér? -
xSide
őstag
válasz
LonGleY #62147 üzenetére
indavideo.hu, időkép radar a teszt oldalam többek közt.
Amennyiben a flash-t ennyire tiltani akarja a Google, száműzze az asztali Chrome-ból is.
Tiltsa az 'elavult' oldalakat, amik ezt használnak -
törölt tag
válasz
LonGleY #62119 üzenetére
Én is PlayerPro -t használtam, de egyszer szükségem volt egy olyan bonyolult dologra, hogy jobb/bal balansz. Te tudod, hogy ez hol van? Mert én nem találtam.
Air:
A Greenify is ugyanazt csinálja, amit én, csak sokkal kifinomultabban. Fókusz elhagyás után x idővel az automatizáló ellenőrzi, hogy a kijelölt alkalmazás nem került -e vissza és ha nem, akkor leállítja és letiltja. Induláskor nem az alkalmazást indítom, hanem annak a műveletsornak a parancsikonját, ami kiolvasztja és indítja az alkalmazást. -
törölt tag
válasz
LonGleY #62102 üzenetére
Sztem hasznos a tiltás/fagyasztás (bocs air, nem tudom, hogy mi a különbség. A Titanium így hívja, az E-Robot meg úgy, de mindkettőnél ugyanaz a művelet tartozik hozzá.). Én sem Greenify -vel oldom meg, de csak azért, mert van egyébként is telepítve olyan alkalmazásom, ami tud ilyet. Nem tudom, hogy mit értesz azon, hogy "tiltod". Símán, mondjuk Titaniummal?. De akkor hogy indítod el? Ott van pl. a Poweramp. Én mappából indítom a zenéimet és nem használok hozzájuk netről töltős borítóképeket. Tehát sem hálózati szervízszolgáltatásra, sem médiaszkennelésre nincs szükségem. Önálló indulásra meg végképp nincs, főleg, hogy rendszerrel együtt szereti. Ok, letiltom. De nem szeretnék külön alkalmazásokba túrkálni engedélyezésért, ha zenét akarok hallgatni. Persze, leprogramozható automatizálóban is, de sztem tök egyértelmű, hogy egy átlag user nem ezt választja, hanem inkább a Greenify -t.
-
air
nagyúr
válasz
LonGleY #62102 üzenetére
Akkor ne használd!
De ugye nem fogsz megkövezni másokat, akik olyan programokat merészelnek használni, sőt még ajánlani is, amiknek te nem látod értelmét és hasznát? (És ha kérhetjük ne intézd el, hogy ezt is letiltsák a mi régiónkban!)
Egyébként a letiltás és a fagyasztás messze nem egyenértékű megoldások.(#62104) majorgent
Hogy alkalmazás van-e azt, nem tudom. De ez biztosan segít! -
válasz
LonGleY #61807 üzenetére
LonGleY:
Ő pont azt szeretné, hogy az elforgatás NE legyen automatikus vagy ő is tudjon forgatni a dokumentumon, mint pl. a QuickPicben lehet két ujjal forgatni a képen.locaLpatrioT:
Szerintem kapcsold ki a kijelző elforgatását.Nem találtam elforgató gombot az Acrobat Readerben....
ollie:
Szerintem igen. -
törölt tag
-
dokee78
félisten
válasz
LonGleY #61783 üzenetére
Tegyük fel dolgozom és el kell mennem másik munka területre.
Telefont viszont töltőn hagyom.
Nincs időm a menübe belépni és beállítani külön a feloldó mintát.
Hanem megnyomok egy widgetet ami bekapcsol egy előzőleg beállított mintát amivel fel lehet oldani a telót.A Smart app lockban van ilyen de nem működik normálisan,mert a Widgetje csak az alkalmazás zárt kapcsolgatja.
-
csadi0011
őstag
válasz
LonGleY #61783 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy alapbol a telefon nem kér semmit, hogy feloldjad, tehát megnyomod a power gombot és egyből bejön a home screen, de amikor mennél el otthonról, akkor rányomsz a widgetre és lezárás után, ha fel akarod oldani, egy előre beállított zár fogad.
Sajnos ilyenről nem tudok.
-
-
-
válasz
LonGleY #61501 üzenetére
A leírás alapján napokig (4-5 nap!) monitorozza a telefon használatot, aztán az alapján állítgat a beállításain használat közben. Kipróbálom, kíváncsi vagyok rá.
Persze nyilvánvalóan olyan esetben nem fog segíteni, ha valaki már tudatosan úgy használja a mobilját, hogy minél jobban takarékoskodjon az akkuval.
Érdemes megnézni a screenshotokat, szerintem sokat elmond. Pl. lehet szabályozni, hogy milyen gyakran mehessenek netre az appok.
-
gahor72
aktív tag
válasz
LonGleY #61476 üzenetére
Köszi a választ.
Igaz,hogy még csak most próbálgatom a droidot,az mx-el kezdtem először,mert jókat olvastam róla.
A bubblenak kell egy külső lejátszó progi,ez lenne az mx,de már 5perce csak teker a kijelzőn,nem bír megnyitni egy sima mkv-t,többet is próbáltam.
Akkor holnap jön a vlc.
üdv -
tonyrulez
őstag
válasz
LonGleY #61422 üzenetére
Én erre a No Screen Off-ot használom, nincs widget se parancsikon, az alkalmazásindító ikonnal lehet bekapcsolni, értesítési sávból kikapcsolni, és a fizikai billentyűk megvilágítása is időben lekapcsol (próbáltam másik appot, azzal folyamatosan meg volt világítva a 3 funciógomb).
szerk: van widget csak sosem használtam
-
törölt tag
válasz
LonGleY #61425 üzenetére
Azért leírom, hátha emészt majd a sárga...
Nagyon régen használtam, amikor még nem volt Robot, ami automatikusan állította volna a timeoutot. Elixírben van Timeout kapcsoló is. Ez tulképp egy parancsikon widget. Szerkeszthető. Ilyenkor megnyílt egy szövegmező, ahova (ha jól emlékszem) másodpercben kellett beírni az értékeket, szóközzel (vagy vesszővel?) elválasztva. Pl. 30 300 3600. A parancsikont bökdösve váltotta sorban a megadott értékeket, és megjelenítette az aktuálisat. Persze ilyenkor már az jelent meg, hogy 30s, 5m, 1h.
-
air
nagyúr
-
-
Troy.
addikt
válasz
LonGleY #61252 üzenetére
Részemről ajánlott a Smart App Lock (App Protector). Az ingyenes verzió azt hiszem reklámot jelenít meg. (Google play-en fizetős verziót nem találni, a programon belül lehet havi, évi, vagy örök licence-t vásárolni.)
Egyszer írtam a fejlesztőnek, hogy örülnék ha lehetne profilokat létrehozni és megdöbbenésemre belekerült.
Különben nem sok mindent tud. Zárolja a programokat.
Ha van még kérdés, holnap este tudok válaszolni.üdv
-
tybsen
addikt
válasz
LonGleY #61231 üzenetére
Pontosan így van, hasonlóan működik egyébként whatsapp-nál a "szív" vagy kakaotalk-on néhány smiley.
Power Toggles, Notifications Toggle: sajnos vagy látszik az ikon az értesítési sávban, vagy első helyen van az alkalmazás az értesítési sávról lehúzva. A kettő nem kombinálható
-
-
kovisoft
őstag
válasz
LonGleY #61098 üzenetére
Nekem olyan kellene, aminek több widgetjét is ki lehet tenni, amik más-más (egymástól független, nem csak A+B hét) órarendet mutatnak, akár heti nézetben is. De ilyet még nem találtam. Általában maguk az appok kezelnek több órarendet is, de a widgetjük ezek közül egy aktívat jelenít csak meg, vagy pedig nincs heti nézet a widgeten.
De köszi a listát, majd megnézem őket én is.
-
gergely64
tag
válasz
LonGleY #61037 üzenetére
A Quick boot szerintem parancsikonként is használható.
Üdv. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
LonGleY #61047 üzenetére
Arra gondolsz ha megnyomod hosszan a menű gombot akkor inditsa újra?
Nálam Nova Launher-ben ez simán megoldható a Quickboot appal
De bármelyik másik támogatott gesture funkcióhoz is hozzárendelhető
Az Apexban a Gesture funkcióban van ilyen hogy parancsikon?A Quickboot-ot én ingyen töltöttem le az 1mobile marketrol,a Playen pénzt kérnek érte?
-
törölt tag
válasz
LonGleY #61031 üzenetére
Ne viccelj, ezer módja van! Írnám, hogy E-Robot, de ehhez az Elixír2 is elég. Az előbb gyorsan kipróbáltam. Van olyan, hogy profilok. Létrehozol egy új profilt. Egyetlen művelet, shellparancs végrehajtása. Su kipipál, merthogy rootként kell futtatni. Aztán dob egy szövegablakot, ahova beírod, hogy reboot. Ennyi. A launcherben a parancsikonoknál kiválasztod az Elixírt. Megjelennek a lehetőségek, közte az elnevezett profilod. Azt teszel vele, amit akarsz.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #60560 üzenetére
Sajnos, ennek az egyszerű módja csak PC -n működik. Droidon se a Dolphinos, se a Firefoxos kliens nem ajánlja fel az automatikus mentést. PC -n nem az ok-> next módszert használtam, hanem rögtön bekértem a szerkesztőablakot, hogy mindjárt az elején oda és úgy mentse, ahogy szeretném. De ezzel együtt sem volt 10 mp egy új belépés letárolása. Ez nagyon hiányzik Androidon. Másik jelszókezelő viszont, ehhez képest nálam labdába se rúghat, úgyhogy bele kell törődnöm e hiányosságba.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #60262 üzenetére
Én is vakaróztam ezen, amikor az Elixír pro -t vettem (akkor még nem lehetett Mo. -ról fizetős alkalmazást feltölteni a Play -re). Küldtem annyit, amennyit nem tartottam cikinek. Később finoman rákérdeztem Tamásnál, hogy hova sikerült "belőnöm" az összeget és azt válaszolta, hogy addig torony magasan az enyém volt a legnagyobb összegű támogatás. Megdöbbentem és elgondolkodtam, hogy hányan kell megvásároljanak egy Elixír színvonalú alkalmazást ahhoz, hogy a belefeccölt idő, munka megtérüljön? Az állandó fejlesztésről, supportról nem is beszélve.
-
xSide
őstag
válasz
LonGleY #60252 üzenetére
Ha telepítek új alkalmazást, feszt be kell lépni min-be aktiválni ott is tüntesse el.
Zavaró reklámos alkalmazásokat nem használok, max megveszem.
Adaway host fájlokat frissíteni? Max egy hónapja volt és nincs böngészés közben sem újabb reklám.Az alkalmazásokban előfordulhat a helyek megtartása AdAway esetén, de mint említettem engem a megvásárlásuk miatt ez nem érint.
Böngészőben annál inkább. Reklám-reklám. -
Dottore
addikt
válasz
LonGleY #60174 üzenetére
Kísérleteztem ezzel egy ideig, de nincsenek jó tapasztalataim. Már ha pontos színvisszaadás kell. Lényegében soha nem kapsz helyes eredményt a valóságról, semmiről amit befényképezel, mert ez a fényiszonyoktól, megvilágítástól, kamerától, stb. függ. Szóval ez annyira bizonytalan, hogy otthon játszani jó, de professzionális munkára alkalmatlan.
Amúgy ezt használtam, ill. a végén ezt tartottam meg.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
LonGleY #60001 üzenetére
gyereknek ez van fent: time table
alapból átlátszó valamennyire a widget, nem tudom, hogy állítható-e tovább is. -
air
nagyúr
válasz
LonGleY #59902 üzenetére
"A MyTracks jó-jó, de a maga egyszerűségében inkább csak annak, aki ritkán használná a követést."
Ezt hogy kell érteni? Mitől egyszerű? Miért csak annak jó, aki ritkán használná a követést? Ez nekem logikailag nem jön össze.
(#59907) Bozek
Értettem, csak nem volt jó, amit mondtál.
-
törölt tag
válasz
LonGleY #59674 üzenetére
Szerinted milyen egy jó WOL widget? Mit kéne tudjon (azon kívül, hogy rábökve küld egy pár packetet), illetve amit használsz, abban van vmi extra? Kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan okosság, amiért megérné widgetet használnom. Mondjuk visszajelez, hogy az eszköz felébredt?
-
Baku
aktív tag
válasz
LonGleY #59378 üzenetére
Nagyon belebonyolódtunk...
Világért sem lennék az Android ellen, hiszen 4 ilyen eszközöm van, és nagyjából elégedett vagyok velük...
Nincs különösebb problémám sem (a leírtakon kívül), csupán próbáltam (szemellenző nélkül)
ecsetelni a (felhasználói szemszögből észlelhető) különbséget az almás és droidos tabok között.
Mondjuk úgy: Elfüstölögtem itt magamban... vagy gépelve gondolkodtam...NAGYON lecsupaszítva a mondandómat:
Vannak dolgok, amiket a "drágapízé" vett almás deszkákkal simán meg lehet csinálni,
de ugyanezt a dolgot sem az "óccsó" sem a drágább droidossal NEM, mert nincs rá alkalmazás.
És ezzel vissza is kanyarodtunk a kiindulóponthoz...
(Meg részemről le is zártam a témát...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest