- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jajj, nem kell mindjárt hivataloskodni! Előbb ki kell élvezni a szitu szépségét. Ilyekor szoktak jönni a legsziporkázóbb dumák.
Karácsony van és most épp úgysincs senkinek SOS megoldandó problémája. Igazán szórakozhatnánk egy kis lealázósdit, hamár ilyen szép, magasra fel lett dobva a labda.
-
Wolfskin
őstag
én igazából sehogy nem akartam használni, a cél nem az volt, hanem a #67532-ben megfogalmazott problémák megoldása. erre ajánlotta valaki, mint eszközt. tehát én a nem a programot akartam használni, hanem a telefont helyretenni. ha ezzel a programmal, akkor ezzel. ha ehhez rootolni kell, akkor úgy.
a nokia 5800 volt eddig a legalkalmasabb készülék ever, a célra, amit egy telefontól elvárok. ezek, mint számítógép leverik, de arra van számítógépem nekem is.
a vista hcx 2 db AA akksival elmegy 24 órát, ha olyan lesz a túra, akkor azt viszem. ezt meg majd kiteszem a motor kormányára, ott kaphat tápot is. am 4100 mAh elég sokáig hajtja, ha a gsm rész ki van kapcsolva és a képernyőt is csak akkor kapcsolom be, ha épp nézem (egyébként folyamatosan minek?), le merem fogadni hogy elmegy 12-18 órát. de egyszer majd kipróbálom. ha nem, powerbank vagy napelem. mindenre van megoldás.
-
Brett001
aktív tag
Köszi átnézem, de elég pilótavizsgásnak néz ki azzal a sok parancssorral.
#darvinya, #drmotto:
Igazából az a gond, hogy már a fájlkezelők se látják a mountolt könyvtár tartalmát, igy aztán kakukkoltak. Lejátszótól függetlenül. Ha sikerülne felmountolni, akkor az már olyan mint ha helyi könyvtár lenne.
Amúgy a Google Playt meg a VLC-t nekem is felajánlja az ES de hiába választom akármelyiket alapértelmezettnek csak egy számot hajlandó lejátszani. Ha több számot jelölök ki vagy egész albumot, akkor az ES-ben ---> továbbiak ---> lejátszás és az ES lejátszó indul mindenképp. -
Kami11
őstag
Nincs, nem is ismerem ezt a programot.
Amit még sikerült feltennem az a Nova Launcher Prime 3.3 volt, azután már semmit nem enged.
Végigtúrtam az összes beállítását de a telepítésre utaló korlátozást nem találtam benne, de eltávolítottam majd restart, de a probléma ugyanúgy fennáll. -
Bozek
nagyúr
Azért használattól is függ, hogy melyik téved többet. A gyáriban nem lehet beállítani a szolgáltatók variálását, mint például azt, hogy mindegyik 10 kbyte-os egységekben mér. Ha megnézel 1000 oldalt, amik mondjuk 3 kbyte adatforgalmat jelentenek, akkor az a gyáriban 3 MB-nak néz ki, míg a szolgáltató kiszámláz érte 10-et. A 3G Watchdog-ban beállítható ez is, szóval ott közelebb lennél a valós 10-hez ebben az esetben.
(#66878) fdisk: LightFlow-ban tudsz egyéni rezgést beállítani.
(#66919) Somatom: Nuance hangok
(#67023) drmotto: Köszi, nem is tudtam, hogy van ilyen. Bár egy Tapatalk jobb lenne, de az még jó ideig biztos nem lesz...
-
törölt tag
Elvileg igen, de ha abból az első 1GB -ost megnyitod, az ugyebár az mpeg2, ami igaz, hogy transport stream, de lejátszható. Van olyan lejátszó, ami az így kicsomagolt tartalmat DVD -ként tudja kezelni. Ha jól rémlik, pl. a Mobo Player volt ilyen. Még a menüvel is úgy-ahogy elboldogult. Az összetett menü viszont kifogott rajta. Menü nélkül viszont nincs hangsáv, vagy felirat váltás.
-
csibabu
tag
El van döntve. Nem mp3ban akarom letölteni, csak pl mintha youtuberól lenne szinkronizálva (letöltve) és úgy tudnám hallgatni. És igen a zene a lényeg de ahogy láttam másoknál úgy megy ez hogy az egész klipp szinkronizálva van. Mert nincs kedvem mindig lefelé tölteni a zenéket meg keresgetni, hanem ha már ott fent van akkor onnan hallgatni. És nem tudom hogy most van e ilyen alkalmazás és ha van akkor mi az.
-
beleszólok
senior tag
Egy hónapja még valamennyi játékuk közös név alatt futott.
Az meg külön humoros, hogy ugyanannak a játéknak (angry birds star wars) az első és második része eltérő név alá került úgy, hogy az egyik jelöletlen fejlesztő, a másik meg a megszokott, kiemelt (pici, kék ikon a név mellett, amit a Google osztogat) státuszúEgyébként is utálom a playt, mert ha csak böngészni akarok benne, nem konkrét programot keresek, akkor elég nehéz dolgom van. Ahogy akkor is, ha a vélemények közül a negatív kritikákat akarom látni.
-
tonyrulez
őstag
Floating Calculator, Boat Browser hibátlanul futnak ablakos nézetben, és még voltak ezen kívül alkalmazások amiket így használtam. Feltételezem képnézegetőből is létezik ilyen, csak én nem találom.
-
törölt tag
Nekem is nagyon rég volt. Meg a Nandub, mert csak az kezelt VBR mp3 -at, meg csúsztatott hangsávot. Meg volt egy másik verzió is, aminek már nem emlékszem a nevére, az kezelt mpeget is. De nekem úgy rémlik, hogy nem csak az encoder -ben kellett állítani. Két beállítás kellett. Egy az első menetes beolvasáshoz és egy a kódoláshoz. Ennek a kezelését nem az encoder -ben kellett megadni, hanem a Virtualdub -ban.
-
Krystal_s
addikt
Úgy néz ki, hogy a nem megfelelő szövegtördelés okozza, amikor nagyítva vannak a betűk.
Somatom, contaxg, norbert1998
Ezt most találtam.
"Nincs szövegtördelés, egy beágyazott flash videó meg két vállra fektette szegénykét (SGS). Beállítottam egy nagyobb betűméretet, erre a fórumban egyes hsz-eket nagy betűvel írt, néhányat továbbra is kicsivel, lol."
egy másik fórumon pedig.
"szöveg tördelése... (tudni kell hogy a pár verzióval ezelőtti Firefox-ban ez benne volt, de kivették!! az egyik frissítésnél)"Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt a témában.
vadászcsiga: Nekem jó lenne a Chrome is, de nem értem miért nem lehet használni hozzá az Adblock-ot úgy, ahogy a normál változatban.
-
Siriusb
veterán
Mondjuk megesik, hogy a win-ről linuxra tért user egyből azon kesereg, miért kell jelszót beírnia bizonyos műveleteknél. El kell telnie egy kis időnek, amire megértik, a root nem arra való, hogy mindent azzal futtass, az átlag számítógép használathoz nincs rá szükség.
WP-ről annyit, hogy először Nokai Lumiában gondolkoztam az offline navi miatt, de megnéztem egy videót róla, s felkavarodott a gyomrom... Pedig a régi világ telefonjai közül mindig a Nokiára esküdtem, de a csempék maradjanak a fürdőszobában.
-
Siriusb
veterán
Lehet megköveztek, de nekem sokszor olyan Windows érzésem van az Androidtól. Vagy 5 éve csak linux-ot használok, s hozzá vagyok szokva a nagy szabadsághoz, ezért mindig visszás érzést kelt bennem, hogy alapból nem fér hozzá az ember a rendszergazdai jogosultsági szinthez.
(#65804) Somatom
Nem tudom, mennyire akar automatizálni, de azért be akartam dobni az e-robotot is, hadd terjedjen.(#65805) saphancs
Ránéztem az xda-n, tényleg bl nyitás kell hozzá. Maradjunk abban, hogy maradok a PC-re szánt linux-nál, nem értem én ezt az Androidot.Somatom javaslatán is érdemes elgondolkodni, s esetleg e-robottal megoldanod. Automatikusan le tudnÁd némítani a telefont (nem kell hozzá root), majd visszaállítani, miközben a néma üzemmódot ideiglenesen fel tudod oldani, ha egy megadott számról jön hívás.
Annyi a hátránya, hogy kicsit ismerkedni kell pl. az e-robottal, de szvsz megéri, mert hihetetlen távlatokat nyit meg előtted (különösen root-tal). -
-
Próbálj ki bármilyen iránytű alkalmazást, közelítsd egy fémtárgyhoz, és nézd meg, hogy reagál. Például gázkonvektorral elég látványos. Az összes fémdetektor alkalmazás csak játék, és erre a kilengésre épülnek.
És mint játék, nem szabad tőle se pontosságot, se megbízhatóságot várni.
-
törölt tag
Ha részletesebben is érdekel, akkor itt, #2148 -tól, Tamás megpróbálja elmagyarázni nekem a működését.
-
Tav-Csoves
őstag
Rendicsek.
Tehát: íme van ez a program, s az a kérdésem, hogy ehhez hasonlót keresek, ftp server felé kép küldési lehetőséggel. (És/vagy email felé) -
fdisk
őstag
Vezetéknélküli (helyi) hálózaton keresztül, telóról egy laposba.
És hát fordítva.
Ha én látom a lapost, és tudok ott rajta, benne ügyködni akkor feltételezem onnan is be lehet lépni hozzám.
No ez az amit tudni és látni szeretnék, ha történne ilyen.Illetve itt minden gép egy hálózatba van kötve. Kb 4.
Szerk. A telón és file Explorert használok. Ott a helyi hálózat résznél látom a gépeket.
Protokoll passz, nem értek ennyire hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest