- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
svgyula #171890 üzenetére
A Google cuccait soha nem fogod igazán kigyomlálni egy androidból. Én is tiltottam le Térképet, Youtube-ot, Messeages-t, mindent, amit csak lehetett, de ettől még tartós sikereket nem értem el. Minimális erőforrást spóroltam, de cserébe itt-ott instabil lett a rendszer. Mostanában le is szoktam erről. Csodát nem csinál, hiába tiltok le dolgokat.
A márkázás kapcsán - ne haragudj meg - de sok butaságot összehordtál. Dollármilliárdokba kerül egy új brandet a fogyasztó fejében elhelyezni. Sokkal egyszerűbb/olcsóbb egy már ismert (régen talán jól is csengő) nevet feltámasztani.
"A Motorola nem egy márkanév": Ez butaság, márka lehet bármi, ami grafikai módon ábrázolható. Az, hogy speciel egy gyártó neve, az nem probléma. A Samsung, Sony is hasonló stratégiát alkalmaz. Ez a vállalati márkanév tipikus esete, bár már nem tökéletesen, hiszen nem csak Samsung, hanem Samsung S24 Ultra, nem csak Motorola, hanem Motorola Edge 30 Ultra. Ez már inkább fedő márka ebben a formában.
"Autós hasonlattal élve egy saab márkanév alatt gyártott tarbantot megvennél?": Lefelé és felfelé irányuló pozícionálásra is sok példa van, minden területen. Toyota - Lexus (felfelé történő pozícionálás). A Toyota neve nem volt elég jó a prémium kategóriában, kénytelenek voltak egy zsák pénzt beletolni a Lexus név elfogadtatásába. Gondolom, hogy a Lenovo név sem csengett jól a mobilok piacán. A Daewoo is befaragott a Matizzal, jött is a Chevrolet. Honda - Accura, Nissan - Infinity, de például a legendás Bugatti a Volkswagen tulajdona. De ott van a Volkswagen a Skodával, aminek a sikerét megpróbálta megismételni a Renault a Daciával. Ugyan az az autó valamelyik piacon Renault, míg más piacon Dacia névvel került forgalomba. Biztos a Volkswagen is kifogyott az ötletekből és ezért kellett a Skodát feltámasztania. De a legendásan híres Ben & Jerry's is az Unileveré már. A Philips például lefelé pozícionált a Magnavox márkanévvel. A Xiaomi is sokat tudna mesélni erről, pl. Poco F6 Pro és Redmi K70. A Toyota Corolla is ugye sokkal jobb, mint a Suzuki Swace? Ez egy bevett piaci gyakorlat, semmi különös nincs benne. Millió, millió példát tudnék még mondani. Elnézést az okoskodásért, van egy kis rálátásom a marketing ezen szegletére.
"Na ezért nem lesz nekem még a kezemben sem soha ilyen telefon." Nem fújok emiatt rád, nekem teljesen mindegy. Elfogadom a prekoncepciód. De nehéz úgy nyilatkozni hitelesen egy rendszerről, hogy soha nem próbáltad. Párszor nyomkodtam iPhone-t, de ettől még nem vagyok szakértője. Régen azért nem váltottam rá, mert nekem túl zárt volt. Mostanra a híresen nyitott az android hasonlóan zárt lett. Most azért nem váltok rá, mert egy csomó androidos appot megvettem már, nem szeretném újra megvenni ezeket.
"minden gyártó elérhetővé tett és megoldott": Bugok jönnek-mennek. Minden gyártónál vannak és lesznek. Bár speciel itt nem volt szó semmilyen bugról, inkább arról, hogy ismeretlen az új rendszer.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
svgyula #171890 üzenetére
"Autós hasonlattal élve egy saab márkanév alatt gyártott tarbantot megvennél?"
Csak mondom, hogy millió ember vesz meg más márkanév alatt, egy teljesen más autót. Pl. az Opel Movano nem Opel, hanem egy Renault, Opel felirattal, vagy a Toyota Proace pedig egy Peugeot, de rengeteg példa van még.
-
válasz
svgyula #171874 üzenetére
Hát igen, eddig boldogan éltem a Samsung szép rózsaszín rezervátumában és most kikerültem a Google programok vad dzsungelébe
A Google Photos alkalmazásban nem is találom azt a lehetőséget, hogy ne szinkronizálja fel a képeket a GoogleDrive-ra
Hol lehet tiltani felszinkronizálást?
-
Talala
senior tag
válasz
svgyula #171458 üzenetére
Szia, köszi a tippet.
Nincs se az akku használatnál, se a memória használatnál semmi rendellenes fogyasztás vagy használat a telefon szerint. A lehúzható sáv is üres amikor jelentkezik a dolog. Konkrétan sehol semmi nyoma, hogy mi a fene az.
Nem tudom semmihez kötni, semmit nem telepítettem fel jó ideje, semmi változás nem volt. Neten sem találok infót az "üres" állapotjelzőről. -
válasz
svgyula #171309 üzenetére
Az OTG-t még1x gondold át.
Az akkor kapcsol be, ha bedugják a telefonba az adaptert.
Amennyiben nem, akkor vagy a telefon vagy az adapter nem OTG képes.
Még 1 gondolat és be is fejeztem, mert ez már nem az alkalmazásokhoz tartozik.
Amiről Te beszélsz, az a megelőzésnek az egyik módja. Rendben is van.
Amiről én beszélek az pedig a lehetséges megoldás, ha már megvan a baj. -
válasz
svgyula #171277 üzenetére
" Ennél sokkal egyszerűbb megoldás berángatni egy boltba és megvetetni vele egy USB Type c/sd adaptert és a kártyát ami évekig fog tudni használni. Aztán egy helyi mentést elmagyarázni vagy megcsinálni."
Szia!
Nem viccnek szántam, de a Te rángatásos módszered se egyszerű kivitelezni. Főleg, ha a két mentés között lesz fekete a kijelző, máris megérkeztünk a kérdezőhöz.A következő megoldást (amiről számtalan videó is van a neten és nem tudom, hogy miért nem ez ugrott be először), már korábban a szakmai tokikban is leírtam, teszteltem és nagy valószínűséggel működik az összes telefonon, amin adottak a következő feltételek:
1. OTG képes a telefon
2. PIN kóddal és nem Mintával lett lezárva a készülék.Mivel a telefon belső tárhelye nem érhető el lezárt kijelzőnél, ezért
szükség lesz egy USB-C OTG adapterre és egy USB-s billentyűzetre.A Bill. csatlakozása utána a következőket kell tenni.
1. Entert nyomni: Bekapcsol a kijelző
2. kb 1-2mp után megint Entert nyomni: Bejön a Numerikus pad
3. A bill. számsorában lévő számokkal (és nem a Num paddal) meg kell adni a PIN kódot.
4. Amennyiben a telefonon korábban a bevitel végén szükség volt az OK megnyomására , akkor a PIN után megint Enter-t kell nyomni. Egyéb esetben a kijelző már fel van oldva.
5. OTG adaptert lehúzni és csatlakoztatni a telefont adatkábellel a számítógéphez. Ha minden jól ment, akkor elérhetővé válik a belső tárhely.
Akinek a telefonja tudja a képernyőre való vetítést USB-C HDMI adapterrel, az a feloldás után ezt is tudja csatlakoztatni és a kijelzőn vezérelheti a telefont. -
Fall-N
veterán
válasz
svgyula #171277 üzenetére
Én is annak a híve vagyok, hogy alap szinten legalább legyen a microSD kártyán minden tárolt adat. Utána mehet a felhőtárhely és külső adathordozó/merevlemez/SSD mentés.
A microSD-s tárolás eleve adja magát, ha telefont váltottam, csak beraktam az újba a kártyát és megvolt minden. Természetesen nem ért külső backup, mertha tönkremegy a kártya, akkor odaveszik minden.
Persze van olyan telefon amit nem lehet bővíteni, de az nálam rögtön ki is esik és nem veszem meg.
-
-
Dave Crank
senior tag
válasz
svgyula #171108 üzenetére
15gb a box.
Egyetértek azzal, amit mondasz, és értem, de amíg a guglinál volt a levelezés, ott fent volt ugyanez a mailbox.
Nem csak design miatt van a fold4,5 ki is használja, rengeteg dologra már elő sem veszi a notit, hanem csak teló kinyit.
De igen, ebben is teljes mértékben egyetértek egyébként. -
joey04
titán
válasz
svgyula #170978 üzenetére
De pont ez a lényeg, hogy a tartalom ne látszódjon, mert nem akarom, csak ha a biometrikus azonosítás megtörtént. És ez arcfelismeréssel be is állítható, csak ujjlenyomattal nem.
efi99: igen, a telefon globális beállításainál van, hogy NE mutassa a részleteket, de ha fel van oldva, akkor igen. Szóval jön egy értesítés, de csak az látszódik, hogy melyik app. Viszont ha aktív az arcfelismerés, akkor ha ránézek, akkor technikailag megtörténik a feloldás, és látható lesz a tartalom, de marad a lock screen. Ujjlenyomtnál viszont nincs ilyen opció.
Erről beszélek:
De ujjlenyomatnál nincs ilyen opció. Erre keresek appot.
-
DrKapocs
őstag
válasz
svgyula #170940 üzenetére
Egy nagy baja van az outlooknak, hiába kapcsolom ki az autosync-et, ez nem befolyásolja az outlookot. És mivel a céges leveleimet nem akarom este 10-kor is kapni, így számomra kiesett az outlook. A gmail pedig leszedi a céges kontaktokat is, amelyek így mind ott virítanak a névjegyzékben. Hiába kapcsolom ki, akkor is leszedi. Motorola edge 30 ultrán ugye tiszta android van, így nem lehet eltüntetni a telefonszám nélküli kontaktokat. Most tettem fel a Nine levelezőt, hirtelen jónak tűnik.
Borzasztóak a Google gyári megoldásai. Az ébresztő óra olyan bugos, hogy fagyott tőle a rendszer. Nem jelent meg benne az ébresztő időpontja, stb. Szóval tettem fel egy másik órát, az hibátlan. Megdöbbentő... mondjuk nekem jó a tiszta droid, én főleg 3rd party appokat használok. Így legalább nincs tele mindenféle bloatware appal a készülék.
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #170622 üzenetére
Android TV-re minek szivni a ReVanced-el mikor ott van a Smarttube kifejezetten Android TV-re fejlesztve? GitHubon a forrasa es letoltese. Megy a sajat taviranyitojaval meg ez a kalvaria is egy vicc. Lanyom TCL TV-jen siman szerkesztheto a kedvenc alkalmazasok listaja is meg elerheto az alkalmazaslista is - es ami kifejezetten TV-re volt irva (vagy min. TV kompatibilis) az meg is jelenik itt. Amit megpatkoltal YT az nem TV-re volt csinalva. A tobbivel is ez lesz a baj. Az Android TV nem egy nagy tablet, az Android TV rendszer egy szetbutitott valami de pont azert mert nem egy nagy tablet a TV.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
svgyula #170393 üzenetére
Az Androidos verziót két appal lehet megoldani root nélkül:
Elsőnek:
Shizuku - Apps on Google Playaztán pedig:
Ice Box - Apps freezer - Apps on Google Play
Hála crok
-
Rigormortiis
veterán
válasz
svgyula #170349 üzenetére
A fórumtárs azt nem értette, miért használsz egy kb ismeretlen féltől származó, gyanúsan üzemelő alkalmazást egy olyan alap feladatra, mint az sms-ek kezelése (ezzel együtt jónéhány jogot megadva neki). Hozzáteszem én sem. Belassul, sok adatot forgalmaz a hátterben ok nélkül, ezeket te mondtad. Ilyet nekem még sem a Google, sem a Samsung megoldása nem tett, ezért jegyeztük meg, hogy van, amire ezek tökéletesek. A választás joga persze adott
-
törölt tag
válasz
svgyula #170334 üzenetére
De a jelek szerint te mégis tévedtél, hiszen nem tudod használni a gyári üzenetküldő alkalmazást, amit letöltöttél, az pedig belassult, kinlódni kell vele. Ezeket te írtad. Akkor véleményed szerint ki tévedett?
Abba már bele se megyek, hogy ki küld 2024-ben még SMS-t? Ezt ne is firtassuk, mert megint azzal jöttök majd, hogy vitát generálok. -
törölt tag
válasz
svgyula #170331 üzenetére
Oké, oké, onnan kezdve, hogy egy sms alkalmazás kifog rajtad, minden világossá vált.
További sok szerencsét! És kellemes időtöltést az izraeli alkalmazáshoz, amit már 1 millióan letöltöttek. Valószínűleg nincs beépítve a Pegasus, mert őket legalább nem az EU irányítja, mert nem tagok. És valószínűleg jobb és biztonságosabb alkalmazás, mint amit 5 milliárdan töltöttek le. -
törölt tag
válasz
svgyula #170316 üzenetére
Ez azért van, mert aki használta, az nem értett hozzá... Ugyanis azt be lehet állítani, hogy normál SMS-t szeretnél küldeni, vagy azt a bizonyos általad is említett internet alapú üzenetet, ami egyébként teljesen ingyenes és extra szolgáltatásnak számít (annak aki ért hozzá)... Ezért nem kapta meg az illető, illetve ezért nem küldte el. Ez sima felhasználói hozzánemértésből adódó hiba... Röviden nem ért hozzá aki használja.
Az pedig számomra teljesen furcsa, hogy biztonsági okokra hivatkozol, de a Googke-ban nem bízol annak ellenére, hogy Google rendszerű a telefonod és ígyis meg úgyis mindent tud rólad, akkor is ha nem használod az üzenet alkalmazását. És hát semmi bajod nem lett, nem éltek vissza az adataiddal.
Erre felteszel egy teljesen ismeretlen alkalmazást, aminek a gyártóját nem is ismered, azt se tudod kiféle miféle és teljes hozzáférést adsz neki a telefonodhoz, az üzeneteidhez, amikben banki üzenetek és kódok lehetnek.
Ráadásul ha jól emlékszem neked Samsung telefonod van, amihez tartozik egy kiváló gyári üzenetalkalmazás.
Szóval csak ezért kérdeztem. -
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #170313 üzenetére
Ha erről a Simple SMS-ről van szó akkor ez lehet a háttérben..
-
válasz
svgyula #170238 üzenetére
PC/laptop nekem is előnyben van mobillal szemben, bár nekem otthon csak 27-es monitorom van, munkahelyen meg 34-es hajlított. Viszont ezek nem hordozhatóak, szóval a mobil ami mindig nálam van és számítógép amivel lehet telefonálni is, és nagyon sok mindent meg lehet vele csinálni, amire te azt mondod kb. hogy hülye aki ezzel egérmozizik.
-
törölt tag
válasz
svgyula #170243 üzenetére
Ezt értem, csak azt nem értem, amit kérdeztem. Hogy mi ez az utálat a Gpay-jel szemben.
És tényleg soha nem hagytad még otthon a tárcádat? Van egy kollégám, akit tisztelek azért mert olyan memóriája van, hogy bármit megjegyez egy hallás után, és mégis a kocsijában hagyja mindig a brifkóját. -
törölt tag
válasz
svgyula #170231 üzenetére
Most még lehet arcoskodni, de te sem maradsz örökké fiatal és lehet, hogy majd azon jár az eszed 50-60 évesen (ha megéled), hogy legalább a gyógyszert beszedd és hol tudsz elmenni wc-re a bolt közelében. Huszadrangú dolog lesz a pénztárca a középkori fizetőeszközzel. Sajnos én néha még a telefont is otthon felejtem, nem hogy a noteszt vagy a tárcát ami hol az egyik, hol a másik kabátban van és pont nem azt vettem fel amiben van... Egyszerre kb 8 féle dolgon jár az agyam, most pl azon, hogy nemsokára kezdődik a Columbo, meg éhes is vagyok, de már mostam fogat, meg jöhetne már haza az asszony, stb, de közben írok a fórumra...
De a telefont azt lényegesen ritkábban hagyom otthon. Ráadásul nemegyszer kihúzott már a csávábol, pl megtankoltam és nem volt nálam tárca, de telefon igen, tudtam fizetni. Vagy mindent lehúztam a Tesco robotkasszánál és hopp nincs tárca. De telefon az volt.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy telefonnal nem kell pinkódot megadni, ami több szempontból előnyös.
Amúgy tényleg nem értem mi bajotok van a Gpay-jel.
És nem meggyőzni akarok senkit, csak érdekel, hogy miért is kell fokhagymafüzért morzsolgatni és feszülettel hadonászni ha meglátjuk a Gpay logót? -
Yeffy
veterán
válasz
svgyula #169913 üzenetére
Ha felfele húzod akkor kidobja a memóriából és bezárja.
Igen, ezt tudom. Igy szoktam bezarni az appokat, ha vegeztem veluk.Próbáld meg lefele kicsit meghúzni.
Sajnos ez sem mukodik, semmi nem tortenik. Illetve 3 gombos vezerles eseten nem is tudom lefele huzni. Gesztus eseten meg ha elkezdem lefelé huzni, visszarakja, mint aktivan hasznalt "ablakot". -
Yeffy
veterán
válasz
svgyula #169892 üzenetére
Ja azt tudom, a lehuzhato redőnyt. Onnan ki szoktam seperni, miutan bezartam az appot. Akkor is elindul. En nem arra gondoltam. Ezt a lakatolast nem talalom.
A futó alkalmazások között, jobb felső sarok 3db pötty!
Ez, ez hol van? Ahol valtasz az aktualis appok kozott pl a "kocka"-valz ha nem gesztus vezerelsz? Ha igen, nekem ott sosem volt 3 pötty. -
Yeffy
veterán
válasz
svgyula #169889 üzenetére
Valtozo. Altalaban ugy zarom le. De lesz@rj@, akkor is ezt csinalja.
Nothing Phone 2 egyebkent, de az elozovel, Sony Xperia 5 II ugyanezt csinálta, akarhogy allitottam le.Nem remlik, h barmit is lakatoltam volna, nem is tudom, hol kell. Egyedul az akku hatterben futasat ismerem, hol lehet allitgatni. Ez hol van A14-ben?
-
válasz
svgyula #169672 üzenetére
Köszi. Ez az eszköz visszavert fényt mér (mint a fényképezőgépek beépített fénymérője), vagy közvetlen beeső fényt mér?
Nekem olyan kéne, ami közvetlen megvilágítást mér, tehát beeső fényt.
OFF-ba teszem a kérdést, mert ez nem androidos programra vonatkozik.
Akkor mi értelme ennek a hókuszpókusznak a beépített világosságmérővel történő lux méréssel? Odaírják, hogy a szenzor felbontása 1 lux
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
svgyula #169533 üzenetére
Miért ne hallottam volna más frissítési forrásról? Azt írtad azért nem Play-ről települ mert az tiltva van. Azért kérdezem hogyan van tiltva. Mert még egyszer leírom, attól, hogy ha nem onnan van telepítve még frissülhet onnan. Lényegtelen honnan van telepítve ha ugyanaz a
z apk(aláírás).
De szerintem elbeszéltünk egymás mellett. Ha azt akartad közölni, hogy az apk önmagát frissíti mert tud ilyet a nem Play-es verziója -
törölt tag
válasz
svgyula #169352 üzenetére
Tényleg? Kit hülyéztem le pontosan? És miért is oktatsz ki? Miért nem számolsz el háromig és nem írsz nekem semmit, és akkor nem generálódnak ilyen viták, amit konkrétan most például te gerjesztesz, pedig azt se tudom, hogy ki a tököm vagy és egy szót nem szóltam én hozzád... Ne feledd! Mielőtt válaszolsz, számolj háromig, de inkább ne válaszolj ha építő jellegű írásod nincs!
-
törölt tag
válasz
svgyula #169300 üzenetére
Nem rosszból, de be kellene csajoznod.
Én menekülök minden ügyintézőtől és próbálok minél keveset találkozni velük. Szakmaiatlanok, arrogáns a 80%-uk. Olyan szekér után meg nem futok, ami nem vesz fel.
Nekem munkakapcsolatom van velük, de udvarias hangos köszönésre is alig akarnak visszaköszönni (nem nekem szól, mert a kollégáim is erről számolnak be). Gyakorlatilag bármilyen kérdést felteszek nekik a saját munkakörükben, nem tudják a megoldást. Mindig másnak telefonálnak, vagy megkérdeznek valakit. 1-1 gyakori feladatot el tudnak látni, mint pl az app regisztráció, de azon kívül semmi. Persze tisztelet a sajnos kevés hozzáértő és kedves fióki dolgozónak. 3 dologhoz értenek nagyon. 1, mikor kell kimenni cigizni. 2, mikor van kajaszünet. 3, mikor kell hazamenni.
Gyakorlatilag évek óta nem voltam és nem is tervezek menni magáncélból bankfiókba. -
user26
senior tag
válasz
svgyula #169193 üzenetére
Köszi az infót. Úgy tűnik csak a méretét lehet állítani, mást nem. Óra, időjárás widgeten kívűl soha nem használtam mást, gondoltam most "beújítok", láttam itt - ott az elmúlt időkben, hogy sokan használnak mindenfélét, illetve milyen sok "sablon felületen" szépen megvan komponálva az ilyen, de akkor űgy tűnik, hogy gyakorlatban nem minden patent...
Azt hiszem ezt is akkor átt gondolom.
@PaksiPeter, az ütötte fel a problémát a 2 fiókkal, hogy abba a fiókban lévő dolgok is bekerülnek, pl ahogy @Vacs is írta névjegyek. A fiók másik telefonon használva van, ami családban van, csak az emailezés miatt lett volna jó, de elengedem egyenlőre. Gondolkodtam, hogy akkor arra válták, viszont vannak olyan oldalak, vagy alkalamzások amibe a google fiókommal léptem be, és szembesültem vele, hogy csak max jelszót tudok cserélni, email címet nem.
Google support:
"Bejelentkezés Google-fiókkal Ha valamelyik, nem a Google-hoz tartozó webhelyen fiókot hozott létre a „Bejelentkezés Google-fiókkal” funkcióval, és módosítja az elsődleges e-mail-címét, elveszítheti az érintett webhelyen a fiókjához való hozzáférést."
Nyilván levelezni kellene, meg igazolgatni ki vagyok mi vagyok, mi az email cím módosítás oka. 1-2 helyen rendben van, de több ilyen van, az elmúlt évek miatt sajnos, így már időigényes, macerássá vált egy egyszerűnek tűnő dolog miatt.
Szóval áttgondolás alá helyzem e dologt egyenlőre. -
DrKapocs
őstag
válasz
svgyula #168984 üzenetére
Én kb. 2 hete kaptam meg a Hako Prom. Imádom, zseniális, 4/64-es. 19 eFt volt. Van okos tv-m, de bántóan lassú rajta minden, a Youtube gyakorlatilag használhatatlan rajta. Sokáig nem áldoztam rá, sajnáltam rá a pénzt, de nem bántam meg. Smarttube vagy gyári Youtube Albániára állított Cyberghost VPN-n mellett és már suhan is a Youtube. Netflix 4K, Kodi megy, mindez nagy képernyőn. Ott a laptopom, de este már kinek van kedve kínlódni a laptoppal, egérrel, virtuális billentyűzettel, HDMI-vel, stb... Szóval jó az az Android TV, csak tudni kell, hogy mire való. Böngészőt soha nem telepítenék rá. Jah, és persze az egész box egy teljesen elkülönült email címen fut, amiben semmi adatom nincs, kizárólag erre szolgál.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
svgyula #168984 üzenetére
TV-n egyáltalán nem rossz. Az a titka, hogy nem random kínai sticket vagy boxot kell venni, hanem a Google sajátját. Van egy Mi Box S-em itthon, lassú vacak a Google Chromecasthoz képest.
A másik előnye, hogy a webOS-en kívül egyedül erre érhető el az összes streaming alkalmazás. Pont nézetem egy Hisense TV tesztet, és hiába jó a VIDAA rendszerük, sok mindn nem érthető el (HBO MAX, Skyshowtime). WebOS meg csak akkor opció, ha LG TV-t vesz az ember. Na nekem is aktuális lesz a TV vétel, de nem biztos, hogy LG lesz. A jelenlegi elavult Philips TV-t meg szépen tudom használni addig is a Google Chromecasttal.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
svgyula #168938 üzenetére
Biztos megvan a szakmai magyarázat erre , de nem hiszem hogy egy "köztes" tároló lenne.
Hasonló a helyzet nálam is , elsodeleges a telefon nálam. Ott rendezem az emailjeim.
Az otthoni laptop hetekig be sincs kapcsolva majd ha valami oknál fogva mégis kellene , elinditom a Thunderbird-t , az is le szinkronizálja magát , jön az értesítés a bejövő levelekről , aztán eltűnik és rendbe teszi magát. -
astrojoe12
tag
válasz
svgyula #168420 üzenetére
Sajnos akkor is lecsatlakozik a hangszóró, ha minden más eszköz ki van kapcsolva. 5-10-15 percenként szokott lecsatlakozni teljesen véletlenszerűen. Egyből utána vissza is csatlakozik, csak megszakd a zene 5 másodpercre és hangosan kimondja hogy az eszköz lecsatlakozik meg vissza. Nagyon zavaró. Nem lehet esetleg, hogy a telefonban van valami hiba? Beállítás vagy hardware hiba?
-
válasz
svgyula #168412 üzenetére
A Nagyi már regisztrálva van, de nem tudom felvenni a család többi tagját a tableten, mert nincs a tabletben kontakt lista és nem tudom hogy lehet másképp felvenni. Hogy lehet?
Nyilván nem értek a Whatsapp-hoz. Letöltöttem, telepítettem. Nálam a telefonkönyvből kivette azt az 5 embert akivel kapcsolatot akarok tartani. De miképpen tegyem ezt a tableten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest