- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Szia.
A Snapdrop közvetlen fájlküldés pc és telefon között tök jó lenne (képet akarok átküldeni telefonról pc-re), de nekem nem működik.
Windows pc-n próbáltam Chrome és Firefox böngészővel, telefonon az appot és Opera böngészővel is.
Látják egymást, mert telefonon írja, hogy windows chrome, kiválasztom a fájl, de nem történik semmi!
Valaki próbálta, működik? -
tibi03
csendes tag
Köszi a tippet, ez így most működőképes lenne, a gondom az, hogy a 3 hülye dedikált gomb alul ugyanúgy ott van, annak ellenére, hogy tudom vezérelni gesztusokkal, ha viszont megpróbálom nova alatt átállítani a vezérlést kézmozdulatokra akkor rögtön visszavált a gyári launcherre.
-
crok
Topikgazda
Na hátha lesz élet a Youtube Vanced után
ReVanced
Hivatalos oldal (lesz majd):
https://revanced.app/ - egyelőre még csak a GitHub-ra ugrik
Github:
https://github.com/ReVancedTeam
Twitter:
https://twitter.com/revancedappRelease (APK) még nincs, feature list még nincs.. info úgy általában.. még nincs
De ígéretesnek tűnik és nem egy módosított Youtube app hanem egy app ami patch-eli a meglevő Youtube app-et, bár erről még semmilyen info nincs viszont hátha hamarosan lesz.. hiszen elvileg open source lesz.. de egyelőre nincs még info arról hogy mikor lesz első release vagy ilyesmi. Hatha nem kamu..
-
Aurig@
őstag
Egy hete feltettem, de nekem sajnos full kínai! Egy kukkot sem értettem abból, amiket állítani vagy csinálni lehetett vele. Vannak nálam sokkal rutinosabbak, akik tudják mit csinálnak éppen. Mindössze annyit csináltam, hogy a Google Play Zene appot letöröltem, mert bosszantott. Letiltani nem tudtam mert állandóan újratelepítette magát. Ezzel az adb-vel legalább végleg megszabadultam tőle.
Én csak használom a telefont, nem bűvészkedek vele. -
Aurig@
őstag
Sajnos OnePlus 7-en nem működik ez a 8-10-szer tapizós dolog a CPU-n, semmit reakció. /40-szer koppintottam rá, gyorsan is lassabban is, de semmit, ezek szerint nem minden telefonon működik!/
Rootolni nem fogom a telefont, úgyhogy azok a parancssoros dolgok sem fognak összejönni.
Csinálok egy gyári visszaállítást, talán segít valamit.
Azért köszönöm a választ! -
mizoli
addikt
Igen, de ezt nem is titkolja a kis vicces, hogy megnyomja a user helyett a gombot 🙂
"This app automates one of the most repeating task with the user-interface , the task of "force closing running apps" ! and It does so, by closing all the apps, one by one in an automated way, and hence helps users with physical disabilities and muscle fatigue avoid to manually close each app in the system settings." -
crok
Topikgazda
Ja igen, app erre..
Egyébként ADB parancsokkal ignoráltathatod a háttérfurás jogot egyébként:
adb shell cmd appops set [az-app-csomag-neve] RUN_IN_BACKGROUND ignore
..de vissza is adhatod háttérfurás jogot egyébként:
adb shell cmd appops set [az-app-csomag-neve] RUN_IN_BACKGROUND allow
..de ne vedd el a jogot mert nagyon megszivathatod magad..Megteheted PC-ről könnyedén vagy ha a telefonodon a WebADB bekapcsolható akkor LADB-vel (huhaha). Meg annyi, hogy ehhez az app-eknek spec. jog kell amit kérni nem tud.. szóval ADB mókolásra mindenképp számíts. Ha nem ezeket használod akkor Work profile-ba felteheted ezeket az app-eket, erre jó a Shelter, Island, stb. de az úgy szerintem elég sok macera csak emiatt..
-
-
-
-
cidalain
veterán
Meg is lett. A gyári email app csinálta. Soha nem használtam ezt az appot egyébként... Töröltem az adatait, újra restart, és már nincs hibaüzi.
Ezt a Toastert érdemes bekapcsolva hagyni, hogy logoljon folyamatosan, vagy elég csak akkor aktiválni, ha valamivel problémám van? -
cidalain
veterán
Ó köszi. Melós telóra tettem rá, majd szerdán csekkolom.
Nekem ez 2G GPRS teszteléshez kellene, az ipari eszközök azon beszélgetnek (még egy darabig, aztán majd ott is lesz átállás 4G-re előbb utóbb).
Vettünk korábban több ipari GSM cell scannert, de nem olcsók. Azok SIM nélkül működnek. A 10+ éves kütyüjeinkbe mennek tönkre az akkuk (bár házilag cseréltük), de csak 2G-t tudnak vizsgálni. Aztán ha telóval+appal ezek kiválthatók lennének, akkor probléma megoldva.Térkép nézet is hasznos, akkor kapásból irányba lehet fordítani az irányított antennát, anélkül elég macerás: Egy ember a létrán, 5-10 fokonként fordítja az antennát az oszlop tetején, a másik térerőt mér, tiszta izé, el lehet verni csak az antenna belövésre 30 percet :)
-
-
-
efi99
őstag
Ok.
A célom a linkkel igazából csak annyi volt, hogy a részletek is megjelenjenek, a nevét tudtam, mert én is használom, aztán így dobta a gugli. A telepítés azért gondolom nem fog problémát jelenteni ennek ellenére.
Igazából nem nagyon értem miért ilyen unintelligens az algoritmus, az app szerintem globális, a fiókomból meg tudja, hogy fent van-e nekem vagy sem, ergo csak utóbbinak kéne számítani abból a szempontból, hogy van-e létjogosultsága az aktív telepítés gombnak. -
PitLee
őstag
Köszi.
A töltő csak 2,4GHz tud és a tablet és a router is.
Sajna, ez az egy androidos masina van otthon.
A töltő papírjait bújtam, de nem írtak minimum android verziót, ezért gondoltam lehet én nem találok valami beállítást a tableten, hogy nem látom a hotspotokat.
Amikor eljutok ide és rányomok a "Go to connect" kék gombra, akkor átdob a . . .EZ CSODÁS, már vagy 3 napja vergődők ezzel "vacakkal".
Erre most, hogy csinálok pár screenshotot valami app-al, - mert ez a csoda masina még arra sem volt hajlandó - és össze van dugva most a PC-vel, hogy a képeket átöltsem,
de mondom még a WLAN menüről meg a LidlHome-ról (LH) csinálok még képet,
és visszaszeretnék lépni a LH app-ban, akkor mintha összeakadt volna SmartLife app-al, (ami nem volt elindítva) mert annak az ikonjai jöttek be a net kapcsolatnál, a wifi jelszót megadva mintha megfagyott volna, mondom visszalépek, de ekkor feldobott egy kis ablakot ahol szinten a wifi jelszót kérve, de ekkor már nem fagyott meg és a hotspotra sem kellett csatlakozni, csak simán felismerte a töltőt, rögtön besz@rok.
Kezdek megörülni és hinni a távgyógyászatban -
tknof1871
őstag
Üdv!
Huami Amazfit T-Rex óra Zepp alkalmazást használ.Ha belépek a Zepp alkalmazásban az Amazfit T-Rex-be az “Alkalmazásértesítések” mellett írja “Bekapcsolva”.
Belépve be van kapcsolva az “Alkalmazásértesítések”, alatta kisbetűvel “Az óra rezegni fog, ha leküldéses értesítés érkezik egy alkalmazástól”. Szintén bekapcsolva a “Csak akkor értesítsen, ha a telefon képernyője kikapcsol”.
Lejjebb van a menüben egy lista, a neve “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal”. Ebben a listában van az AccuBattery meg egyebek (pl Blitzortunk Lighting Monitor). Ez a lista annyiból érdekes (nekem), hogy ha bemegyek az “Alkalmazások kezelése” almenübe akkor ott a telefonon lévő összes app, itt lehet kiválasztani melyik legyen a “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal” listába téve és hát a Zepp nincs kipipálva, így nincs a kiválasztottak között. Nem tudom ez megoldja a problémám, de most betettem a kiválasztott listába.
Vajon megoldottam, vagy rossz helyen keresem a megoldást? 8 alkalmazás van a “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal” listán és csak ez az AccuBattery áraszt el értesítésekkel. Most végig pörgettem az órán, rengeteg értesítés és mind az AccuBattery-től jött. 12:16-kor 3x elküldte az akkumulátor állapotát, éppen hány mA a fogyasztás, hány óra maradt, hány % bekapcsolt kijelzővel, kikapcsolt kijelzővel stb stb. Nem látok rendszert mikor küldi. Van, amikor 1 órán belül csak 2x. -
user26
senior tag
Szia!
Köszi, erre nem is gondoltam. Egyenlőre egy halkabb "két koppanás" vagy mi a neve hangot állítottam be, ami jobb egy fokkal. Sajátot nem tudok tenni.
Másik kérdésem lenne, csatolok hozzá két képet is.
Alul lent hogyan lehet eltűntetni a keresőt ? A12 alatt valahol azt olvastam, hogy ezt nem lehet fixen ott van, de esélyes, hogy félre értelmeztem az írást, de nem emlékszek, hogy hol láttam, más témában kerestem dolgokat...
Illetve azért is szeretném eltávolítani, mert pl az első képen látszik, hogy a bill "fel emeli" egy sorral és engem zavar, megszokásból ahogy fogom, hasznáom írok ez az 1 plus sor zavaró.
Ha jól tudom, egy mindegy Lauchert a Play-ból ha leszedek az eltűntetni, de szeretném az alapot használni egyenlőre, csak ebből kiszedni onnan alulról.
Mit lehetne csinálni ? Köszi.
-
tpeter77
addikt
Telefonra próbáltam telepíteni a Play áruházból, de nem sikerült. Megnéztem, a telefon Android 5.1 verziójú volt. Lenovo A2010 a készülék.
Asztali gépről a gmail-be belépés sem ment, mert a telefonra nem érkezik meg a kód. Katasztrófa, de erre is számítottam.
A névjegyeket szerencsére tudtam szinkronizálni a felhőbe, mert a jelszót sikerült kideríteni. A többi meg nem volt fontos.
Új telefonon ott vannak a névjegyek, telefonálás megy, fél óra alatt sikerült megoldani.
Kösz a segítséget, de nem értem, miért nem jelent meg a telefonon az engedélyező felirat. -
-
bul07
nagyúr
Tettem próbát a NewPipe, és SkyTube-al
viszont nem tudom a feliratkozásokat importálni
Méghozzá azért mert nem olyan fájt hogy létre a Google export ami kellene és nem tudom átállítani
Itt a kép hogy csak CSV formátumot enged [kép]Hogy tudnék .json fajtát kinyerni?
Lehet közben nekiesek egy régebbi Vanced felrakásának
-
bul07
nagyúr
Managert szedtem le
Töröltem a régit
Manager segítségével telepítettem először a
YouTube Vanced-et
majd
Vanced MicroGSzerk
Igen nincs root, de évekig nem volt gond vele, most kb pár hónapja kapom a fenti dolgot, de most jutottam oda hogy kellene megoldás, én azt hittem azért csinálja mert régi telepítés nem volt frissítve
De most hogy friss telepítés ugyan az a hibaSzerk 2
És az alternatívák közül melyik a legjobb legegyszerűbb amibe esetleg be is lehet lépni és megjönnek a feliratkozásról az értesítések
-
vacs
veterán
Kiakaszt, már korábban néztem a spotify app tulajdonságainál az alapértelmezett értékeket, de inaktív a gomb, nincs mit törölni!
Előbb letöltöttem a Store-ból 3 default appot, de egyik sem segített, mind a spotify > alapértelmezett értékekhez vitt, de ugye nincs mit törölni!
Holnap megpróbálom, hogy letörlöm a spotifyt és így alapértelmezetté teszek egy másik zenelejátszót, remélem így jó lesz! -
st6969
őstag
Rendben van, tiszta sor, akkor ez az oldal ilyen, nincs is több kérdésem ezzel kapcsolatban.
@mobilizmo: Szerintem nem voltam agresszív. A figyelmeztetést nem tudtam mire vélni, olyan volt, mintha többszöri felszólításra sem hagytam volna abba, holott - ismétlem magam, semmi szándékom nem volt warezolni.
Elnézést, ha megbántottam valakit. -
st6969
őstag
Én egy szót nem beszéltem warezről...OK? Egy jó ideje fórumozok már, tudom, hogy mindenki szent, konkrétan eszembe sem jutott warezolni. Egy játékról volt szó, ami nem elérhető play-en. Ettől az még miért ne lehetne legális tartalom? Vagy attól lesz warez, hogy a topikgazda azt mondja?! Egy ilyen általam legálisnak vélt, ismeretlen eredetű alkalmazásnak a biztonságos feltelepíthetőségéről vagy a veszélyeiről érdeklődtem itt.
A VirusTotal-os tippet köszönöm.#156292 kaciokos
Pontosan erre irányult a kutatásom, köszönöm.
-
AtHoS
nagyúr
"...de azt levágva teljesen ugyanúgy fog menni mintha kikerested volna Google Play-en simán."
Ehhez kiegészítésként még annyit hozzáfűznék, hogy PC-ről indítva a telepítést ilyetén módon azt is ki lehet választani melyik fiókhoz kapcsolt eszközre települjön a kérdéses APP (nem is kell, hogy ott legyen az eszköz kézközelben, ill. már ha támogatja a készüléken lévő Android verzió) és így egyszerre több eszközre is felrakható kényelmesebben, mint mindegyiken külön-külön kikeresni play áruházban
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest