Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Predator2 #75347 üzenetére
Ismered a mondást? "Ha egy kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"
Az, hogy merre navigál, alapvetően térkép probléma. Jellemző, hogy navteq/here térképek kis hazánkban elég rosszul terveznek, mert minden zergeb@szta dűlőt aszfalt útnak néznek. Ezért lehetséges, hogy időnként olyan útra is rá akar vinni ahová terepjáróval sem szívesen mennék. A szülinapi primo ugyanazt az egyébként 13 EUR-ért megvehető Magyarország térképet használja ami a legjobb itthonra. TopMap
-
Predator2
addikt
válasz
gipsztigris #75345 üzenetére
Fel is raktam, csak látom, hogy "szidják" gondoltam megkérdezem, hogy akkor mi az ami jó/ajánlott helyette. És nem kell hozzá net.
(#75346) Probert75
Nem csak valami beállítási hiba lesz ez Igo-nál?
-
Probert75
addikt
válasz
Predator2 #75343 üzenetére
Nokia HERE Maps-ot raktam fel. Ahol a iGO körbe visz, ott a Here simán rövidebb utat tervez. Haverom pár utcára lakik és az ő címével szoktam tesztelni melyik milyen, mert a hozzávezető útvonalon vagy egy flikk-flakk, amit az iGO nem tud lekövetni, de a google maps és a Here simán ott megy. Egy ingyenes regisztráció után bármilyen térképet le lehet tölteni hozzá. Angolul megy a progi, de magyar navigációs hangot enged letölteni hozzá kettőt is.
-
rover45
őstag
Sziasztok. Az autómban van egy androidos telefon eldugva és direkt tápra kötve, gyakorlatilag arra használom, hogy lássam mikor hol merre jár. Ezzel nincs is gond, megy minden szépen.
Arra gondoltam, mivel olyan fejegységem van, ami androidról és iphoneról tud zenét lejátszani bluetoothon keresztül, mi lenne, ha bekapcsolnám a bluetoothot rajta, csatlakoztatnám a fejegységemhez. Majd mikor itthon vagyok és wifin belül van a telefon, akkor vezeték nélkül tudnék zenét másolni a kocsira.
Ez így kivetelezhető? És ha igen, hogy láthatom tárhelyként a telefont az itthoni hálózatban? -
törölt tag
-
Probert75
addikt
válasz
Predator2 #75336 üzenetére
Itt minden le van írva, csak a frissítések nem.
-
DM43
őstag
válasz
Viktor0610 #75332 üzenetére
Nincs olyan, hogy warez verziójú mappa szerkezet, meg nem warez verziójú mappaszerkezet.
Amivel eddig találkoztál, az normál iGO8, vagy Primo, ez pedig az un. NextGen. Új fejlesztés, új mappaszerkezet ... (ami nem egészen igaz, mert ha belenézel az sdcard\android\obb\com.nng.igo.primong.hun10th mappában levő main.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb fájlba - ezt pl. egy winzip-pel megteheted - akkor már a szokásos mappaszerkezet fogad) -
törölt tag
válasz
Predator2 #75336 üzenetére
Úgy, hogy akinek a fiókjához van rendelve e 10 nap alatt letöltött verzió, az kap frissítést, vagy újra le tudja tölteni. Akinek nincs, annak e 10 nap után már nem lesz elérhető.
Én bétatesztelő vagyok a Dolphin -nál. A frissítéseket ugyanúgy, a Playen keresztül kapom, csak nem ugyanakkor és nem ugyanazokat a verziókat, mint a nem bétások. De külön nem elérhető olyan, hogy Dolphin beta.
-
Predator2
addikt
Helló
Az IGo-val kapcsolatban kérdeznék én is.
"Ezt akkor csak 10 napig használhatom? Utána meg kell vennem a teljes verziót?
Nem, a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható. Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen. ""Letöltöttem az alkalmazást, de közben lecseréltem a telefonom. Akkor már nem tudom újra letölteni a SzülinApp-ot?
Akár iOS, akár Androidos telefonod van, a letöltött alkalmazásaid a Google, illetve az Apple fiókodhoz tartoznak, és nem a telefonodhoz. Ezért később, ha telefont cserélnél, akkor is elérhető lesz számodra az alkalmazás. Ekkor jelentkezz be a fiókodba, és szinkronizáld az új telefonoddal. "Ez csak nekem tűnik ellentmondásosnak? Hisz ha egy másik telefonra akarom felrakni akkor ismét csak a google playből tudom letölteni. Vagy hogy érti ezt pontosan?
Üdv
-
-
Dyrtyho
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó apk lementő alkamazást? Előre is köszönöm a segítségeteket
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Viktor0610 #75332 üzenetére
Alca 995-ös főzött ram van rajta. Tudom,nem mai darab,de eddig minden szépen futottrajta.
-
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Viktor0610 #75323 üzenetére
Sajna még mindig nem műxik fekvőbe
Ha elfordítom lemegy felére a kép és szétesik
szóval ezt nem értem mi a frász lehet.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A mától ingyenesen letölthető Igo-ra lehet tenni külföldi térképeket?
-
Wolfskin
őstag
válasz
#79335424 #75320 üzenetére
ok, igo visszavonva, azt csak példának hoztam föl, hogy a PDA-n milyen jól megoldott, hogy a nagy térképfájlok tárolhatók sd kártyán. tehát az ilyen szempontból ideális, azzal nincs is kérdés. de több száz túratérképv van még, ingyenes is ami problémás, nincs külön térkép fájl és csak online lehet telepíteni. nincs olyan megoldás, hogy a google playről letöltsem a programot, és csak akkor telepítsem, ha kedvem tartja?
illletve ha telepítettem, csak úgy tudom arhiválni a telepítőfájlt, hogy bt-n egy spéci appal átküldöm egy másik andrioidos telóra???ps: de keserves ide telórólb írni...
((((((
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #75320 üzenetére
Vagy, ha esetleg a kolléga nem akar verébre rögtön ágyúval lőni, és a beépített fájlkezelője nem tudná alapból, akkor bármelyik apk backup progi is megteszi (1.), a lementett térkép adatbázist pedig beleteszi egy saját maga által kreált backup nevezetű mappába (2.).
-
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Az új ingyenes igo navi miért nem akaródzik fektetett formában futni 4.3"-os telón ? Minden más cucc megy.(4.4.4-es ram) Köszi előre is !
-
Wolfskin
őstag
válasz
Dottore #75306 üzenetére
pedig én kétszer is elolvastam és mind a kétszer értettem...
nade. nem, nem portable programot szeretnék, csak hogy ne kelljen telepíteni, hanem legyen egy telepítőfájl, amit akkor telepítek, amikor használni akarom. van egy csomó ilyen apk fájl, ilyen olyan forrásokból, bármikor telepítem, amikor akarom offline. nem kell hozzá net. én csak ezt szeretném. ne fusson és ne foglalja addig a helyet, amíg nincs rá szükségem, amikor meg szükség van rá ne kelljen internetről letölteni, lehessen offline is telepíteni
néhány térkép, pl. a Here is tudja, hogy a térképeket az sd kártyára telepíti. az igo-nál meg ott tartok több gb térképfájlt és csak azt teszem a content/map könyvtárba, amit használok. de van egy csomó olyan túratérkép, ami nem fut csak a gépről (nem tudom hogy hívják androidnál a rendszerkönyvtárt), az adatbázisa is csak itt lehet pedig évente csak egyszer kell, mégis folyamatosan fut, frissítget stb.
van egy program, ami BT-n átküld másik androidra telepített appokból telepítőfájlt (apk), azért gondolom valahol rejtve megmaradnak ezek is, csak a google play nem engedi közvetlenül lementeni. de csak van olyan app vagy megoldás, ami kibogarássza, nem?
tehát két dolgot szeretnék:
1. a már egyszer letöltött és telepített appot letörölhessem úgy, hogy a telepítőfájl megmarad, tudjam bármikor offline újra telepíteni
2. a már egyszer letöltött térkép adatbázist se kelljenek újra letölteni, hanem kimenthessem és ha szükséges, a telepítés után bemásolhassam a helyére és múkodjon. (ez utóbbi persze csak térképeknek fontos, a többi proginál csak az 1. pont) -
-
Bozek
nagyúr
válasz
adrian94 #75309 üzenetére
Ugyanazt a képet sehogy sem fogod állítva és fektetve is látni. Ahhoz négyzet alakú Tab kellene. Esetleg csinálsz egy álló és egy fekvő képet, majd automatizálóval (pl. Tasker, E-Robot, stb.) beállítod mind a két állapotot, hogy váltogassa a hátteret a forgatásnak megfelelően.
-
tomy86
addikt
válasz
Dottore #75308 üzenetére
Én meg úgy értelmeztem, hogy azt szeretné, hogy a telepített programokat el tudja menteni, hogy később net nélkül is sd kártyáról tudja telepíteni vagy esetleg downgradelni. Erre utal ez a rész: "jó lenne sok esetben mint biztonsági mentés is az újratelepítéshez, van egy csomó program (fizetős, megvettem), ami a frissítés után teljesen átalakult hátrányára. így a régi verziót tudnám visszatenni." Nyilván meg lehet keresni az apk fájlokat egyenként, de minek, ha egyszerűen lehet menteni úgy hogy egy listából kiválasztom amiket menteni szeretnék. Pl. ES-ben külön színnel ki is emeli, amik frissültek az utolsó mentés óta.
Ráadásul a kérdésből is kiderül, hogy nem egy android gururól van szó, tehát az általam említett módszer egy laikus felhasználónak egyszerűbb. De lehet, hogy én értettem félre a kérdést. -
tomy86
addikt
válasz
Wolfskin #75302 üzenetére
"1. a google playről letöltött appokból hogyan lehet kinyerni a telepítőfájlt (apk)."
Bármelyik értelmesebb fájlkezelővel egyszerűen megoldható (pl. TC, ES File Explorer), de erre is van egy rakás célprogram a Playen (App Backup, Easy Backup, stb. -
Dottore
addikt
válasz
Wolfskin #75302 üzenetére
Párszor elolvastam mire érteni vélem mit szeretnél és még így sem vagyok benne biztos.
Azt hiszem te amolyan portable megoldást keresel, hogy ne legyen szükség egy programot telepíteni, rögtön tudd futtatni abból a könyvtárból, ahova teszed őket. Ezt nem lehet megcsinálni.
A telepített appok a .Data/ Data/ "Program neve" mappákban tárolják a konfig fájlokat, de térképeket nagyobb adatbázist előszeretettel az SD kártyán.
De tökmindegy, mert amit meg ezzel szeretnél az sem fog működni. -
Bozek
nagyúr
Field Recorder. Bár fizetős, de eddig akármit próbáltam, nem ért a nyomába.
-
Probert75
addikt
válasz
snecizero #75297 üzenetére
BLN Control. Van belőle fizetős is, de nem tudom hogy a készülékeden megy e? Nekem anno a Galaxy Ace 1-en, csak főzött romon ment.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
az a kérdésem lenne, hogy1. a google playről letöltött appokból hogyan lehet kinyerni a telepítőfájlt (apk).
több okból is érdekes lenne:
• sok alkalmazást nagyon ritkán használok, ezért feleslegesen fogja a helyet a "gépen" mivel nem rootolt készülék, kilőni nem lehet, folyamatosan fut, frissít stb.
• félmegoldás lenne, hogy áttenni sd kártyára, mert akkor is fut, ráadásul a progik egy része (különösen a túra tréképek) nem is tehetők át. mivel nem rootolt a teló, azt nem tudom megoldani, hogy egyből oda telepítsen, és az sem, hogy bizonyos progik ne fussanak, vagy ne menjenek ki a netre (tűzfal)
• de amikor kell és nincs net, akkor is fel tudjam gyorsan pattintani.
• az sd kártyán (64GB) van elég hely tárolni őket tematikus könyvtárakban
• jó lenne sok esetben mint biztonsági mentés is az újratelepítéshez, van egy csomó program (fizetős, megvettem), ami a frissítés után teljesen átalakult hátrányára. így a régi verziót tudnám visszatenni.2. ha megvan a telepítő, akkor a következő kérdésem, hogyan lehet kideríteni, hogy hova menti a a program az adatbázisát (pl. tréképfájlok, amiket szintén letöltöttem a netről)
ideális lenne, ha ezek külön mappákban figyelnének az sd kártyán így csak szükség esetén telepíteném fel őket, + adatbázis copy a helyére, és akkor nem kellene hozzá net. (például ha és amikor egy térképre szükség van, akkor szinte biztosan nincs net)
a telefon egy samsung note3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest