-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
Somatom #143350 üzenetére
Huhh, ahhoz képest hogy "totál nem érdekel" vastagon körbe..jártad.
Ezért elárulom az a probléma, hogy a ° magában a síkszög mértékegysége.
Semmi köze a hőmérséklethez.
Ha használok egy mértékegység rendszert, akkor kutya kötelességem az adott rendszer szabályai szerint játszani.
A hőmérsékleteknek is meg van a miértje, melyiket hogyan kell jelölni. A Kelvint például csak K-val.
De bocsánat, én műszaki ember vagyok azért vagyok ilyen sir salhasho gatow.
Csak tapasztalat, hogy kis bagatell dolgokból születnek orbitális nagy f@..ságok.De megnyugtatlak, hogy pl. a számtechben a KB, MB, GB, stb. meg abszolúte tévesen lett elterjesztve, és van használva. Meg van még pár dolog szívgyógyszertől, az írógép billentyűkig.
Aloha -
consono
nagyúr
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #143434 üzenetére
GSMArena szerint is dual stand-by, inkább elírás lehet a kimovil oldalon..
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
Somatom #143348 üzenetére
Igen, ott kellene hogy legyen. Csak lehagyják, mert hosszú.
Mint ahogy a sebesség mértékegysége sem a "nyolcvan kilométerrel mentem".
Gondolom az appban azér van így, hogy egyrészt spóroljanak a hellyel, másrészt úgyis a user állítja be, hogy melyik skálán akarja nézni, akkor meg képzelje oda. -
-
-
snowdog
veterán
válasz
Somatom #143258 üzenetére
Okoslottó [link]
Miért nem tudom letölteni a Google Playből? A Google nem támogatja a szerencsejátékokat a saját áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról lehet letölteni az alkalmazást.
Az Okoslottó az SMS-Lottót egyszerűsíti. Segít a játékszelvény kitöltésében és a fogadási SMS összeállításában. Az elküldött SMS-ek megerősítése után az érvényes fogadásokról visszaigazoló SMS-t küldünk. A játékok díját fizetheted mobilegyenlegedből, vagy ha regisztráltál a bet.szerencsejatek.hu oldalunkon, akkor fizetheted belső egyenlegedből is.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #143230 üzenetére
Mondom újra, hogy te is megértsd. Ne parancsolgassál, ha megkérhetlek, tartogasd otthonra.
Én normális hangnemben írtam.Te is csak tippelgetsz.
Az eredeti kérdése arra utalt, vannak-e lehetőségei. Vannak. Írtam, hogy biztosan jó lesz? Nem.
Szóval utoljára megkérlek, tényleg vegyél vissza, nem te vagy itt a pedellus. Ha ilyen babérjaid vannak, vállalj szerepet, kéretlenül ne moderálgass engem. Picit kevés is vagy hozzá...
"Szerintem, légy szíves, megkérnélek, jó volna stb." Esetleg ízlelgesd őket, hátha megtalálod a billentyűzeten..
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #143133 üzenetére
A képekre, videókra stb. ott van a felhő, vagy SD.
Lekopogom, de nekem 5-6 év alatt semmi sem veszett el Huawei mentésből, pedig régen én orrba-szájba ROM-oltam. Ma már nekem se jó játék, főleg, hogy nem is nagyon lehet, de azért frissítek, költözöm. Szóval van új belakás. Teljesen jó. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #143130 üzenetére
A magam részéről a tiszta telepítések híve vagyok, de ami már nekem is túl macerás, bátran lementem, pl. Huawei appjával vagy Phone Clone-nal, és tökéletesen végzi a dolgát. Már amit tud. A rendszer dolgain kívül bátran ajánlom, alkalmazások adataihoz is.
Egyébként samsungos családtagos sem panaszkodnak, de azt csak másnak csináltam. -
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #143064 üzenetére
Régen láttam stockot, de szerintem a jobbra húzásos Google Discover androidos feature. Legalábbis EMUI-n is van, és nekem PIxel bemutatóból úgy rémlik, hogy onnan indult. Ha nem használod, és böngészőben keresel, letiltod a Google appot, akkor szerintem nem lesz. Mondjuk én használom, ha nem is jobbra húzással, mert Novám van. És ha kikapcsolod Google app Beállításokban Discovert?
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #143061 üzenetére
Eleve megoldható alkalmazással (simán csak kisegítő lehetőség kell hozzá és megjelenés más alkalmazások felett)), ahogy írtam, illetve ha nem tiltja le ADB-vel ONE UI-t, akkor sanszos, hogy megmarad Nova alatt is a gyári gesztus, legalábbis EMUI-n így van. Sőt, ha letiltja, még akkor is megmaradhat, ha nem ONE UI a provider, hanem a System UI. Ezek EMUI-n pl. ROM-mal változóak.
-
eclipse19
senior tag
válasz
Somatom #142781 üzenetére
Én is a Digital Clock Widget Xperia-t ajánlom.
Mindent tud , amit írtál és csak a beállítás képernyőin vannak reklámok (reklámszűrővel ott sem).
6-7 éve használom, mióta megtaláltam még nem akartam lecserélni másikra.
Android 9-el bezárólag, nekem eddig jól működött, 10-en még nem próbáltam. -
-
1egaly
aktív tag
válasz
Somatom #142781 üzenetére
Szerintem ez a legszebb,variálható,nézd meg megfelel-e igényeidnek..: [DIGI Clock Widget Plus]
-
-
-
válasz
Somatom #142601 üzenetére
"Egyébként Photo Editorban sem kunszt kreálni egy fekete képet."
Ez így van, és tudom, hogy tök gyorsan meg is csinálnád. Az ok, amiért küldtem , és amiért a többiek is aktívak, az az: hogy törődünk veled.
Természetesen a többi fórumtárssal is törődünk....ha lesz gempa persze -
-
válasz
Somatom #142590 üzenetére
Én a szoftveres kötöttségekre gondoltammal, tudtommal Samsung-ot rootolni nem olyan egyszerű mint a többit. Ezért akkor vennék Samsung-ot ha az nekem úgy jó ahogy van a dobozból kivéve, jó egy launcher telepítése belefér de mással nem szüttyögnék. Ennek a DeX-nek meg sose láttam értelmét, ott van a laptop rengeteg méretben ha olyan dolgom van amit inkább azon végeznék mint okostelefonon.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #142539 üzenetére
Én minden FR után sim nélkül, wifit kihagyva kezdem a belakást. És először eltávolítok, letiltok vagy ADB-vel uninstallálok mindent, amire nincs szükségem. Nem "csak" adatvédelmi szempontból. Hanem ha már tiszta rendszerem van, ne kezdjék el használni kéretlen alkalmazások. Nem tudom, van-e értelme a gyakorlatban, de én így szoktam.
Egyébként ekkor állítom be az engedélyeket, hálózati forgalmat, rendszerbeállításokat stb.Mondjuk jó nagy szívás egy felesleges FR. Nálam nem egy óra.
-
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #142528 üzenetére
Ugye ugye
Ezzel szenvedtem én is pár hete! Soha nem volt fosbuk regisztrációm! Mégis zabálta az aksit és állandóan a neten lógott amikor tudott. Érdekes azóta kb egy nappal megnőtt az aksi üzemideje az én használatommal. A következő a kugli lesz amit ki fogok irtani a telómról!
(#142529) LiVeGa
Kedves barátom! A neten szeretném ha az történne amit látok és akarok és nem az amit valaki a tudtom és beleegyezésem nélkül akar! Arra nem vagyok kíváncsi! Ha csak úgy működik, hogy minden adatodat ellopják, kihasználnak, akkor igen ahogy írod "fel se menjünk a netre".
(#142530) laleeee
Szia! Szinte biztosan nem ismer fel. Ha a telómon be van kapcsolva akkor az ilyen "lakatos" megjelenés akkor jön elő ha nem elég az idő vagy nem olyan pofát vágok mint a képen. Én egy vigyorit szoktam a feloldáshoz használni ez miatt. Ha ránézek nem de ha vigyorgok akkor feloldja a kijelzőt. -
törölt tag
válasz
Somatom #142526 üzenetére
Exodus Privacy amire raleltem par napja erdekes dolgokat mutat meg. Szegyen mennyi app van tele tracker-ekkel meg permission keresekkel. Sok app el sem indul ha nem engedelyezek mindent. Mindent akarnak latni.
A sok reklam ugye meg hab a tortan. Gusztustalan az irany amerre haladunk. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #142367 üzenetére
Én is úgy tudom mert az.. volt.. nagyon régen.. az APKMirror azt mondja hogy az utolsó verzió Android TV-re 2015-ös (1.7.2 2 - December 11, 2015) és mivel van ilyen boxom tudom, hogy az az apk minden csak nem jó. A Videolabs appjai itt vannak APKMirror-on, a "sima" VLC 3.2.7 ebben a pillanatban, az Android TV meg ahogy írtam 4+ éves.. Play-en nincs is fent a Videolabs-nál csak a "sima" VLC meg a VLC Benchmark. Ehhez jön még, hogy ennek a 2015-ös apk-nak a minSdk-ja 0x11 vagyis 17 ami az Android 4.2 Jelly Bean de a targetSdk-ja is csak 0x16 vagyis 22 ami az Android 5.1 Lollipop ami le is állt teljesen 2015-ben (2015 április 21-n Wikipedia szerint) szóval gondolom ezért nem kompatibilis azzal a boxal pl. a VLC. Se.
Szóval én megnézném annaz az előtelepített Androidnak a pontos verzióját / megnevezését mert ha Android TV akkor bizony lesznek még meglepetések.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #142313 üzenetére
Elképzelhető, hogy ezt nem vettem észre. Sőt biztos. Köszönöm.
Tiger.: Az új már az oldalsó sávon mutatja a mappákat, amikben video van. Playlist néven van rendezve. Az újabb amúgy ugyanúgy tud mindent nem fapados. Csak megkapta a bPlayer (béta) kinézetet. Utóbbi már meg is szűnt, ahogy kijött az új BS.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Somatom #142301 üzenetére
Akkor már csak 2 lépés. Video-movies és ott vannak a filmek, sokkal jobb ,kár azt nem tudom megcsinálni, mint ison, bár ott komolyabb ez a lejátszó, van benne hangszin szabályzó is, amúgy azt hol kell ki kapcsolni, megy a film rá bökök, akkor osd rész ott marad, újra rá kell, hogy bökjek, hogy eltűnjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest