- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
nullpoint #175491 üzenetére
Az komoly.
Nekem évekig egy telefonom sincs meg, nemhogy a híváslista.
(elavul,eltörik,gyerek leönti kakaóval akármi)
Pedig elvileg a google-be szinkonizálja magát ez is (google tárcsázó,google messages) , gyakorlatilag meg egyszer sem volt hogy az új telefonra visszatöltötte volna, kivéve a névjegyzéket. Mondjuk a többi nem is érdekel. -
crok
Topikgazda
válasz
nullpoint #157987 üzenetére
Kint van a Skytube frissítés is (v2.981) ha azt (is) használod, ugye ugyanazt a NewPipeExtractor-t használja amit a NewPipe maga és a tegnapi/mai Youtube oldali változások miatt bele kellett nyúlni. Az F-Droid build-ek (mindegy melyik app) mindig késnek mindenhez képest.. van, hogy napokat.
-
rjg
őstag
válasz
nullpoint #157730 üzenetére
És a mesebeli kanna, majd napközben szól neki, hogy "Nem ittál eleget, kisgazdám"! Plusz magától váltogatja, hogy mikor mit töltsön, vizet, kávét, esetleg pálinkát.
Én a Hydro Coach Pro-t használom. Google fiókba tud szinkronizálni, illetve át tudja adni az adatokat a Google Fitnesznek is. -
-
-
crok
Topikgazda
válasz
nullpoint #157522 üzenetére
Ahogy én értelmezem szerintem egyáltalán nem lesznek kuka.. sőt, pont most indulnak majd be igazán! A Vanced egy teljesen cinkes dolog volt még szerintem is.. ugye az eredeti alkalmazás volt durván moddolva. A NewPipe / NewPipeX / Skytube / SmartTubeNext / SmartYouTubeTV / VueTube / LibreTube / stb. mind teljesen különálló és önálló alkalmazások, nem is használják a Youtube API hívásait se, gyakorlatilag wrapper-ek / parser-ek amik kinyerik az eredeti (olykor mobilra optimalizált) oldalból a hasznos infót és megjelenítésnél kihagyják -a felhasználói élmény javítása érdekében- a nem kívánatos részeket
Viszont nem a Google konkrét termékét (itt a Youtube app-et) módosítják és rebrand-elik - ez nyilván nem tetszett nekik, én se értem hogy hagyták eddig (de mondom, engem az is meglepett hogy ennyire megszerették..). Igazából nem nagyon tudod megfogni őket.. a böngészőkiegészítőket se, max. nem kerülhet be pl. a Chrome Store-ba de még ez se igaz mert pl. az ImprovedTube (GitHub / website) vígan elérhető Chrome Store-ban is és amúgy is, bármire is, GitHub-ra az API szerint pont 4 éve került fel mégse volt még szó se róla hogy leszednék (koppkopp). Mivel az eredeti Google fejlesztésű alkalmazás úgy lett módosítva, hogy gyak. belépni is be tudtál és reklám se volt (amennyire megoldható volt..) meg még meg is nyírbálta a profilozhatóságot is így ez többszörösen se volt nyerő.. mármint nekik.. De ilyesmit nem tudnak a fent említett app-ekre ráhúzni. Vagy majd kitalálnak "valamit"..
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Robogó, kismotor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest