- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Valóban, be tudtam állítani egy jelszót és ha azt megadom a kliens oldalon, akkor beenged szó nélkül a szerver! Na, haladok
De ennek a gépnek a száma mindig ugyanaz marad? Mert ha változik, akkor nem sokra megyek vele. Esetleg dyndns vagy hasonló trükk? Nem küldhetek oda embert, hogy olvassa le a számot, ha változik.
Továbbá még azt nem tudom, hogy tudom az alsó 3 gombot megszólítani. Task váltás kéne pl. egy futó programra, amire rá szeretnék nézni. -
bhonti
aktív tag
-
-
Imi1981
veterán
Hát jó akkor várok. Mi mást tehetnék. Amúgy már rájöttem, hogy bejelentkezni nem lehet! Mikor frissítettem be volt jelentkezve így azt írta nincs internet. Újratelepítés után működött de bejelentkezni nem lehet mert abban a pillanatban írja nincs internet. Gondolom lelőtte a Google.
-
Pierre75
senior tag
Ma reggel 6:30-kor megkaptam a menetrend szerinti "Hiba a kapcsolódás során" üzenetet, de sem az értesítések, sem a korábbi értesítések listáján nem szerepel. Pedig a korábbi értesítéseknél benne van, hogy pl az sd kártyát mikor távolítottam el.
Van esetlegesen más ötleted? -
Pierre75
senior tag
beállítások/ értesítések / legutóbb küldöttnél szerepel egy Tippek nevű app, ami akkor küldött értesítést amikor újraindítottam (a Tippek az alkamazásinfó szerint nem használ mobil adatot). Ez így vakrepülés, mert majd holnap kiderül vajon ez volt, vagy más app küldi a hibaüzenetet.
Nincs arra mód, hogy a hibaüzenet alapján lenne kereshető, melyik app ez? -
Pierre75
senior tag
Köszi a kérdést!
Pontosítva: először a notification panelt lehúzva jelenik meg, ahogy a nyíl mutatja, a hibaüzenet 2 sorban, de nem értesítésként pár mp erejéig, majd cirka óránként már önkényesen jeleníti meg a képernyő alján a hibaüzenet (akár videó akár pdf olvasás közben - elsősorban ezért zavaró). Nem teszteltem még hogy hány percenként dobja fel, általában kiengedem online. -
g_g_g
őstag
Még egy kérdésem lenne.
Szeretnék egy teljes TWRP backup-ot is csinálni.
A "backup" fülön minden bepipálva, de az "Options" fülön mi legyen beállítva?
Enable compression (alapban pipa)
Skip Digest generation.... (alapban nincs pipa)
Disable free space check...(alapban nincs pipa)
Én ezt így jónak gondolnám, de örülnék egy megerősítésnek.Köszönöm.
-
Pierre75
senior tag
Volt kínai és nemzetközi verzió (poénból eleinte az is kínaiul indult) tehát még arra se hivatkozhattak hogy a hazai felhasználók területi statisztikái miatt gyúlt a gyűjtőszenvedély.
Pedig ez volt az egyetlen ingyenes sw ami jó hangminőség mellett kezelte a külső dac-kat is. -
Aurig@
őstag
Igen, leszedtem az F-Droidról azzal próbáltam. Utána körülnéztem az apkmirror-on, ott is fent van, picit újabb, mint az F-Droidon, viszont ott is ugyan azt dobja ki.
Béta programba nem léptem be, mivel írtad, hogy "...vagy lehetőség van GitHub-ról vagy F-Drod-ról is letölteni.", én így próbáltam meg. Eredmény ugyan az. -
Fall-N
veterán
Ez a Toaster alkalmazás most elkapta és úgy néz ki a Your Calendar Widget küldi a hibaüzeneteket toast formában. Nincs erre vonatkozó beállítás, így kell írnom a fejlesztőnek. Elvileg hajnalban is küldi őket, amikor nem látom (alvó módban), hogy nincs internet. De tudnám minek?
Szerk.: Eszembe jutott közben, így most kikapcsoltam a lebegő értesítéseket a programnál. Így nem fog zaklatni többet.
-
Aurig@
őstag
Gondoltam kipróbálom.
Nem sikerült! Mail cím és jelszó megadása után, hibás email cím vagy jelszó hibaüzenetet dob ki! Nagyjából 19 éve használom és eddig egyik email kliens sen nyűglődött ilyennel.
A Google pedig ezt küldte:
"A Google letiltotta a megnyitni próbált alkalmazást, mert az nem felel meg a biztonsági szabványainknak.Egyes alkalmazások és eszközök kevésbé biztonságos bejelentkezési technológiát alkalmaznak, ami sebezhetőbbé teszi a fiókot."
Jelenleg Aqua Mail-t használok, amit nagyon szeretek, de kipróbáltam volna ezt is!
Kár érte! -
Fall-N
veterán
Root nélkül meg lehet nézni? Még sosem túrtam logcatet, de hallottam róla. Mindjárt visszakeresek.
A Bozek által írt Taster is beválhat, mert Macrodroiddal csináltam egy teszt toast message-t és mutatja a Taoster. Ettől függetlenül megnézem a logcat megoldást is, mert látszólag random jelenik meg az üzenet, így nem tudom mikor bukkan fel legközelebb.
Szerk.: Marad a Toaster, sajnos nincs PC-m, hogy ADB-n megadjam a permissiont.
-
Nekem a "sima" Chrome azt csinálja, hogy néha a régi fajta kinézetet adja, néha meg ezt a grid layoutot.
Nem jöttem rá, miért. 🤔
Ez az egy, kapcsolódó flag aktív:
Tab Grid Layout
Allows users to see their tabs in a grid layout in the tab switcher on phones. – Android
#enable-tab-grid-layout
Enabled Without auto group -
Nordik
őstag
Android 11. Valamiért nálam nagyon bekavar. Ha nem használom minden tökéletesen működik. Ha törlöm az értesítéseket az órán törli a telefonon is. Ez így a jó.
Ugye ez azért zavaró, mert tegyük fel nem akarom, hogy lattamoztam az üzenetet akkor csak magát az értesítést olvasom el. De így feldobja az óra, épp csak rapillantok de le is lattamozza aminek semmi értelmét nem látom. Valami nem működik megfelelően ezzel kapcsolatban. És mondom ha használtam a buborekokat az előző óránál ott ugyanígy problémákat szült. Ha kikapcsoltam minden tökéletes.
Eddig iphonet használtam ott alapból nincs chat fejek igazából teljesen felesleges is, sőt van hogy zavaró, úgyhogy lehet használom anélkül.
Egy Samsung Galaxy A52 egyébként a készülék.
-
Elemental
addikt
Köszi!
Bugreporthoz nem értek. Ami még furcsa, hogy amellett, hogy offline-nak mutatja az asszony telóját, ha az én telefonomról nyitom meg, annak ellenére küldi a drive notifications push-t. És ha az asszony telójáról nyitom meg, akkor akárhol is van azt mutatja, hogy otthon van, és ahogy mozgatom a telefont, mozog az ikon is jobbra balra.
Újra kellene tennem a telefonját, de ahhoz nincs erőm
-
Elemental
addikt
Lassan egy éve használjuk mi is megelégedéssel. Van net, gps, adguard van a telón, de azt leállítottam pont, hogy hátha az kavar be, de nem jó.
Jut eszembe, amikor elkezdett rosszalkodni, akkor az asszony telóján folyamatosan jött a hibaüzenet, hogy a life360 leállt. Éppen ezért szedtem le és tettem újra.
Redmi note 5. -
kaciokos
őstag
Nem hiszem, hogy megvalósítható lenne a tömeges ellenállás.
És persze, értem én, hogy kényelmes, és nem tagadom, hogy nekem is az, én csak két szolgáltatást hasonlítok össze:
1. bankfiók: a banknak sokba kerül, a kliensnek kényelmetlen
2. mobilbank: a banknak jóval olcsóbb, a kliensnek kényelmesA második egy win-win szituáció lenne, de nem, a bank ennyivel nem elégszik meg, még többet akar rajta nyerni. Elsősorban nem az ügyfél kedvéért vezetik be a netes bankolást, hanem azért, mert hosszú távon rengeteget spórolhatnak vele, ha kevesebb ügyfél jár fiókba, kevesebb fiók és ügyintéző kell. De mivel a mobilbank az ügyfélnek is jobb, így még tőle is kérnek érte pénzt, ez szerintem már nyerészkedés.
Ugyanez van pl. parkolásnál, vagy koncertjegy vásárlásnál. Az online nekik olcsóbb, de rólam is lehúznak még egy bőrt, így lehet magasabb profitot termelni, és ez nem tartom etikusnak.
-
manu75
aktív tag
Ez lehet, megkerestem ezt a google podcastot de teljesen üres neki, beléptem számítógépen ott is megnéztem nincs feliratkozva egyetlen podcastra sem, amit linkeltél ha arra megyek felajánlja a feliratkozást. Letöröltem a podcast alkalmazást a telefonról az sem segít.
Kikapcsoltam a google podcast értesítéseket, de ott azt írja, hogy még egy értesítés sem jött.
-
HoTaZo
addikt
Szerk: Hú, ezt benéztem, egyhetes késéssel szóltam hozzá! Sorry!
& Somatom
Valószínű, hogy olyanba csacsogok bele, amihez fényem sincs, de nekem elég egyszerűen hozták magukat az appok.
crock linkjére bökve felhozta a webes oldalt egy lehetőséggel, ahol felajánlotta a maps alkalmazásban való megnyitást (erről nem csináltam képernyőképet). Megnyitottam, normál GM megjelenítés, visszaléptem, s akkor észrevettem jobb felül a GM ikont, innen ugyanúgy tudtam menni az appba, mint előtte.Nem tudom, hogy ez visz-e előrébb az ügyben, utal-e valamire?
Vagy csak kihagytam egy lehetőséget, hogy csöndben maradjak... -
-
-
-
lovi27
addikt
Kapcsolja ki a védelmet. Erre írtam.
Nem kikapcsolni kell, hanem tudomásul venni, hogy nem csak a Google él reklámokból. Az ingyenes oldalaknál erre készülni kell, számolni vele. Szerencsére vannak rá megoldások, amivel gond nélkül használhatókká válnak. Akkor ha van - szerintem - felesleges nélkülük próbálkozni. Csak félrevisz.Csináltam egy képernyő képet, nálam így néz ki az oldal: [kép]
Persze a védelem nincs kikapcsolva.
Még annyit, azért becsülöm őket mert nem korlátozzák a sebességet és eddig soha nem módosították, nem fűztek semmi tisztességtelenséget a fájlhoz. -
-
Somatom
veterán
A külsős appok elég intelligensek hozzá, a Térkép nem? Egyébként mit is csinál ilyenkor egy külsős app? A link uri -val direktben meghívja a Térképet. Ezt a Térkép is tudhatná a rendszeren keresztül, ha a Google méltóztatná beépíteni az intent filterébe ezt a formátumot. Ha a Térkép nem tudná kezelni, akkor az intentre is errort dobna. De, símán megnyitja.
-
Somatom
veterán
Nem az a gond, hogy én másképp szeretném, hanem az, hogy annak úgy kéne működnie. A TotalCommander -től a TubeMate -en és a Gmailen át, a Google Drive -ig tengernyi appot dob az alkalmazásválasztó, csak épp a legtriviálisabbat nem. Nem alap, hogy egy "maps" tartalmú linket a Térkép nyisson meg?
Egyébként, ha vkit érdekel, ITT van róla a diskurzus. -
Somatom
veterán
Mármint a Google -ön múlik, hogy egy
https://google.com/maps/dir
kezdetű linkre az app chooser dopja a Térkép appot? Ha a Firefox felismeri, hogy azt a linket egy telepített alkalmazással is meg lehet nyitni, akkor sztem a rendszernek is illene.
Viszont, azóta egy sokkal csúnyább ármányra derült fény. Webes felületen és az alkalmazásban teljesen különböző útvonalat ad ugyanarra a linkre. -
paolinho
őstag
Igen, jó a tipp, MIUI 12 a rendszer. És pont az történt velem s, mint psg5-tel. És valóban a megosztással át lehet másolni egy olvasható mappába az egyébkén nálam is bin kiterjesztéssel leszedett fájlt, amit átnevezést követően már rendben kezel a rendszer. Na mindegy, egyelőre megoldás ez is, de valójában elég fura, hogy nem a Downloads-ba kerülnek maguktól ezek a Face-s fájlok.
Köszi az infót! -
Danecay
addikt
Egy 8-as Androidot futtató tabletről van szó, de felraktam rá és a DNS beállításoknál lehetett engedélyezni azt, valamint beállítani a családbarát funkciót. Utána rákerestem egy-két dologra, de nem dobott felnőtt tartalmú találatot.
Van ennek is Local VPN-je, de nem jöttem rá, hogy aktív e vagy sem, vagy jó e ha aktív a DNS mellett vagy sem. Ha rámegyek annyit ír, hogy van ez a Local VPN funkció és létezik rendes is, és, hogy töltsem le az AdGuard VPN alkalmazást. Gondolom ez nem a Local VPN-hez kell. A Local VPN egyébként be van építve az AdGuard applikációba? Gondolom az lenne a logikus.
A kérdés tehát, hogy használjam e a DNS mellett, ill. hol látom, hogy aktív e vagy sem? A cikkedben azt írtad, hogy "nem ajánlom a mixelgetést", mondjuk ebben az esetben egy cégről van szó, gondolom nem lehetetleníti el egymást a két opció. -
mizoli
addikt
Igen, erre. Detach 5.1 modul
Az a gondom, hogy telefon kikapcsolás/repülő mód+egy kis idő, aztán vissza kapcsolás, és elfelejti, hogy mit rejtsen el a Play áruház elöl, ismét ott van minden, amit nem akarok frissíteni.
Újra le kell futtatni a modult Magiskban/ben, és ismét minden OK. -
-
tknof1871
őstag
Mikor ment utoljára jól?
Április 11. Akkor még jó volt.Ha veszek újabb telefont az megoldja a problémát? A telefonom a szűk keresztmetszet? LG G4, Released 2015, April 29. Ez 6 éve volt. Belső memória 32GB, 3GB RAM. Nem sok. Már a Google/Alphabet saját gyártású appjai is "csikorogva" futnak. Nem csak a Gmail az egyetlen.
Már tervezek újat venni, mindig közbejött valami. -
-
Somatom
veterán
Nálam a WebDAV lenne a tuti nyerő, ha nem lenne a Servers Ultimate -nek az a csúf hiányossága. Szerencsére az nPlayer WebDAV szervere használható közvetlenül (értsd: router nélkül) két eszköz között, csak az meg nem automatizálható. Mégiscsak az lenne az elegáns, ha nem kéne a szerver indítással bajlódni, hanem a kliensről küldenék egy push -t, amitől automatikusan indulna a szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest