Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Dottore #75306 üzenetére
pedig én kétszer is elolvastam és mind a kétszer értettem...
nade. nem, nem portable programot szeretnék, csak hogy ne kelljen telepíteni, hanem legyen egy telepítőfájl, amit akkor telepítek, amikor használni akarom. van egy csomó ilyen apk fájl, ilyen olyan forrásokból, bármikor telepítem, amikor akarom offline. nem kell hozzá net. én csak ezt szeretném. ne fusson és ne foglalja addig a helyet, amíg nincs rá szükségem, amikor meg szükség van rá ne kelljen internetről letölteni, lehessen offline is telepíteni
néhány térkép, pl. a Here is tudja, hogy a térképeket az sd kártyára telepíti. az igo-nál meg ott tartok több gb térképfájlt és csak azt teszem a content/map könyvtárba, amit használok. de van egy csomó olyan túratérkép, ami nem fut csak a gépről (nem tudom hogy hívják androidnál a rendszerkönyvtárt), az adatbázisa is csak itt lehet pedig évente csak egyszer kell, mégis folyamatosan fut, frissítget stb.
van egy program, ami BT-n átküld másik androidra telepített appokból telepítőfájlt (apk), azért gondolom valahol rejtve megmaradnak ezek is, csak a google play nem engedi közvetlenül lementeni. de csak van olyan app vagy megoldás, ami kibogarássza, nem?
tehát két dolgot szeretnék:
1. a már egyszer letöltött és telepített appot letörölhessem úgy, hogy a telepítőfájl megmarad, tudjam bármikor offline újra telepíteni
2. a már egyszer letöltött térkép adatbázist se kelljenek újra letölteni, hanem kimenthessem és ha szükséges, a telepítés után bemásolhassam a helyére és múkodjon. (ez utóbbi persze csak térképeknek fontos, a többi proginál csak az 1. pont)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest