- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
Nem mozgo gifet akarok. Peldaul ha ezt az egesz oldalt le akarom menteni egy kepbe. Ios-en a Tailor appal tudtam olyat csinalni, h görgettem lefelé és csináltam screenshotot minden görgetés után, de úgy h az újabb screenshotban kicsit belógjon az előzőből egy kicsi. Így össze tudta illeszteni egy képfájlba.
-
kocka1977
csendes tag
-
kocka1977
csendes tag
Amivek csinálom a fölvételt az egy LG G4
ezzel megcsinálom 1920x1080 ba vagy nagyobb fölbontásra!
És ezzel akarok konvertálni is 480x320 ba hogy tovább tudjam küldeni és hogy letudja játszani a lányom egy galaxy ace-n!
mi itt az elevult teló és miert nem elég a ram?
ezeket a convertálókat már mind próbáltam! egy nagy rakás sz@r mind!
Kivéve a format Factory ami 80% ba lejátszhatót convertál -
törölt tag
A mappázás jó. Apexben a főképernyő tálcáján mappázok. Nagyon ritkán kell az app drawer -be lépnem alkalmazásindítás miatt.
Más.
A rendszeres összeomlásai miatt egy ideig hanyagoltam a Dolphin -t. Szerdán frissítettem és azóta még nem omlott össze. Lehet, fogunk mi kicsit barátolni? -
szasko
csendes tag
Köszönöm!
A 4 pont felettieket már átnéztem, de sajnos olyat nem találtam, ami nem csak a programokat zárja le, hanem be sem enged jutni a desktopról jelszó nélkül.
Ez a megoldás egy idős embernek kellene, akinek a kijelző nagysága ár érték aránya miatt választottam ezt a telefont. Viszont nem szeretném, hogy össze-vissza kalandozzon és nyomkodja a programokat. -
St3ven
addikt
Köszi, tesztelem.
A szolgáltató a Weather Underground, az appban a radarképen ott a logójuk a jobb alsó sarokban, illetve az egyik oldal alján az állomás elnevezése is rájuk utal.
Viszont érdekes módon a különböző alkalmazásokban beállítva ugyanazt az állomást, sokszor 1-2 fokos eltérés van, és a szélsebesség sem ugyanaz.
-
dlaj
őstag
Nem az lehet, hogy a Z2-ön a Beállítások-Biztonság-Képeryővédelem nem úgy néz ki mint itt, hanem van még legfelül egy "nincs/semmi" menüpont? Vagyis gyárilag is engedélyezve lehet a Lockscreen eltüntetése.
darvinya, van Kinguser, és látszólag minden OK. De még az AdAway sem akarja a hosts fájlt telepíteni.
-
dlaj
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Esküszöm rákerestem ezekre a kifejezésekre a Play-en, de ilyeneket nem találtam.
Viszont sajnos nem jött be a dolog. Ugyanúgy, ahogy ez sem csinált semmit.
Próbáltam még ezt, de ezt fel sem tudja telepíteni. Valószínűleg azért, mert még az Xposed keretrendszert sem tudtam aktiválni. Pedig már rootólt a teló. (Gionee Elife E7)
Snapdragon proci miatt lehet, vagy valami más? -
törölt tag
Ez igaz, de sajnos, pont a Skype nem hagyja magát nem frissíteni. Egészen a múlt hétig boldogan használtam a Microsoft előtti, utolsó verziót. De küldtek egy mélt, hogy észlelik, milyen elavult verziót használok és felhívták a figyelmemet arra, hogy ha nem frissítek, akkor nem fogom tudni használni, mert ez a verzió a továbbiakban nem támogatott. Az új meg ezek szerint bugos. Király! Le sem tagadhatná, hogy Microsoft project.
-
-
-
tomy86
addikt
"hidd el, hogy érdemes megszerkeszteni a számok infóját (tag)"
Amióta pc-n is tárolok zenét (tizenx éve) mindig maradéktalanul ki volt töltve az info rész. De nem szoktam a lejátszót nézegetni (mellesleg a MortPlayer kinézetével sincs semmi bajom). Ha valamit épp megunok vagy nem passzol a hangulatomhoz, akkor mappát váltok. Ez egy másik előadót és jó eséllyel egy másik stílust is jelent esetemben. Nem akarom folyton előrángatni a telefont és a lejátszót bűvölni.
Amiről írsz az nekem pc-n fontos (id tagek), mert ott egy "kicsit" több zenét tárolok, mint az sd kártyán. De a lejátszó kinézete ott sem érdekel.
Mondom, hogy mások a zenehallgatási szokásaink -
tomy86
addikt
"száz előadó, akkor száz mappa"
Valószínűleg mások a zenehallgatási szokásaink. Egyszerre max 10 előadótól vannak fenn albumaim.
"vakon a füles béna gombjával vezérelni"
Miért olyan bonyolult megnyomni egy gombot és miért kell azt még látni is?
"Elvész a lejátszó grafikus élménye"
Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem szoktam nézegetni a lejátszót.Nem akarlak meggyőzni, hogy az én elgondolásomat használd, te se akarj engem meggyőzni! Hidegen hagy, hogy miket tud a Poweramp (mint írtam megvettem, tehát tudom), mert egy számomra fontos dolgot nem tud.
-
canniball
nagyúr
Nem jó. Én azt szeretném hogy a címre kattintva egyből ugorjon a böngészőre, azaz egy kattintással jussak a cikkhez. Ennél meg nyomkodni kell a szem ikont, ami amellett hogy kicsi nem is esik kézre.
Ugyanezt tudja a gReader is csak ott más ikont kell bökni és az közben betölti a szöveget is.
Szóval továbbra is keresem az igazit!
-
Bozek
nagyúr
És ezzel mit magyaráztál meg? Mindjárt van benne kettő, akinek az a baja, hogy nem a legfrissebb híreket olvashatja. Azért már nehogy a Facebook fejlesztőit szidjuk, hogy valaki nem ért hozzá...
Egyébként megfelel a jelenlegi telefonom is. A Facebook részről még a Home-ot megnézném, de az nem elérhető erre, hiába csúcshardver.
-
Bozek
nagyúr
Azért, mert Te paranoiás vagy, nem kell hülyének nevezni a többieket. Olyan sokat nem merít a telefonon a Facebook a háttérben sem és az adatforgalom is minimális. A 2 GB RAM meg elbírja, hogy fusson, csak megfelelő telefont kell választani.
Az engedélyek megint egy másik kérdés, de semmi károm nem származott még abból, hogy megadtam. Amúgy a böngésző is megkapja ezeket, úgyhogy akkor azt se használd. Meg úgy semmilyen programot, inkább vegyél egy 3210-est.
-
fatal`
titán
Ezt operából is meg lehet nyitni: touch.facebook.com.
(#26513) w333: Csak 2.3.7, vagy az alatti rendszernél (ezt a baromságot). Ráadásul attól még egy lassú, ótvaros szar marad az egész, tele buggal.
(#26522) Bozek: Az a probléma, hogy még S2-n is egy rakás szar az egész, lassú mint a csiga, elszáll, bugtenger.
(#26527) w333: Na ne röhögtess már, hogy egy ekkora nulla szarhoz 4 magos processzor meg 1GB RAM kell. Ne vicceljünk már
-
Bozek
nagyúr
Normális rendszerrel szerelt telefont kell venni és akkor nem lesz gond. Érdekes, nekem se az Xperia V-n, se a Nexus 7-en nem szívja az akksit és a memóriával sincs gond. Az előbbin a gyári Albumok alkalmazás futtatása alatt gyakrabban zárja be a launcher-t a telefon, mint FB esetén.
-
LonGleY
veterán
-
pete_21
addikt
Bocsánat, lehet félreérthetően fogalmaztam.
Szóval: értesítőhangra szükségem van, normál körülmények között ennek az értesítőhangnak kell szólnia. De amikor a telefont _csak rezgő_ módba teszem, akkor a Gmail kliens rezegjen (ilyenkor értelemszerűen a figyelmeztetőhangot nem játssza le). Viszont, ha a Rezgés opciót bejelölöm a Gmail kliensben, akkor a telefon normál módban, azaz _nem néma_ üzemmódban is rezeg, erre pedig nincs szükségem. Csak akkor rezegjen, ha le van némítva.
Nézd meg az sms programot, ott jól meg van oldva: a beállításokban az értesítések résznél: a rezgésnél van olyan lehetőség, hogy: "Csak néma üzemmódban". - na ez pont azt csinálja, amire szükségem van. Csak néma módban rezegteti, egyébként az értesítőhang szól. Ilyen opció volt korábban a Gmail kliensben, kb. fél éve még volt, de utána egyszer csak kivették. -
DS39
nagyúr
én ezzel tisztában vagyok, flv lejátszásáról volt szó, ahhoz ajánlottam playert, a böngészőben futtatáshoz természetesen kell a Flash telepítése, mely egyébkén hivatalos forrásból is megtehető, az adobe.com-on fent van.
zoltanz: weboldalon való flash lejátszáshoz telepítened kell a flash-t. innen válassz tetszésed szerint.
(kicsit lejjebb kell tekerni a lapon az androidos verziókhoz)WebM (VP8) videófájlt nem próbáltam még (vagy csak nem tudok róla hogy az volt) de szerintem VLC/MX Player le tud játszani szinte mindent.
-
xenom0rph
őstag
jónak tűnik ez az rss megoldás, csak kissé puritán az app kezelő felülete, de megteszi
pár hírcsatornát tudnál még mondani hozzá?
Más: ugye vannak ilyen üzenet küldő programok (pl imo). Amik így összegyűjtik nekem az ilyen közösségi szolgáltatásokat, én most konkrétan a fb messengert szeretném leváltani.. Mert 20-30 perc késéssel jelez. Mi lenne a legjobb alternatíva?
-
Bozek
nagyúr
A teljes cikket letölti vagy csak a lead-et? Mert azért nem mindegy.
(#21034) hunfatal: Az igaz, de én még anno megvettem. Na meg amit linkeltem, az az ingyenes verzió és nem sok hiányosság van benne a Pro-hoz képest. Én se azért vettem meg azt, mert nem lettem volna el az ingyenessel, sokkal inkább azért, hogy támogassam a fejlesztőt.
-
aggleány
addikt
A készülék egy Sony Xperia Z. Megnézem a Traffic Countert és az AllCallRecordert is, köszi. Javasolni fogom a tételes híváslistát is, de azzal nem tudja bizonyítani, hogy ő mennyit telefonált, azon minden hívás ratja van, ami az ő számáról indult, és ha feltörték a számot, az idegen hívások is meg fognak jelenni rajta, és nem tudja bizonyítani, hogy azokat nem ő hívta.
tonyqa23
Nem internet túlforgalmazási díj.
Olyan netcsomagban van, ami nem túlszámláz, hanem lassít.
premete
Már javasoltam, de nem tudja beállítani rendesen. Nő. Most magyarázom neki a Call Meter NG-t, egy kb. értéknek az is jó lesz.
tomy86
Nem fogad és küld semmilyen emeltdíjas izéket. Régebben nagyon sokat telefonált, de most úgy fél éve lecsökkentette, és nagyon figyel rá. Egyik hónapban 15.000,- a számla, a másikban meg 70.000,-. Ez azért kicsit durva.
Jarod1
Megpróbáljuk.
pepe091
Az ő telefonját senki más nem tudja használni, képernyőfeloldó rajzos cucc meg kód is van rajta.
Mindenkinek köszönöm a gyors segítséget.
-
Bozek
nagyúr
A Windows is "kémkedik", nem kell aggódni. Legalább az Android kiírja az engedélyeket és ha nem kell, letörlöd. Tudom, rendszer alkalmazást csak root-al lehet, de akkor is megoldható. Na meg az új Android-ban (ICS-től felfelé) már lehet fagyasztani is őket, ahhoz még root se kell. Nálam a Google Maps van most lefagyasztva, mert elvileg szívja az akksit. Így meg nem.
(#18203) fpy_: Miért nem megy a MyPhoneExplorer? Le kell szedni Google Play-ből a hozzá tartozó alkalmazást és WiFi-vel csatlakozni a telefonhoz.
-
goom
senior tag
Ez a Beállítások/Fiókok és szinkronizálás menüben van, ugye?
Hasonlóan néz ki nálam is, de nekem nincsenek pipálható négyzetek a jobb oldalon: csak fekete. Kivéve pont a Naptárt, mert amellett egy kis fehér körben oda-vissza forgó nyilak vannak.
Be-ki kapcsolni tehát nem tudok semmit. Alul meg vagy megszakítani tudok, vagy eltávolítani fiókot... (ICS 4.0.4.). -
St3ven
addikt
Nem felugó reklámra gondoltam, hanem pl. bannerekre, mondjuk a köpönyeg.hu mobilos verziójában a lap legtetején. Vagy pl. ami a hir24-en alapesetben az oldalsó sávon van, de mobilos nézetben szépen betördeli a lap tetejére, és egy jókorát tekerni kell, hogy egyáltalán megtaláljam a cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest