-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Azt hiszem megvan a hiba, de fogalmam sincs mit lehetne vele csinálni.
A letöltés kezelő mérete nem stimmel, nálam a Lenivon (ahol működik a Gmailes letöltés), az app mérete 35 Mb. Van még egy Letöltések app is, az is 35 Mb. Mindkét appot le lehet tiltani és ki lehet lőni. Viszont van két Huawei tablet a családban, M3 (már említettem) és egy T5 10 colos és egyik esetében sem működik a Gmailben a csatolmányok megjelenítése, letöltése. Mindkét esetben a fent említett Letöltés kezelő és Letöltések rendszerapp pár kbyte méretű és egyiket sem lehet letiltani. Furcsa. Ez valami bug lehet? Mert a fejemet teszem rá, hogy ezért nem működik a Gmailes letöltés. -
zsigomark3
tag
igen így működik, köszi.
Ha az energized menüjében kiválasztottam az ultimate packot és azt be is állítottam,
hogy lehetne még a hosts fájlját bővíteni az adaway-eshttps://adaway.org/hosts.txt
listával? Nem igazán találtam meg a host fáljt amibe az adaway linket be tudnám másolni -
zsigomark3
tag
rendben, köszönöm
igazából még most ismerkedek a magiskal rootolt dolgokkal, van olyan magisk modul amit te személy szerint ajánlanál (általános felhasználásra)?
Magiskkal le is töltöttem az energized protection modulet, ahogy le van írva. viszont nekem alapból terminal sem volt a telómon, itt felvetődik a kérdés valaki tudna ajánlani jól bevált terminal emulator appot (android10re) ?
Hirtelen a "Termux" nevűt sikerült letöltenem play áruházból, mivel nem találtam semmi értelmeset.
XDA developeren próbálok keresni, de ha van jól bevált terminal emluátor appod azt szivesen fogadnám.Termuxba beírva:
su ep -h
Elindul az energized, kell valamit beállítani rajta? vagy bezárható és az már működni fog?
Erre esetleg tud ajánlani valaki jól bevált configot?Ezekután a protonvpn app mehet rendesen, vagy érdemes át írni hozzá az energized emulátorban vmit?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tudom, hogy ez itt OFF, de úgy látom, te képben vagy ezekkel a DNS állítgatásokkal.
Windows-on egyszer már használtam ezt a dolgot, de nem találom. Pedig szerintem itt a lapcsaládon találkoztam vele. Volt egy oldal, ahol checkboxokkal lehetett állítgatni, hogy mit szűrjön és az oldal adott egy IP párt, amit be kellett állítani a Windows DNS beállításainál.
Nem tudod ezt a weboldalt mi lehet? -
Siriusb
veterán
"Sure, we contacted Google Support yesterday morning and registered a trouble ticket. They said they need time to analyze everything about it, so now we're simply waiting. " [link]
Alternatívaként le is tölthető az első hozzászólás végén levő hivatkozással. -
WhiteWalker
nagyúr
Leggyorsabbra van állítva.
A Google Maps-t régen használtam , de rengeteget fejlődött pozitív irányba az utóbbi időben ahogy nézem.
A Sygic-t használom egy ideig ismerős útvonalon , aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.#145524 Dr.NX: sikerült a lényeget kiragadni , köszönjük. Örülök , hogy én is elmondhattam.
-
Diokhan
addikt
Valóban úgy néz ki, mintha HTML kód lenne. De az MJ szerintem ebben az esetben nem sortörés, inkább az már annak a névnek a részlete lehet, amit ilyenkor a böngészőablak tetejére ír be a HTML kód, csak nincs formázva.
Mindenesetre szerintem a frissítés után nem tudja formázni a kártyából kiolvasott adatot és ezért írja ezt. Olyan, mint a synthax error a html-ben. De persze ez is csak tipp. HTML-t és php-t írtam sokat, TC-t viszont nem én írtamJó lenne tudni, hogy milyen a filerendszere és a formátuma a kártyának...!
Az is lehet, hogy egy cache törlés és ki-be kapcsolás segít rajta. -
-
zeusz55
senior tag
A googlet tegnap tiltottam le... GMailnál van gyorsitótárt törlés ahogy vibernél is.. de ha rámegyek az adattörlésre... kezdhetek midnen regisztrációt ujra és bukok minden beszélgetést (????) ... se képet sem videót nem tárolhat mert vagy áthelyzem SDre vagy törlök! Nem tartok meg belsőn semmi viber üzenetből származó fájlt... de még ha vicc is a viber akkor is csak 3 nem 12 gb....
-
w.miki
veterán
hátha azóta valaki kipróbált néhányat.
Érdekes azért, eddig ment, most is van amikor megy, csak ismeretlen számot mond (kért engedélyt!), illetve van amelyik megy, de csak angolul olvas fel, hiába állítjuk magyarra (ez nem kért)
Egyébként mindig minden engedélyt megadok, amit kérnek -
kmarci25
veterán
Nincs rajta TWRP se, ez egy teljesen mókolatlan készülék. Semmi nem látszik a kijelzőn, tök sötét... 15 mp-ig ha nyomom, kb. 5 mp-nél rezdül egyet. De nem kapcsolt ki, ha töltőre dugom, akkor jelzi hanggal, hogy tölt.
Egyelőre nem mertem billenytűkombinációkkal operálni (fastboot), mert félek, hogy valami olyat nyomok, amit nem akarok. (Bízom benne, hogy adatvesztés nélkül megúsznám, ha csak hetekkel később is a cserét.) -
Diokhan
addikt
Értem, de szerintem nem fog működni a válaszidő miatt. Nekem már az is komoly gondot okoz, hogy a Note8 képét kitegyem a Philips androidos tévére, smart view-al miközben infinite flight-al repülök, vagy CarX Drift Racing2-vel játszok, mert már ott elég nagy a késés. Ha nincs otthon, gyanítom, hogy akkora lesz a késés kép és akció között, hogy használhatatlan lesz. De ez csak az én véleményem.
(#145008) kmarci25: Szerintem ha ki akarod kapcsolni és nem tudod hogyan, akkor hagyd. Én csak eltenném, néhány nap múlva majd lemerül és magától kikapcsol. Amikor pedig tudod, hogy jönni fog hozzá az alkatrész, csak egy nappal előtte elő kell venni és feltenni töltőre.
-
Diokhan
addikt
-
Narxis
nagyúr
Sajnos ez trükkösebb, úgy emlékszem régen ki lehetett kapcsolni, amióta megvették az indiaiak azóta lett valamelyik frissítéssel kiszedve. Szégyen hova jutott ez az app, én is úgy érzem és mások is arra panaszkodnak, hogy az utóbbi verziók jobban merítik az aksit ráadásl rengeteg nekünk európaiaknak haszontalan funkció került bele. Kéne már valami jobb videólejátszó progi, sajnos a BS player nem jött be. Még talán a VLC-t megnézem de nekem jó a régi MX player is csak ne dobná fel több megnyitásnál, hogy akarok-e frissíteni. Lehet adguard-al letiltom az internetről.
-
Somatom
veterán
Ahha. Nálam ki/be csatlakoztatáskor jön a Google-izé (de nem minden esetben). Használat közben nem csinálja. Ezért nem is foglalkoztam vele. De, attól, hogy a csatlakozó érintkezési hibás, még nem egyenes következmény, hogy elindul egy szoftver. Azt kéne valahogy meggátolni. Aztán ha serceg, hát serceg, az már egy másik probléma.
-
LK
addikt
Köszi. A régi telefont meghagyom amíg minden appot végig nem próbálok. Játékokkal nincsen gond. Jegyzettömb progival van gáz. Elmentem a saját könyvtárából az adatokat, és reménykedek, hogy a fog működni az új telón is, ha visszarakom manuálisan. Köszi
Csak reménykedtem, hogy van kevesebb vesződséggel járó progi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest