Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    Kérlek, ha tudtok, ajánljatok programokat a következőkre:
    Fényképezés (Az LG l90 gyárival -talán egyszerű droid- nem vagyok megelégedve. Jópárszor homályos kép készül, sokszor a tömörítés erőssége miatt.)
    Költségvetés kezelés (Már átnéztem 20-30 félét, de legtöbb átgondolatlan, hanyag próbálkozás. Egyelőre a Monefy és a Cion Pro a befutó. Monefy-nak egyszerű és használható widgetje is van.)
    Kezdetleges raktározás (Nyílván tartani szeretném kis raktáramat, hogy mennyi jön be és mennyi megy ki az árukból. Talán egy költségvetés appot is használhatnék erre...)
    E-könyv olvasó (Telefon memóriájában lévő letöltött könyveket meg tudja nyitni. Jó lenne, ha pdf, epub, txt és még nem tudom miket olvasson.)
    Zenelejátszó Ami kifejezetten intuitív, ergonómikus zenelejátszó, nem egy szánalmas google zene. És nem akarok videó/zene lejátszós kombót. Nincsen szükségem feleslegesen bonyolított alkalmazásokra.
    Jegyzet program Asus Super Note a best ever. Valamiért nem indult el, csak 1x a telefonomon -LG L90-. Lehetséges, hogy azért, mert nincsen benne SD kártya?
    Naptár program Még egyet sem kerestem, de az alap google naptár nem tetszik. Csórósan egyszerű. Wp-ről váltottam ideiglenesen Androidra, ezért elég magasak az igényeim, a fentebbikkel kapcsolatban is.
    Előre is köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál!

    [ Szerkesztve ]

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák