-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Keny. #175781 üzenetére
Szia, én feltettem. Semmi lassulást nem érzékelek (bár ez nyilván egy alsó kategóriás, kevés RAM-os telefonnál más is lehet). Az, hogy a privát dolgaimhoz nem fér hozzá, fenntartásokkal kezelem. Nem vagyok informatikus, meg tudom, hogy léteznek személyiségi jogok, meg GDPR, meg minden, de ettől függetlenül, biztos vagyok benne, hogy bármit le tudnak kérdezni, ha akarnak...
Ennek ellenére úgy ítéltem meg, hogy inkább lássák, hogy mit csinálok, mint hogy 2 telefonnal járkáljak.
Egyébként, ez szerintem arra is "jó", hogy ha p.csán akarnak rúgni, akkor elmondhassák, hogy hoppá, a céges telefont magán célra használtad, mert lőttél vele egy képet a szülinapi tortáról hétvégén, és beléptél a facebookba is.
Le még nem szedtem, azt nem tudom, olyankor mi van. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- DJI topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest