- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Kicsit bonyolultak tűnik, de majd megnézem.
Egyébként autóra dugva épp működik, de két gond van vele:
- eltűnt az app drawer-ből, tehát nem tudom használni autó nelkül azt az egyszerűsített AA nézetet
- autóra dugva sem hozza be a telefonon az AA app-ot, csak az autó kijelzőjén megyAmikor először telepítettem apk-ból a legújabb verziót, akkor rendben volt. Azóta jöttek a gondok, hogy töröltem a frissítéseket. Most hiába frissíti be a Play a legújabb verzióra, továbbra sem jön elő a korábbi AA működés.
-
WhiteWalker
nagyúr
Többi más gyári appot ( Huawei telefon) és gugli appokat sikerült törölni ADB-n keresztül.
Ezt az egyet nem mertem csupán, mert volt hogy anno a kollégám Nexus 5 telefonon asszem törölte vagy tiltotta és össze fosta magát a rendszer.
Most tiltottam , azt lehetett viszont.
-
Dr.NX
addikt
Nem kell elválasztva írni természetesen, csak nem elég okos még ez az oldal.
Egyébként az eltüntet rövid "ü"."Mit nem tud a rendszer?
Először is azt fontos tudni, hogy mi az, amire képes, és mi az, amire nem képes a helyesiras.mta.hu. A portál alkalmazásai úgy működnek, hogy a magyar helyesírás szabályainak szabálypontjait nyelvtechnológiai eszközökkel dolgozzák fel, és ezeknek alapján tesznek javaslatot a helyes írásmódra. Az egyes alkalmazások tehát „nem gondolkodnak” – emberi segítség nélkül, automatikusan dolgozzák fel a felhasználók által beírt szavakat, kifejezéseket, és automatikusan adják meg a szabályzat szerinti helyes alakokat, valamint az egyes helyesírási kérdésekkel kapcsolatos szabálypontokat. Így mint minden számítógépes alkalmazásnak, a helyesiras.mta.hu-n található alkalmazásoknak is megvannak a maguk korlátai. Nélkülözik a – nyelvtechnológiai eszközökkel nem reprodukálható – jelentésre vagy nyelvtani szerkezetre vonatkozó emberi intuíciót, amelyre egyébként a helyesírási szabályzat oly sokszor maga is támaszkodik. A nyelvtechnológiai eszközökkel is nehezen kezelhető részek közé elsősorban az összetett szavak helyesírása tartozik." -
minimumgame
tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes alkalmazást keresek aminek segítségével wifin keresztül tudok fájlokat(képeket) másolni telefonról PC-re. Az lenne jó, hogy PC-n megnyitom a webes felületét vagy kliensét az applikációnak, a telefon ezt érzékeli és már tudom is másolni ami kell. Tehát a telefonhoz ne kelljen odamenni.
Köszi -
Egyet azért tisztázzunk. A reklámok döntően nagyobb része a videót feltöltők döntése miatt jelenik meg. Feltölthetsz úgyis videót, hogy kikapcsolsz minden reklámot, vagyis a nézője nem lát egyet sem, de úgy is, hogy jelenjen meg az elején, a végén meg még a közepén is, sőt még a videó alján megjelenő kis reklámok is a feltöltő döntése alapján jelennek meg. A videó feltöltője kap részesedést a megjelenített reklámokból, és számos youtuber pont ebből él. Vagyis nem csak a Google-nek rossz, hanem a tartalom előállítójának is, mert kevesebb lesz a bevétele. Vagyis nem csak arról van szó, hogy milyen gonosz a google, ráerőlteti mindenkire a reklámokat, hanem arról is, hogy a youtube tartalmak nagy része csak azért létezik, hogy a készítője megéljen belőle.
-
crok
Topikgazda
(Nem tudtam szerkeszteni az előzőt..)
Ja, félreértés ne essék: nincs bajom azzal, hogy reklám meg egyéb, a szolgáltatásért az adataimmal meg a szokásaimmal fizetek, tudja ezt ma már mindenki (remélem) csak ez az egyoldalúságra átállás nem tetszik igazából, meg az értelmetlensége, automatizálásból adódó óriási hibaaránya az ami pl. nagyon zavar.. -
eclipse19
senior tag
-
Somatom
veterán
-
Fall-N
veterán
Ez valahol sejthető volt. Tulajdonképpen a YT Vanced egy kvázi YT előfizetéssel, így majdnem warez. Eddig lehetett hivatkozni arra, hogy nem elérhető nálunk, de már ez sem igaz.
Viszont baromi idegesítő, hogy egy kicsit hosszabb videót megszakít a reklám. Android TV-n is idegesít. Főleg hosszú zenei videónál töri meg az egészet. Legalább mint régen csak videók között lenne reklám és nem szakítaná meg. De egyre idegesítőbb, hogy fizessen elő az ember.
-
Somatom
veterán
Ez így öngól. Elég gyenge az angolom, de a linkedben szereplő beszélgetés végén nekem úgy tűnik, hogy a YT team elnézést kért és visszaállította a fiókot. Vagy, rosszul értelmeztem?
WhiteWalker:
Ez nem így működik. Ez olyan, mint ha reklámblokkolót használnál a PH -n bejelentkezés nélkül. Amíg nem fogadod el a felhasználási feltételeket, addig nem szankcionálhatnak.
Semmi sincsen ingyen, a Google rendszere sem ingyenes. Az adatainkkal fizetünk és ha a Google letilt egy fiókot, akkor a továbbiakban attól a fióktól nem használhat adatot. -
Somatom
veterán
Sztem kifejezetten kényelmes, mivel a folyamatot lehet automatizálni, aminek a végeredménye az, hogy a videó reklám nélkül, a VLC -ben nyílik meg, aminek a kezelőfelülete sokkal jobb, mint a YT kliensé. Évek óta nem használtam a YT klienst, nem is szoktam frissíteni, mert minek. Vagy, ott van a Kodi. Arról nem is szólva, hogy ha így áll hozzá a Google, akkor csinálok egy Google fiókot a YT -nak. Ha letiltja a Google, akkor isoraz.
WhiteWalker:
Öt fiókkal vagyok belépve minden eszközömön. Akkor mind az ötöt törli? -
Somatom
veterán
-
lovi27
addikt
Senki nem mondta. hogy a manager tud flashelni, de csak ő tudja a megfelelő partíció fájlba (boot/recovery) beleírni a Magisket. Ezért amikor nincs costum recovery vele kell kezdeni a telepítést, és persze TWRP hiányában a kiírás majd PC-vel történik.
Na, csak a végére értünk.
Amúgy vettem a fáradságot és ma visszazártam a bootloadert, felraktam a gyári szoftvert és most a gyári recoveryvel megy a Magisk. Nem bontható elemeire, így együtt egy csoda. A készítője meg zseni. Azt olvastam róla, hogy az Apple magához édesgette.
Nem tudom hol tart a dolog, de remélem mielőtt agyát végleg elönti az iOS, lesz akinek átadhatja a folytatáshoz e remekművet. -
törölt tag
Köszönöm a tapasztalat megosztásokat.
Feleségem Mi 9 SE telefonjára sem engedi telepíteni, mivel az applikációban szerinte nagy kockázatú trójai vírus van. Akkor a Samsung, Huawei telefonok immunisak? Vagy a Xiaomik háklisak. Ezek után gyanakszom, hogy az Avast rendszer víruskeresőjében lehet talán valami.
A telefonom egyébként nincs rootolva. Azt hiszem jelzem a banknak a gondomat..
-
gojko.m
senior tag
Lehet, hogy még később meggondolom, de jelenleg nem szeretnék custom recovery telepítésébe fogni. Mert, ha jól értem, ez alap lenne a Magisk.zip installálásához.
Egyenlőre megelégednék, ha csak a telekomos alkalmazás frissítését tudnám letiltani.
Mindenesetre, köszönöm a válaszod! -
F.E.K..
senior tag
A magisk hide köpenye jóságosan elfed sokmindent ha kell...
A banki alkalmazások és pár hisztis program duzzog ilyenekért, ebből nekem szerencsére csak egy banki alkalmazást kellett a jedi trükkel meggyőzni hogy "nem találsz gyanús jeleket...", Eddig szerencsém volt. (Olykor ahogy látom valóban túlreagálja a dolgot pár alkalmazás, ott is root-ot kiáltanak ahol nincs is sajnos)
Nálam Root "deigennagyonisvan", nyugi.
(Busybox is van amúgy, de ftp helyett inkább a webdavot használom, az fürge, oda érkezik ahová nekem kell, és a mezei ftp-vel szemben titkosítva forgalmaz...)
Somatom: ez nekem így már tökéletesen megfelel, csak az irányba állítást kelett megtenned, amit mégegyszer köszönök.
-
-
-
Somatom
veterán
-
-
0ttó
tag
"Sajnos" tudom, hogy a felhő lenne a legkönyebb út.
Próbálom elkerülni, ameddig csak lehet, ha lehet.A keepass2android (nem az offline verziója) úgy működik, hogy a programnak van egy rejtett belső átmeneti tárolója és szinkronizáláskor vagy a program elindításakor azt fésüli össze az adatbázis fájllal, ami bárhol lehet, a telefonban, felhőben vagy PC-n.
-
0ttó
tag
(#139630) crok
Xperia 1, Android 9, Pie, Keepass2android.
Fájlkezelőnek az Androidon a Solid Explorert használom.(#139633) Somatom
Olyanokban, mint WebDav meg SMB stb. még nagyon járatlan vagyok.
Sokszor órák meg hétvégék mennek el leírások olvasásával és próbálgatásokkal, de attól félek, hogy úgy elkutyulok valamit, hogy semmilyen kapcsolat nem lesz PC és telefon között.A Keepass2android egyébként ad lehetőségeket, viszont a felhőt erre jelenleg nem szeretném használni.
-
0ttó
tag
Van egy programom PC-re és Androidra, amiket nagyon jó lenne egymással szinkronizálnom.
A számítógép lát mindent a mobilon, -ban, Win-es intézőn keresztül is, de azt is csak USB-n át.
Viszont elsődlegesen az Androidos appnak kellene látnia a számítógépben lévő szinkronizálandó fájlt (valójában az lenne maga a munkaállomány is), de az USB-n ez az irány nem megy, gondolom azért, mert bár a telefonon Type-C csatlakozó van, de a PC-n viszont csak USB 2, illetve 3 .Ezt WiFi-vel, azon keresztül hogyan tudnám megoldani?
Neten már kerestem erre megoldást, de nem jártam sikerrel.Köszi.
-
punky10
addikt
Szerintem a SzülinAppot nem is szabad említeni akkor,amikor navigációs alkalmazásról van szó.
Nagyon átjön,jogy a készítők már nem a hordozható készülékekben látták a jövőt,hanem a beépített autós verzióban.
Máskülönben nem engedhették volna meg ezt a Play-es,saját maguk által létrehozott lejárató kampányt.És bocs,nem tudom miért,de csak az első 2 sor ment offba,pedig az egészet annak szántam...
-
cidalain
veterán
Akkor javaslom majd bent, hogy a hurcibálós telefont upgradeljük valami modernebbre :)
Az irodai mobillal próbáltam, azon 6 van, azzal ment rendesen.
Még az kerdes, hogy offline navit át lehet e passzolni a kocsinak (pl Here, Igo Szülinapp), vagy csak a Gmaps, Waze műkszik? -
tomy86
addikt
Xiaomi, LineageOS párosnál pl. nem működik nálam, mert a ctsprofilenál elhasal a dolog. Legalábbis gondolom, hogy az lehet az oka, mert egyébként minden program rootolatlannak látja a rendszert (a Telekomos tvgo is működik, pedig az sem szereti a rootot), de az új Telekom appot nem tudtam működésre bírni.
-
Obyboy
addikt
Köszönöm a gyors választ.
Igazából csak annyit szeretnék, hogy nem mindig van nálam a laptop amikor szükség lenne rá (megpingelni egy terepi eszközt). Viszont egy OTG kábel és egy USB-RJ45 átalakító kis helyen elfér. Így örülnék neki ha a telefonról meg tudnék pingelni egy eszközt.
Benézek az Android szakmai topik-ba. -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
SolidExplorerrel nem tudtam összehozni, hogy szerverként a hotspot belső IP -jét használja. Vagy a netet erőltette (hotspot külső IP), vagy Wifiért nyavajgott. Talán úgy lehetne, ha a hotspothoz csatlakozott eszközön futna a SE szerver és a hotspotot adó telón a kliens.
Persze, ha van egy beállított Servers Ultimate szerver, akkor fölösleges ezzel vacakolni. Egy bökés és fut a szerver. -
bexinho23
őstag
Igen, roidmi volt. Csak sajnos állandóan kiment a biztosíték pár hetente... hiába próbáltam egy másik roidmi-t, ugyanez volt. Egyszerűen nem szorult a foglalatba, és mindig mozgott... A mostanit aliról rendeltem (ugreen), nagyon minőségi, és fél év alatt egyszer sem csapta ki a biztosítékot. De lehet rendelek egy kijelzőset, aztán alkalmanként rámérek egy bedugással. De ez meg elég macera lesz, és ismerve magamat, nem fogom használni.
-
szabi__memo
nagyúr
Azt hogy a banki app ha jól működne lenne olyan amikor nem működik. Olyankor amikor a magisk nem működik. Ha az app nem dobja el magát legalább olyankor akkor bizony a banki app szarul van megírva. Márpedig fent az volt az állítás hogy mindig jó. Tehát szarul van megírva. Ez megint csak elemi logika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest