- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
ityam #122160 üzenetére
Nem tudom, hogy miért kell ehhez screenshotokat összehasonlítani, de ha megírod az összehasonlítást végző algoritmust, akkor az automatizáló sztem tudja alkalmazni. Persze, root joggal, mivel root nélkül nem tudsz automatizáltan screenshotot csinálni. Az érintésemuláció alapja az Autoinput nevű plugin. Ez elméletileg fel tud ismerni objektumban megjelenő szöveget. De, azt nem tudom, hogy konkrétan abban a játékban, annál a szövegnél működik -e. Pl. floating felületeken nem működik.
-
Somatom
veterán
válasz
ityam #122148 üzenetére
De, lehet. A necces pont a "Ha ez a kép megjelenik a képernyőn" esemény lekezelése.
Viktor0610:
Jobb, ha ezt itt kezdi. Nem egyforma képességűek az automatizálók. Van, amit az egyikkel, van, amit a másikkal könnyebb megoldani. Ezt pedig csak az tudhatja, aki legalább az egyiket behatóan ismeri. Ilyen részletek nincsenek az összefoglalókban, és fölösleges három külön topikban kérdezni ugyanazt. -
-
"Természetesen" nem lehet a proci órajelét lejjebb/feljebb venni root nélkül, de szerintem nem is ez a probléma forrása.
Szerintem valamelyik program a ludas. Én adatmentés után hard resettel kezdenék, és az egyes programok telepítése között tesztelgetném a kütyüt, amelyik program telepítése után elkezd fagyogatni, az a bűnös. -
törölt tag
Root nélkül semmilyennel. Root -tal vannak presetek, amik hivatalosan is hozzáférhetőek. Governoroknak hívják. Én Elixír -rel, vagy E-Robot -tal szoktam használni. De nem mínden esetben működik. Elképzelhető, hogy a kernel dinamikusan kezeli, vagyis maga is váltogat a governorok közöttt. Ilyen volt az SGS 2 -n a Dorimanx kernel. Ezen a kínain statikus. Amit beállítok, az marad.
-
oncsi
őstag
Ezekben jellemzően már nincs mikrókapcsoló. Csak egy panelon kialakitott vezetősáv ami felet pár tizeddel egy ívelt fém lap zár össze. Ez le van fóliázva, hogy ne mozduljon el, meg ne menjen alá a por. az egész max 2-5mm de láttam már kisebbet is. Csak amatör szinten javitható. Valószinűleg erős nyomástól elmozdult a "kapcsoló". De bontottat is lehet kapni 1-2e Ft-ért. Csak azért írom ide is, mert épp most vettem asszony Xperia M telojába 9$-ért bekapcsoló gomb szallagot. Ez tartalmazza az összes gombot+a kamera kábelt is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- ASUS SABERTOOTH P67/i7-2600K /16 gb ddr3 Corsair tuning
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest