- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Letezik olyan droidos applikacio amivel Win-es szamitogeprol fogadhatom kezdemenyezhetek hivast? Ezalatt azt ertem hogy pl hazaerek a telefon csatlakozik a wifi halozathoz, leulok a szamitogep ele bekapcsolom es a szamitogeprol tudm fogadni a telefonomra erkezett hivaskoat, vagy akar hivni is tudok a aszamitog segitsegevel. Letezik ilyes program/applikacio? -
Snakeiboy
aktív tag
Tudnatok ajanlani egy kontakt mamagelo programot ami lehetoleg ingyenes? A tokom teli van hogy vettem egy uj telefont es duplikalva vannak a kontaktjaim es oosze vissze beszinkronizalta a telfon memoriajaba a simre es a google acountomra. Valahogy le kene ezt tisztaznom es beallitanom hogy csak egy helyrol sedje az infot csak nem tudom hogy. esetleg valaki tud valami ertelmes atekintest ezugyben adnrodra azt megkoszononnem mert nekem kicsit kacifantos. Koszonom. Lehet nem is kell applikacia csak normalissan bealitani a droidot ezt sem tudom
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok, nem tudom mennyire tartozik ide a kerdes de felteszem itt. Van egy Thl4000-es telefonom es a gmail es yahoo mail applikaciokat felraktam. Kb 1napig minden rendben mukodik, szinkronizalja a maileket aztan megdoglik es nem mukodik tovabb a szinkronizacio. Annyira meghal hogy az applikaciot elinditva nyomok egy refresht es nem huzza le az uj leveleket. Ha kitorlom a yahoo accountot, akkor megeled a gmail, de csak ujabb egy napig mukodik. Utanna a gmail is meghal. Ha torlom gmail accountot is es ujbol letrehozom akkor ujra mukodik 1 napig
. Valakinek van ottlete milehet a gond?
-
Snakeiboy
aktív tag
Udv,
Vettem egy ASUS TF103C tabletet. Erdekes modom a szamitogepemen megosztott filmeket es zeneket gond nelkul lejatsza onlineban ES filebrowser -rel, de ha kepet akarok megnyitni akkor semmi. Egyszeruen nem nyissa meg a kepet, csak kozepen elkezd porogni az alapotjezo de nem tortenik semmi. A beepitet file browser meg lehuzza eloszor a tabletre majd onnan nyissa meg. Van erre a problemara megoldas? Szeretnem a kepeket online-ban nezegetni wifin keresztul, egy Nexus 7en gond nelkul megy ES file browser-rel viszont ezen a tabon valamiert nem. Azert volna erre szuksegem mert 140Gb-nyi fotom van es hat mondanom sem kell hogy nincs a google driveomon annyi hely. Van egy file server meg 2asztali gep. Egyikrol sem tudok kepet nezni onlinban. Ha valakinek volna otlete esetleg tipje hogy mit kene meg pluszba allitani az ES file browse-ban azt megkosszonnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest