- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem, adok neki egy esélyt, mert az általam használt Screen Filter nem működik jól 5.1 alatt.
-
drnet
aktív tag
Én is így gondolom. Írtam, hogy a család 4 tagja szeretné egymást látni, nem pedig én a 4 különböző telefonomat. Elhiszem nektek, hogy meg lehet oldani, de ahogyan segíteni próbáltok, azt én nem értem. Fogalmam sincs, hogy mit jelent az ID például.Négyünknek 4 különböző gmail fiókja van.
-
zseko
veterán
Nagyon drága sört ihatsz ha kettőből kijön az ára
Ennyiből én már rendesen bekajálok
Mint ahogy Somatomnak, nekem is van olyan portékám amit én is szeretném ha ingyen szeretnének, de ha fizetnek még jobb
Félreértés ne legyen, a Telenornál fizetek a Deezerért és használom is, és itt van a problémám, több net legyen vagy Deezer. 3500 fölé nem akarok menni, de 5GB net azért 5GB net... -
Hát ez olyan ízlés dolog. Engem senki se zavarjon éjjel, még véletlenül sem.
A sokezer forintos Samsung s3-am nem tudja azt amit a Te telefonod, én meg nem fogom hackkelni ezért amikor van rajta kikapcsoló gomb.
A nulla az amúgy sem 0 mert a telefonnak muszáj rendszeresen kommunikálni a toronnyal. És ha az messze van akkor oda kell a kakaó.
No meg a legfontosabb: Ha van benne pici RTC akkor választhatok, ha nincs akkor nem. És most nem. -
aprokaroka87
nagyúr
hát a 4.4 től nem tudom
nálam a system tuner app 4.2.2 nél kijelzi ezeket ha visszavonom tölle a root jogotpersze nem tudja megoldani,ahhoz már root kell valóban,pláne hogy itt system és kernel folyamatok lehetnek a bűnösek
ilyenek jellenek meg mint surfaceflinger,rendszer ui,médiatároló,mediaszerver...stb
ezek mind kernel és rendszer folyamatok -
aprokaroka87
nagyúr
ilyen elven müködik pl az ingyenes appokat kináló 1 mobile market is,de pl az Aptotide is.
sőt tulajdonképpen a Google play store is apk-t tölt le,csak abból a végén lesz apk ha jól tudom.
De a hivatalos áruház a play store valóban,viszont néha megbolondul...ezért használom egyre inkább az 1 mobile marketet. -
törölt tag
De, itt nem erről van szó. Ha fagyasztasz egy alkalmazást, akkor fagyasztás alatt nem tudod használni és a szolgáltatásai sem futnak. A Play -ről leválasztás azért jó, mert az alkalmazás csak a Play frissítési listájáról tűnik el. A telepített verzió működését nem befolyásolja, az teljes értékűen használható marad.
-
spe88
senior tag
ez csak egy útmutatás, hogy mit jelent, nem feltétlenül ezt kerestem!
ha pl. valami F-droidos mókát ajánlottatok volna, akkor az is belefér ebbe a "nem szokványos" kategóriába!De a lényeg, hogy ez a Here jónak tűnik, bár még nem jött le a térkép, mert egész Európát szedi... szóval kösz és ma is tanultam valami újat..
jah még annyi, hogy egyébként olyat be lehet-e állítani, hogy Waze a Here offline térképét használja, vagy a Here használja a Waze jelentéseit? Gondolom nem egyszerű, de androidon semmi sem lehetetlen csak "figurázni" kell!
-
-
törölt tag
Lehet, hogy lejátsza a zenét, de nekem egy zenelejátszóval szemben más elvárásaim is vannak. Pl. a közbeeső eseményekre (bejövő hívás, navi, bluetooth üzemmód, stb.) hogyan reagáljon. Egy zenelejátszó erre fel van készítve. De, egy fájlkezelő? Két, egymástól teljesen eltérő feladatkör, ami (legalábnis nálam) nem szokott összetalálkozni. Ha erőfortást akarnék spórolni, akkor egy E-Robot parancsot csinálnék a zenelejátszásra, mivel az egyébként is fut.
Ez kétablakos fájlkezelő! Amin a másik ablak áll, az a célmappa. Ott tallózol. Ha állóban vagy, akkor is kétablakos, csak a másik nem látszik. Ha balra húzod az ablakot, akkor vált át a másikra. Ezért nincs külön tallózó.
Root joggal tudom használni, de RootExplorer -rel belenézhetek az apk -kba, vagy, az adatbázisfájlokba, hadználhatóbb felületen tudom kezelni a jogosultságokat, tulajdonosi adatokat, vagy a SElinux azonosítókat.
-
bexinho23
őstag
Kösz, én is erre gondoltam (gondolom érintő panel, amit a hivatalos szervizben nem vállalnak). Mellesleg off topic-ban jelöltem meg a hsz-em, és egy 3 havonta 1 hsz-es fórumba csak nem tolom be ezt a kérdést. Mert őszig várhatnék egy esetleges hsz-re... már ha nekem lenne címezve.
Off hsz-ként pedig el kell, hogy férjen, hiszen androidos készülék, applikációk indulnak randomszerűen. És rendkívül pörög a topik, így valószínű sokkal nagyobb százalékban olvashatják olyanok, akik találkoztak hasonló problémával.
-
teo77
őstag
Korrentül? Látom, te meg nem vagy tisztában a hiszti fogalmával. Nem volt egyértelmű? Még példát is írtam rá egyértelműsítésként a gyengébbek kedvéért. (kivéve Somatom és a többiek). Ő is megértette, ebből látszik, hogy csak belekötött a mondandómba. Innen részemről pont! Privátban a többit.
-
teo77
őstag
Nem tudom, mit nem értesz!
Pl a Helium, appot tükrözni (adatok+apk) két eszköz között legjobb tudomásom szerint "csak" wi-fin tud, hálózaton kívülre nem. Pl egyik városból a másikba való távsegítő telepítés esetére. Na, olyan megoldás kellene, ami ezt tudja!
batai15: arra is gondoltam, csak az nem direkt megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok