- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jakuu #103075 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mivel használod, mivel nem a Facebook alkalmazásban vannak a reklámok, hanem magán a Facebookon. Onnantól fogva nézheted böngészőből is, azok még ott vannak.
(#103076) Narxis: Én teljesen másra tértem ki, a "telemarketing prospektus" részre reagáltam. A FB alkalmazás olyan, amilyen. Nekem mondjuk semmi bajom vele, bár a Messenger így most nem annyira tetszik. Használnám a Lite-ot, csak ott meg nincsenek chat-fejek.
-
-
válasz
Jakuu #103024 üzenetére
Na ez jó kérdés.
Még nem jöttünk rá, a cég adta a fiamnak melósgépnek,8 col körüli, brutálisan néz ki, egy vastag gumi veszi körül, a fzikai gombok nagy gumis gombok, valószínűleg valamennyire vízálló is. Az akku hátul egy mozdulattal kipattintható brutál darab. Beépített vonalkód olvasó is van, és külön 3 amperes töltőcsati, akkora majdnem mint a laptopokon.
Arra rrájöttem, MTK soc alapú, 2/16G memóriával.
Sajnos szinte minden le van korlátozva rajta, a gyári böngészőn és a munkával kapcsolatos appokon kívül minden jelszóval indítható, amit nem adnak meg, érthető. -
-
-
törölt tag
válasz
Jakuu #102769 üzenetére
Futottam egy kört ezzel a Neutron -nal. Asztali környezetben nem nyerő. Totál "szét van csúszva" a kezelőfelület. Minden el van nagyolva, nem átlátható és nagyon csúnya a felület fekvőben, 24" -ra húzva. A GoneMad felülete sokkal jobban alkalmazkodik a monitorhoz.
Nem megy a mappa szerinti lejátszás, szkennelés nélkül. De, SMB - n viszonylag hamar, kb. 10 perc alatt beolvasta a kb. 16 ezer számot (Gigabites Lanon). Tényleg tud FTP -ről is streamelni, csak az a bibi, hogy FTP -nél a szkennelés kb. 8mp/szám. Az FTP elérést külön kell neki megadni, és nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne megértetni vele, hogy nem kell újraszkennelnie, mert az SMB, és az FTP ugyanarra a gyökérkönyvtárra van beállítva. A próbaverzió időkorlátos, és nem hiszem, hogy 2 rugót adnék a feloldásért.
Az OS szerint az X86 -os Neutron most 63MB tárhelyet, és 71MB RAM -ot foglal. -
Bozek
nagyúr
válasz
Jakuu #102768 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem meg hardveres gombokkal ellátott telefon nem kell. A 4,7" a lélektani felső határ számomra, azt még átérem. Na, ha alul lennének hardveres gombok, akkor már nehezebb lenne azokat is elérni egy kézzel.
Szerencsére az Androidban alapból szereplő Immersive Mode-nak hála azoknál az alkalmazásoknál úgyis eltűnnek a szoftveres gombok, amelyeknél kell, így nem foglalják a helyet a kijelzőből. Amelyiknél meg nem tűnik el, kikényszeríthető, és még csak root sem kell hozzá.
-
törölt tag
válasz
Jakuu #102753 üzenetére
Inkább bevállalom, hogy floating, vagy rolóra kirakott menügombot hozok létre az egérrel vezérléshez, mint hogy ne legyenek navigombjaim fullscreen -ben, vagy hogy helyet bukjak miattuk a kijelzőn. Arról nem is szólva, hogy a fizikai home -ba integrált ujjnyomat olvasót preferálom. Aki kitalálta a hátlapi olvasót, az biztos nem használ autóban telót.
-
beg
veterán
válasz
Jakuu #102753 üzenetére
A fizikai gombok előnyével szemben ez mit is segít? Ott van a képernyőn a virt. gomb ha kell? Igen. A hasznos területből veszi el a részt amikor kell? Igen. Akkor?
Nekem ne a kijelzőből vegye el az alsó sávot, mikor minden telefont úgy alkotnak meg, hogy a fizikai kialakítása miatt bőven elférnének a készülékházon a gombok. A kijelző meg teljes nagyságában hasznosan használható. -
woodworm
veterán
válasz
Jakuu #102641 üzenetére
Eleve már korábban is tévesen vélelmezted a kérés feltevésének az okát. Valószínűleg a kérdezőt zavarja, hogy a dudzsija nem úgy működik, mint a korábbi telefonjai, és az alkalmazáskezelőben kilőtt appok nem csak a memóriából kerülnek ki, hanem a futásuk is megszakad.
A topikban erre adott válaszokat (ha valakinek szüksége van folyamatosan futó programokra, akkor miért kapcsolgatja ki) nem szokták örömmel üdvözölni. -
törölt tag
válasz
Jakuu #102551 üzenetére
Persze, hiszen ilyenkor maga a teló a router. Ahogy egy router -nek, úgy egy hotspot -ként üzemelő telónak is van belső hálós IP -je, amin el lehet érni, hiszen a hotspot -hoz kapcsolódó másik eszköz is ezt az utat használja. Ha egy router -hez csatlakoztatsz egy tárat, és futtatsz rajta egy FTP szervert, akkor a router IP -jén és a szerver portján eléred a tár tartalmát. A telónál adott a tár, csak valamiért a fájlkezelők FTP szerverei nem tudják lekezelni azt a szitut, hogy maga a teló szolgáltatja az IP -t.
-
törölt tag
válasz
Jakuu #102543 üzenetére
Kipróbálnál valamit egy kíváncsiskodó kedvéért?
Ha a telón indítasz egy hotspotot, és utána böksz rá arra az FTP opcióra, akkor kiírja -e a saját belső, vagy külső hálós IP -jét (az utóbbit persze csak akkor, ha nem NAT -ol a mobilszolgáltatód), vagy el sem indul a szerver? Esetleg repülő módban hotspot indítással.
A legtöbb fájlkezelőből ez a lehetőség kimaradt, és nem értem, hogy miért. -
-
-
törölt tag
válasz
Jakuu #101991 üzenetére
Ez már nem ennyire triviális. Android verziók, gyártói felületek között lehetnek olyan eltérések, amik okozhatnak galibát. Én szándékosan a FR. esetét hoztam fel példának, mert annál működnie kell a Titaniumos módszernek.
Érdekes, hogy egyre többen írnak olyanok, akik szerint ez igenis Android hiányosság. De, ha ezt nem egy "topiklakó" írja, akkor le van teremtve? Mi ez? Csordaszellem? -
Bozek
nagyúr
válasz
Jakuu #101991 üzenetére
Az említett Xperia Transfer erre jó. Tény, hogy nem minden alkalmazás adatait menti, de ezt amúgy az alkalmazások fejlesztőinek kellene inkább megoldani. Ami olyan helyre pakolja az adatait, amihez csak root-tal lehet hozzáférni, már problémás ebből a szempontból. Nem adhat alapból root jogot az ilyen alkalmazásoknak a Google, mert az nem kicsi biztonsági rés lenne.
"Csak a regi keszuleknel a backup gombra nyomni es az ujnal csinalni egy restoret"
És akkor jönnének a problémák, mivel nem feltétlenül kompatibilis a két Android verzió egymással... Nem lenne jó, hidd el. iPhone esetében más a helyzet, mivel ott nincs fragmentáció.
-
no1r
őstag
-
BIZ0906
aktív tag
válasz
Jakuu #100503 üzenetére
Köszi. Igen ám de előbb fel kell telepíteni és aztán áthelyezni, de én már az elején az sd kártyára akarom telepíteni. Úgy mint anno az Xperia mininél ott ugye alapból az sd-re mentette mert kb 400Mb-s bolt a belső tárhelyem. Remélem azért kigubancolható a kíváncsiságom
-
válasz
Jakuu #100326 üzenetére
Nem a kapacitast nezi!!
A feszultseget, az pedig feltoltve 4,2volt egy gombakkunal, es a Tesla egyik 160000 milliamperoras cellajaba is, kisutve szinten egyforma. A kozte eltelt ido termeszetesen nem, ez alapjan
az uzemidot majd saccolgatja.
De ha a telodra rakotod az emlitett Tesla auto egyik cellajat, nem fog kikapcsolni ugyanugy 1 nap mulva, mint eddig, hanem majd 2-3 honap mulva, amikor leesik 3,2voltra.
(Kisse hulye hasonlat, es pelda, de szemleltetesere elmegy) -
tonnni1
tag
válasz
Jakuu #100250 üzenetére
Bármit csinálok egyszerűen nem működik. A tv-n (LG LB 650V) nem találok miracast beállítást csak Wifi direct ott látja is a telót, a telón a miracast nem talál semmit. Lehet, hogy a tv-m nem alkalmas rá?
Meg azt sem értem, ha a youtube megy akkor ez miért nem? Ez egy teljesen más dolog lenne? -
PH-User
addikt
Nem attól telt be mindig.
Korábban nem is próbáltam a Link2SD programot mégis teleírta a Play szolgáltatások.
Annyit csináltam, hogy a L2SD progin belül alapértelmezett memóriának a belső memóriát aftam meg, azóta enged telepíteni bármit.
Úgy néz ki, hogy most jó lesz!
Ha esetleg mégsem, akkor kipróbálom a másik progit.
Köszi a segítséget ALL! -
PH-User
addikt
A Link2SD programot vettem meg, többet már nem akarok ilyen vackokra elpocsékolni.
Nos, tegnap megcsináltam a wipe data & factory resetet, szabadult is fel hely, SuperSU, towelroot, meg volt minden, Link2SD is megy rendesen stb. viszont van olyan alkalmazás, amit még így sem tudok telepíteni (mérettől függetlenül), mert egyszerűen azt írja ki, hogy nincs elég tárhely az eszközön...
Pl. az FX File Explorer root addonját.
Csak tudnám, hogy miért ilyen gebaszos ez...?Teljesen belefáradtam már...
atosan
CSE Flash volt minden esetben, csak úgy használtam a Flash Tool 2014 programot. LG Backupot nem használtam.
Kész katasztrófa ez a telefon ilyen tekintetben. -
törölt tag
Ha már meg lett említve a DD és az Open, akkor a Tomato se maradjon ki a lehetőségek felsorolásából! Mivel nem szeretem a TP-Linket ezért én alapból el vagyok szakadva tőle (nincs is rájuk Tomato). Szóval, hogy tovább gyarapítsuk a "különleges eszközök"
sorát, itt a Shibby Tomato kompatibilitási listája.
-
törölt tag
Sztem az a bibi, hogy az előző verzió sdcard1 -ként azonosította a belső tárhelyet. Csakhogy, az emuláció miatt, ez felborult. Nézd meg az elérési útját! Nincs olyan valós elérési út, hogy /emulated/0/, pedig ott azt írja. Így keveredtek össze az sdcardok és az elérési útjaik. Úgy szeretnék összefutni azzal, aki a Google -nél az ilyen merényleteket kiagyalja. Még a mentőben is ütném.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest