- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Pl. elindítod a forditó progit és a háttérbe fut ...
és ezek után ami szöveg megjelenik a telefonon (egy másik alkalmazásba vagy a telefon menűrendszerébe) külföldiül azt automatikusan lefordítjaolyanra gondoltam mint amit javasolsz csak nem kell képernyőképet csinálni és azt megnyitni a fordító alkalmazásba, hanem automatikusan amint lát egy feliratot akkor azt már lefordítva jeleníti meg mintha az adott program pl. magyar lenne ...
mint pl. a böngészőkbe épített fordító ha lát pl. egy orosz szöveget akkor azt "lefordítja" automatikusan magyarra
Az a progi neve, hogy "pen"?
mod: jaaa értem akkor nem külön alkalmazás amit fel tudsz telepíteni, hanem egy hardver specifikus ficsúr (fícsőr)#172665 user26
Ha szakmai dolgokat (építészet, gépészet, ...) fordítasz akkor a deepL látványosan jobban fordít -
efi99
őstag
Hát vettem. Bár nem világos, hogy miért nem megoldható a holdraszállás után 55 évvel, hogy ilyenkor is lefrissítse aztán tegye vissza alvóba. Akár háttérben az egészet. Marad az App Watcher, az érdekes módon simán le tudja kérdezni, csak ott sajna nem lehet automatikusan vagy legalább egy ütemben frissíteni, csak egyesével, a GP oldalára lépve. Nem indít el semmit, egyszerűen csak lekérdezi a telepített appok verziószámát, meg megnézi, hogy a GP-en ez a szám magasabb-e. Pontosan ezt a "bonyolult" lekérdezést kellene a Playstore appnak is csak csinálnia.
-
efi99
őstag
Oké, de mi az értelme? Ha 1 év után megnyitom, nem biztos, hogy azzal akarom tölteni az időmet, hogy frissítsem, esetleg azzal szembesüljek, hogy az elmaradt frissítések miatt éppen összetojja magát egy újabb Android verzión. Szerintem alap dolog lenne, hogy naprakészen tartsa, mert bármikor kellhet. Elég, ha jelez, mint az App Watcher.
-
Magnat
veterán
Sajnos a hivatalos YT appban mint említettem nem néztem, szóval akkor lehet, h vmi hackkel volt benne a Smarttube-ban, de több csatornán is tudom, h biztosan volt és egyszerre tűnt el, szóval valami biztos történt, de akkor lehet, h csak valami kiskaput nem tud már kihasználni a Smarttube.
-
kano
nagyúr
Lehet, hogy nem voltam pontos. Amikor egy email kliensben megadom a gmail-es címemet, akkor megpróbál hozzáférni a mailjaimhoz. Ilyenkor a Google szokta kérdezni, hogy engedélyezem-e az app hozzáférését a levelekhez. Na, ezt nem kérdezi meg, így egyből elutasítja a Google az app hozzáférését a fiókomhoz.
Ezt a hozzáférési engedélyt meg lehet adni, külön?
Köszönöm! -
Faby
senior tag
Na, nem hagyott nyugodni, kipróbáltam a Poco X3 NFC-n, és simán megtalálja a Playen ezt a bizonyos alkalmazást, települ, és elindul.
Ugyanúgy nyitott BL, xiaomi.eu, ugyanúgy Android 12, MIUI 14, bár van verzióban némi különbség: A Poco az Miui 14.0.2.0 SJGMIXM, és a biztonsági csomag is frissebb.
Ráadásul itt csak BASIC integrity van, ennél a telónál nem foglalkoztam vele, lévén nem használom fizetésre, ill banki alkalmazások sincsenek rajta.
Az rémlik, hogy a két telónál nem ugyanaz a forrása a xiaomi.eu romnak, az egyiknél China, a másiknál talán Global, ez okozhat ilyet esetleg?
Illetve másik fiókkal vagyok a Playre bejelentkezve. -
-
user26
senior tag
Nem, nem. Kékszínű jópárhete, monetet sem babráltam. Kicsit furi, hogy ilyen szép "bugyi rózsaszín", ha világos a háttér, ha pedig sötét/fekete akkor is rózsszín csak más árnyalat. A gyári beállítások pedig rendes fekete, ahogy volt, a google hívás app is rendben van, viszont az üzenetek, kapcsolatok, playsore, (gemini ez most így hírtelen jött elő véletlen), keep, driver. Ahogy nézem a "google" appok színe lett ilyen.
xD
-
DrKapocs
őstag
-
svgyula
addikt
Valami nálad nagyon félre ment! Nem az alkalmazással van a gond hanem az egész android rendszer egy fos!
A TV-nél kb olyan mint a telefonoknál a winphone volt!
A rossz hír, hogy már reggel letöltöttem az oldalukról a legfrissebbet és azzal is 403 a kód. Amit linkeltél azzal is....... -
crok
Topikgazda
Mellesleg most jött ki:
SmartTube 22.38 Beta
SmartTube 22.38 Stable
Changelog:
Temporal 403 error fix (sorry, FullHD only)
Meglátjuk meddig -
D1L1ZS
őstag
Szia!
Rögtön az első módszerrel próbálkoztam (wireless adb + termux) de valamilyen hibát dobott:
Aztán megpróbáltam wireless adb + LADB (megvettem) kombót, de nem tudtam párosítani, mert ahogy átváltottam LADB-ra rögtön eltűnt a port és a párosító kód ablak és mindig újat generált a kapcsolódáskor a wireless debugging.
Aztán megpróbáltam a shizuku - t. Ami pöccre indult és tudtam wireless debugging párosítani. Aztán elindítottam a Settings Database Editor appot ( [link] ) megadtam a szükséges engedélyeket, ezt követően sikeresen módosítottam a Global Table fülön.
aShellYou is felraktam, de azt csak elindítottam megadtam az engedélyeket, nem futtattam le semmi parancsot benne...
Nem tudom, hogy a termux és LADB appok kellenek e, vagy elég fent hagyni a Shizuku - t?
-
crok
Topikgazda
Ja, valamint:
- wireless adb + Shizuku + aShellYou és adhatsz ki ugyanúgy adb parancsokat
PS: annyival ez akár "több" mint a többi hogy (ugyan beta módban) de van benne közvetlen wireless ADB kapcsolódási lehetőség is (saját magára vagy akár másik készülékre is) és USB OTG kapcsolódási lehetőség is (egyik készülékről egy másikra).
- wireless adb + Shizuku + ShizuTools - ebben is van adb shell (meg 100 más hasznos funkció is pl. debloat (UAD-NG listával), etc..). -
user26
senior tag
Értem.
Példaként élve, ha egy SMS -re szükségem lenne, akkor azt hogyan nyerem vissza ? Rá szoktam erre a biztonsági mentésre menni, hogy készítse el, de eddig nálam, ha telefont újra telepítem, és belépek evvel a fiókkal, csak a kapcsolatokat szinkonizálja vissza, se hívás, se üzenet. Archiváltam is üzeneteket, de azok sincsenek meg.
Találtam pár appot pl:. SMS Backup & Restore, ez gondolom konkrétan ment, és visszaállít. Ez pedig SMS Backup+, csak ment, azaz például emailba el küldi.
Ezek jók még napjainkban ? -
HUNited
őstag
Ha az USB hibakeresés (biztonsági beállítások) kapcsolóra gondolsz, az be van billetve, és nem változik semmi.
ADB AppControll ezt a hibaüzit írja:
shell pm disable android.autoinstalls.config.Xiaomi.model
Exception occurred while executing 'disable':
java.lang.SecurityException: Shell cannot change component state for null to 2 -
HUNited
őstag
Ilyenek vannak benne. A hibaüzi alapján nem enged system apot módosítani... No ezért nem lehet ROOT nélkül élni androidon. Tudsz erre valami megoldást mester?
2024-06-02 20:24:37 ERROR [src\core\sync.rs:131] [Recommended] pm disable-user --user 0 android.autoinstalls.config.Xiaomi.model ->
Exception occurred while executing 'disable-user':
java.lang.SecurityException: Cannot disable system packages. -
HUNited
őstag
Köszi mester. UAD-NG a befutó, a másik nekem nem működik és működött soha (lehet mert nem fizettem érte). Figyi, eltököltem egy órát hogy átolvassam mit érdemes törölni, bepipálgattam 137 elemet, rányomok a Review selection-ra, majd apply. Nem történik semmi... Mit rontok el? Be van állítva a settingsben hogy csak disable legyen (mert uninstallnál rom frissítés után kezdhetném elölről)
-
TODI1111
veterán
Itt régebben próbáltam, de valahogy sose akart rendesen összejönni a beállítás. Igazából nálam most mindegy mert mindkét használatban lévő email címem ugyan abban az időközben szinkronizálom. Azért sokkal egyszerűbb lenne egy ilyen beállítást alkalmazni fiókonként:
Mint egy ilyet:
-
svgyula
addikt
Szia! Már próbáltam. Teljesen letakarítottam a Gmail alkalmazást, majd újra telepítettem a "friss"(?) playstore-ból az alkalmazást. Ugyanúgy kb 2 hétig ment aztán a földhöz vágás helyett raktam fel másik email alkalmazást. Az érdekes módon
még a költöztetés után is tökéletesen megy és jelez.(outlook) Nyilván nem mindenkinek felel meg, kicsit sz@r de nekem jó! -
-
Tökimanó
senior tag
Amennyi kínlódás, törlés, töltés , telepítés, stb. meggy, kissé nevetségesnek tűnik. A hónap fele elmegy azzal hogy utánajárjanak , aztán működésre bírják az innen-onnan letöltött YT utánzatot. Aztán jön egy frissítés és kezdődik előlről minden.
Az ellenpélda. prémium előfizetés. Nincs gond, nincs reklám, nincs ilyen vagy olyan tiltás. Nincs hosszú ideig tartó sz@rakodás. Egyszerűen csak minden probléma nélküli használat van. Kemény 1900 forintért. Abba nem megyek bele hogy ezért mit lehet kapni. Mindenki döntse el saját maga, mi és mennyit ér neki ez a gyenge doboz cigi ár ( vagy bármi, ezért az összegért). Nem vitatémának szánom ezt az írást.Szigorúan csak az én személyes véleményem. Nem kell egyetérteni vele. Kérem így is viszonyuljon mindenki hozzá! -
svgyula
addikt
Ez lehet egy örök talány! A telefonomon tökéletesen működik a 19.09.37 ezenkívül itthon sem a TV, sem a tablet, sem a fiam MI telefonján nem indul el! DE! nálam egy csomó google cucc eleve tiltva van a telefonon! Se frissítés se hátsó matatás. Nincs kizárva, hogy elővette a kugli a banki alkalmazások taktikáját és valamit figyeltet a rendszerben. Egyszerűen letiltja a háttérben a revanced, microg, nevű állományok hálózati hozzáférését. A fiam telójánál konkrétan "nincs hálózat" jelenik meg! A TV-n elindul ha fiókot váltok akkor ~5 percig megy és konkrétan kilép DE! ugyanez van a tubular, new pie, alkalmazásokkal is. Egyedül a smartube ami megy úgy ahogy de belépni nem lehet vele, és nincs előzmény! Minden indításkor valami idióta magyar celeb szarságát dobja fel! A többinél eleve az elejétől nem volt teljes képernyős lejátszás, olyankor kapásból vége volt mindkettőnek!
-
tibbike01
őstag
"Plusz óvatosan azzal hogy mi mit "rejt" el meg hogy hogyan."
Igazából az nem érdekes, hogy a 3-ik fél mit tud meg vagy nem a böngészéseimből. Az lenne a lényeg, hogy a munkahelyem, ahol a wifit használom néha "teljesen el tudjak bújni"...Aliexspress, Shien, használtauto...stb böngészéskor kb 1órára néha.
Felraktam a Proton VPN-t, csináltam accountot és úgy tűnik müködik. Van ingyenes része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest