- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a facebook-ot amolyan "hírcsatornára" használom. Van max 25 ismerősöm (zöme csak családtag vagy nagyon jó ismerős,munkatársak,üzleti partenerek már 1 sem) Csak számomra érdekes lapok új cikkeinek figyelésére fut FB nálam. erre a Android Pro Widgets -et használom az egyik lapon.
-
canniball
nagyúr
Nálam Opera Mobile alatt nem működik. És nem csak nekem.
Más.
A Skype-ot használja valaki? Mennyire stabil, mennyire jó a hangminőség? Egyik ismerősöm külföldre költözött és kéne valami voip alkalmazás ami windózon és androidon is fut, a Skype pedig már eleve fent van neki így ez kézenfekvő program lenne. -
-
sharkybacsi
tag
A hotspot definíció szerint lokális hálózat.
"Public access wireless local area networks (LANs) were first proposed by Henrik Sjödin at the NetWorld+Interop conference in The Moscone Center in San Francisco in August 1993.[1] Sjödin did not use the term hotspot but referred to publicly accessible wireless LANs."
".... It was then that the term "hotspot" entered the popular vernacular as a reference to a location where a publicly accessible wireless LAN is available."
@(#43320) punky10: nem akar netet megosztani az eredeti poszt szerint ha jól emlékszem, csak rá akar látni a telefonról a gépre.
@(#43322) air: de lehet mobilnet nélkül hotspotot csinálni. Csak nem lesz netelérés megosztva. Illetve a mobilnet helyett meg lehet mást is osztani, mondjuk egy bluetooth wifi adapterről érkező netet, vagy akármilyen másik hálózatra való rálátást.
-
VeryByte
őstag
Nos, csak mert hitetlen kutya vagy
, megcsináltam amit a páciens írt, és teljesen jól működik! (Azért csak most, mert lusta vagyok és van más dolgom is.)
Szerinted, a telefontól kapott IP (192.168.43.205) és a telefon saját IP-je (192.168.43.1) nem alkot lokális hálózatot? Vagy ez nálad mit jelent?Tehát:
- TV letölt mind a gépre, mind a telefonra
- gépen minden interface kikapcs, kivéve a wifi-t
- telefonon mobil data kikapcs
- telefonon wifi hotspot bekapcs
- gépen csatlakozás a wifi hotspotra
- TV elindít a gépen
- TV elindít a telefonon
ÉS NEM MEGY
- gép TV-jén beállít, hogy LAN kapcsolatot engedélyezze
ÉS MEGY!!!!Szóval, működik az.
Port forwarding pedig egy régebbi kommentre volt italás, de a mostanihoz semmi köze egyébként, ahol is a gateway-rő volt szó, de mondom, nem lényeges.
-
VeryByte
őstag
Mé', szerinted, ha két gépet összekötsz, az mi? :-) Az, hogy 192.168-as, 169.254-es, 10-es vagy akármilyen IP range-ben van, az ebből a szempontból teljesen mindegy. Ha rpouter-ed van, ami a gateway-ed is, akkor is lokális hálód van, onnan is el tudod érni a gépedet (különben nem menne pl. a port forwarding), akkor meg miért is nem lokális háló?
-
törölt tag
Meg is venném, ha nem ilyen fingilingi vasakhoz mellékelnék. Navi szempontból még csak-csak, de Android szempontból elég legalja vas. De még Navi szempontból is érdekes lehet, hogy mit tudhat az a Mediatek modul. Arra is kíváncsi lennék, hogy jogilag az IGO itt mihez kötődik? A hardverhez? Az oprendszerhez? Mert a Google fiókhoz biztos nem.
-
törölt tag
Nem próbáltam, csak találtam egy ilyet is: Be-On-Road. Ha jól értem a leírást, akkor tudja használni a Navteq térképeket. Az már kezdetnek nem rossz, bár itthon talán jobb a TopMap.
-
fdisk
őstag
Igen tudom,de Ő azt írta,h tesztelgeti a pro változatot.
Szóval megvette.(gondolom)
Így ezeket a funkciókat ki tudja próbálni.vadkörte: Köszi.
Note 2-nek nem tudom,h mennyire jó ez a szenzora.
Ez a 2. okostelóm,szóval túl sok összehasonlítási alapom nincs.
Kipróbálom akkor.
Egyébként a lux 5 Mega körül fogyaszt. -
vadászcsiga
félisten
Marha jó ez az Animare tv műsor app, persze nem telefonon. Az értesítési sávból az ikonja viszont kiirthatatlan, csak feladatkezelobol tavolithato el
Írtam is nekik, esedezve kérve őket hogy csinálják meg iPadre is mert arra nincs egy épkézláb tv műsor app a store-ban. A TV24 van de az hulladék
-
Troy.
addikt
-
LonGleY
veterán
A töltéstípusonkénti engedélyezett max. töltőáram bizonyos kernelekben kiválasztható, ahogy Somatom is megírta már egyszer épp egy hasonló válaszomra.
A kérdés akkor lenne megvalósítható, ha a töltőről kapott áramot 0-ra is le tudná "fojtani" a készülék, de ilyenről nem tudok. Értelme persze akkor sem lenne.
pripus: Lítium akksinál ilyenekkel nem kell foglalkoznod.
-
Megértelek, ők is írják: "With its wide set of options and switches, Lightning is the most customizable launcher, albeit perhaps not the easiest to configure yet ! Agreed, as most powerful tools, Lightning has a learning curve. But isn't that a small price to pay to get the most exciting and unique home screen ;-)"
Aki nem szeret barkácsolni, azt elrettentheti az első találkozás. Viszont ha egyszer megcsinálod, amilyenre akarod, utána nem kell babrálni.
-
-
-
LonGleY
veterán
A Copy nekem nagyon szimpatikus lenne, ha nem lenne atom bugos. Fél órát bírt ki nálam. Nem tudott behashelni egy 3,5 gigás mappám, aztán törölni sem engedte azt. Emlékeim szerint a Copy ugyanúgy egymappás (nem pedig szabadon választott), de lehet, tévedek.
Érezni azért, hogy a Dropboxék nem most kezdtek fájlokkal dolgozni, sok őket másoló szolgáltatásnál viszont rezeg a léc... Ha stabilnak tűnik a kliens, akkor meg a szerversebességekkel vagy funkcionalitással van gond.
Amúgy pont a MAC címek váltaztathatósága miatt a Dropbox fiók kimaxolható 20 gigára a saját ref link birtokában. Csak nem egyszerre kell minden új fiókot regisztrálni, hanem párnaponta, hogy ne legyen nagyon kirívó.
-
atillaahun
veterán
Most példát nem fogok tudni mondani, mert már én is alaposan kirámoltam a system-et, de emlékszem, hogy volt több alkatrész is amiket nem engedett bántani, pedig simán gurul nélkülük a droid. Ezért is folyamodtam a végleges megoldáshoz.
Más.
ITT meg egy kis Android memória-kezelés olvasható akit érdekel a téma, vagy jobban tudja és kitöltené a lyukakat.
Alias mi fut a háttérben meg mi nem, és mért jó/rossz ez. -
Igen, koszi, kozben azt is megtalaltam, csak alapbol total nem remlett mi a neve.
hunfatal: Ha a Tasker jobban testreszabhato, meg tobbet tud, akkor inkabb szenvedek azzal, egy kicsit tobbet, minthogy beleutkozzek valamibe a masiknal, amit nem lehet megcsinalni, csak Taskerrel pl.
-
Bozek
nagyúr
Mi az, hogy nem tudsz felhasználói alkalmazásokat telepíteni a rendszer partícióra? Az a system könyvtár, tehát a másolás is működhet. De egyszerűbb TB-vel rendszeralkalmazássá konvertálni, az mindent megcsinál. Hidd el, működik utána is, próbáltam párszor. A QuickPic például már a rendszer része nálam.
-
xylevi
tag
Pedig idonkent megjelenik fent az ertesites, a sajat, TouchPal ikon, raklikkelve nem a playbe, hanem a TouchPal Contacts beallitasaiba dob, ahol felugrik egy ablak, hogy frissitest jovahagyome...itt megnyomom a Megse-t...ezt szeretnem elkerulni...az app sajat beallitasainal nincs frissitesre vonatkozo beallitas...
-
[CS]Blade2
addikt
Kipróbáltam a ChatON-al, és a frissítések eltávolítása után eltűnt a beállítások/alkalmazások listájáról, de az alkalmazásoknál továbbra is ott van.
A másik, hogy most feltettem a Kies-t először a gépre is, aztán böngészőből, de az nem átlátható, valami más kellene helyette. Olyan cucc, amivel csak bekapcsolom a wifit, és a PC-n (vagy a tableten is) a Total Commanderhez hasonlóan tudjak áthelyezni a belső és a külső tár között, meg a PC-ről oda-vissza.
A netes felületén pl. ott van vagy 500 hívás a naplóból, meg vagy 500 könyvjelző amit a franc tudja mi alapján tett sorba.
Valamint ami gáz, hogy az alap galéria és a zenelejátszó nem azt csinálja jelenleg amit akarok. Van egy angol könyvem aminek a CD-jét feltettem rá és ez a 2100 mp3 bekerült a zenelejátszóba is (a kies-ben is vegyesen bent van az a 50 zeneszám a 2100 angol között.), meg össze vissza osztályozta a zenéket gondolom mert szarul van kitöltve itt ott a mp3-ban az adatlap.
A gallériában meg mappánként kerülnek be a cuccok, míg nekem úgy lenne a jó, hogy min 2 vagy 3 mappamélység legyen. Vagy van egy elsősegély könyv, ami jpg-k, azt is oda teszi. -
Jacak
senior tag
Azt nem ismerem,lehet,FAT a belső sd fájlrendszere? Nálam megy minden linkelés,akár ext2-re,akár /custpack-ba,akár /system-be pakolom,amit szeretnék,és onnan linkelem vissza.
(#40589)
Somatom: Értem.Nálam is,mint írtam,kivéve,ha pl. a külső sd-ről,azaz FAT32-ről linkelek.Mert azzal is játszottam már,de ha jól emléxem,bexart a dolog.Elsőre működött,de azt hiszem,restart után már nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest