Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz tomy86 #72037 üzenetére
1000 hála! THX!
Más!
Tudnátok nekem olyann office progit mondani, ami beszél magyarul és bele lehet vele szerkeszteni is mondjul word vagy excel dokumentumba is? A telómon Kingsoft office van, de nem tudok, vagy nem lelem, hogy hogyan lehet beleírni a dokumentumokba vele.[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Van valami módszer androidnál arra, hogy egy meghatározott programot egyszerűen leállíthassak? Tehát például egy parancsikonra gondolok, ami elvégzi helyettem azt, hogy be kelljen lépnem a telepített alkalmazásokba, ott kikeresni az alkalmazást, majd a kényszerített leállításra bökni.
Van egy jó program, amiről nem szeretnék lemondani, de sajnos a használata után van egy szuper fícsörje, kiiktatja a képernyőzárat. Tehát pl zsebemben van a telefon, valamelyik fizikai gomb megnyomódik, és máris bedob a home képernyőre képernyőzár nélkül, voltak már ebből kellemetlenségek. Egyértelműen a program csinálja, amint kilövöm mint futó alkalmazás, a hiba megszűnik, 3 hete így csinálom már.Valami simple megoldást keresek erre a leállításra.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Zaja2
senior tag
Udv,
Vernyomasmero alkalmazas letezik,ami hiteles?Huawei Ascend Y300-am van.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Norbi14
senior tag
Van olyan böngèsző ami nem az oldalok mobilos változatát hozza be?
-
air
nagyúr
"Towelroot-al tudsz átmeneti rootot csinálni. ... Ezután egy reboot, és visszaáll rendszer rootolatlan állapotba."
Ezt te hol olvastad?
Nincs olyan, hogy átmeneti root, és reboottól nem áll vissza a rootolatlan állapot.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nightzone
aktív tag
válasz zeon.hu #72024 üzenetére
Próbáld meg ezzel:Background Eraser.
(#72006) cellpeti:: Adatforgalom figyelésére, tiltására (elég új, no root):
NoRoot Data Firewall :
"Show the history data by hour, day or month in bar chart.", de:
"Support to only blocking background data and let foreground data go."Kérdés: Erre valaki?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Widgetlockernél miért van, hogy zárolt kijelzőnél a menü gomb megnyomásával (feloldás nélkül a csúszkán) a kezdő képernyőn találom magam. Az értesítési sávot sem tiltja le zárolt kijelzőnél. Simán le tudom húzni pedig az opció be van kapcsolva. Elrejteni tudom csak...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Pár hete olvastam egy alkalmazásról vagy itt a fórumba, vagy az Alkalmazásbemutató rovatban, aminek az volt a lényege, hogy különböző nyelvekhez volt ilyen "hasznos kifejezések" gyűjtemény, témakörökbe csoportosítva. Nyaraláskor lehet hasznos, hogy egy pár dolog az is meg tudjon kérdezni, aki nem beszéli az adott ország nyelvét. Persze nem találom, valaki nem tudja esetleg a nevét?
Köszi előre is! -
teo77
őstag
válasz zeusz55 #72023 üzenetére
Amúgy tutira nem tiltható le?
Towelroot-al tudsz átmeneti rootot csinálni. Ekkor már törölni is tudnád az újságost. Ezután egy reboot, és visszaáll rendszer rootolatlan állapotba.
Feltéve, hogy támogatja a készüléked a towelroot-ot. Ha esetleg nem, akkor ezt nézd meg: [link][ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
megvágott képek hátterét mivel tudnám átlátszóvá tenni?
PicsArt-al vágtam, de nem találok ilyen opciót benne, fekete a levágott rész.#?*@&!
-
w.miki
veterán
válasz laleeee #72010 üzenetére
Próbáld ki ezt: FaceBook Lite
Netforgalom méréshez, én a MyDataManager 2.4.6.-ot ajánlom.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
darvinya
titán
válasz atoszmester #72016 üzenetére
Szerintem egy rakás sz…r, múltkor kipróbáltam, de…
nem folytatom.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! A google ujsagost hogy tudom eltuntetni hiaba kapcsolom ki tiltom le egy nap mulva ott van!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
A PlayerPro zenelejátszóval kapcsolatban lenne két kérdésem. Ha valaki tudna ebben segíteni, azt megköszönném.
Az egyik az, hogy hol lehet beállítani, ha fejhallgatóval hallgatok zenét és kihúzom a fülest, akkor az értesítési sáv bal felső sarkából eltűnjön az ikonja? Mert így külön még "be kell lépnem" a telóba és bezárni a programot, benn marad a memóriában. Nem használom a program záróképernyőjét.
A másik kérdésem pedig szintén a fejhallgatóval kapcsolatban van. Zenehallgatás közben nyomok egy Pause-t, majd mondjuk 3 perc múlva újra megnyomom a gombot a fülesen, hogy folytatni szeretném, de nekem legalább 10-15 másodperc kell ahhoz hogy folytatódjon. Galaxy S3 LTE-m van, szóval bőven van memória. Azért se telefonhiba, mert a jetAudio-val nincsenek ilyen problémáim, pillanatok alatt megy a lejátszás.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
punky10
addikt
Az ExDialer-ben miért kell root-jog a nem fogadott hívások megjelenítésében?A beépülő plugin(ami kér rootjogot)a nem fogadott hivásértesitő törlésére kell.Nélküle is lehet használni, bár kényelmetlenebb, mert a nem fogadott hívások utáni jelzést csak a gyári tárcsázó tünteti el.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Ronam
addikt
Szeretnem lecserelni a gyari dialert. Ket kiszemeltem van, Pixelphone Pro, vagy Exdialer. A problemam annyi lenne, hogy mindkettohoz kulon plugin szukseges ( rootjogokkal), hogy minden flottul mukodjon (nem fogadott hivasok ertesitese). Sajnos a telefonomat eleg korulmenyes rootolni, es csak ezert nem is szivesen rootolnam. Van esetleg valami mas megoldas?
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
Sziasztok ! Tudja valaki hogy lehet kicselezni a facebook appot,hogy ne kelljen telepíteni hozzá a messengert ? Nagyon idegesít
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cellpeti #72006 üzenetére
Netmérés ügyben ahány user, annyi "tuti" alkalmazás. Én a 3g Watchdog pro -t használom. Azt szeretem benne, hogy alapból pont annyi infót mutat, amennyire szükségem van, de ha akarom, akkor részletezni is tudja. Bevallom, nem néztem hogy mennyire "hajszál" pontos. 2GB a keretem. +/- 50MB -ot észre se vennék. De eddig még nem kaptam rajta, hogy hibázott volna.
A tűzfalnál lényeges, hogy van -e root. Ha van, akkor fogsz találni párat. Root nélkül erősen redukálódik a választék. Ha kombinált megoldást preferálnál inkább, akkor ajánlom az Avastot. A víruskergető funkció kikapcsolható, de a többi hasznos (hívásszűrő, tűzfal, hálózati forgalom figyelő, eszközkereső, stb.). Persze root kell a teljes funkcionalitáshoz.
Dr. Romano:
Nekem most nincs telepítve, de sztem valahol van Titanium mentésem a pro verzióról. Ha nem megy "hivatalosan", akkor egyeztessünk priviben! Majd a modik eldöntik, hogy ez mennyire számít warez -nek. 2011 -ben frissítették utóljára. Nem Playen keresztül, hanem közvetlen utalással vettem meg a sráctól a pro verziót úgy, hogy mail -ben küldte az apk -t.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
olyan progit keresek amellyel normálisan tudom mérni, mennyit fogyasztottam a mobilnetemből. Illetve olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan program/beállítás, amely az általam engedélyezett programoknak enged internet elérést?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Tudnátok olyan betűméret növelő programot ajánlani amelyik a telefon minden részén (beleértve a statusbar betűit is) megnöveli a betűket. Eddig a FontEditort használtam de telefont váltottam és ezen nem működik. -
LonGleY
veterán
válasz mzsolty #71990 üzenetére
Valószínűleg főként thumbnail-eket, amiket a galéria app vagy pl. a dropbox generál. De a zenelejátszók albumképei is duzzaszthaják a kisképek mennyiségét. A másik nagy méretű fájladag az a böngészők ideiglenesen letöltött fájljai. Ezeket a takarítóprogramok (és főleg az SD Maid, ami a régi Operával is elbánik) szintén felszippantják. Kifejezetten hasznos tud lenni.
De az SD Maid-ben pontosabban is meg tudod tekinteni a listákat, és az alapján egy kicsit jobban kiismerhető a működése. Nálam csak azok fogadnak a főképernyőn indulás után, amiket használok is:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #72001 üzenetére
Volt régen egy nagyon jó híváskezelő, ami tudott ilyet is. Sanity.
Készült hozzá fordítás is. A "magyarított alkalmazások" között megtalálod. Egyébként nem értem, hogy az ilyen alkalmazások miért sikkadnak el.
Esetleg automatizálóval is meg lehet próbálni. De vmi működő TTS (pl. Svox Maris) mindegyikhez kell. -
alec.cs
tag
Sziasztok!
Note2 telefonom frissítés (4.4.2-re) után néha valamiért nagyon belassul. Szeretném megtudni, hogy mi, illetve melyik app. lassítja le. Idegesítő kezd lenni, hogy rendszeresen újra kell indítani a telefont, hogy a lassulás megszűnjön.
Milyen monitorozó app.-ot, illetve widgetet javasolnátok amivel meg tudnám nézni, hogy mi lassít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest