Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Szia!
Köszi, erre nem is gondoltam. Egyenlőre egy halkabb "két koppanás" vagy mi a neve hangot állítottam be, ami jobb egy fokkal. Sajátot nem tudok tenni.
Másik kérdésem lenne, csatolok hozzá két képet is.
Alul lent hogyan lehet eltűntetni a keresőt ? A12 alatt valahol azt olvastam, hogy ezt nem lehet fixen ott van, de esélyes, hogy félre értelmeztem az írást, de nem emlékszek, hogy hol láttam, más témában kerestem dolgokat...
Illetve azért is szeretném eltávolítani, mert pl az első képen látszik, hogy a bill "fel emeli" egy sorral és engem zavar, megszokásból ahogy fogom, hasznáom írok ez az 1 plus sor zavaró.
Ha jól tudom, egy mindegy Lauchert a Play-ból ha leszedek az eltűntetni, de szeretném az alapot használni egyenlőre, csak ebből kiszedni onnan alulról.
Mit lehetne csinálni ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest