- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
razorka777 #47839 üzenetére
Ez a hibaüzenet azt jelenti, hogy neked a Play beállításokban van letiltva globálisan, az összes alkalmazás frissítése.
Kapcsold azt be, utána pedig tudod egyesével kikapcsolni.
Ez elég régóta így van. -
LonGleY
veterán
-
Poiro7
senior tag
Van olyan videólejátszó amelyikben a hangerőt 100% (pl.:150%) fölé lehet emelni, mint a számítógépen a VLC-ben?
-
R19
senior tag
Ismertek olyan appot ami kikapcsolt kijelző mellett a beragadt, akkuzabáló programokra jelez és 4.4.2-n is működik?
-
aizen92
addikt
-
tybsen
addikt
Sracok ez valami uj a Google maps-ban? Fogtam egy Pokémon-t
-
batai15
félisten
Swype billenytűzetnél mi a legjobb beállitás fekvő módba? Mert így nem olyan jó swypeolgatni.
-
goom
senior tag
Hogyan oldhatom meg, hogy egy alkalmazás ne frissítse magát a Play-ről?
Most, hogy sikerült itt kapnom egy számomra megfelelő (de korábbi) példányt a Power Toggles-ből, folyamatosan frissítené magát. Én meg nem szeretném... Megoldható ez? -
xcds
őstag
Nekem csak egy beállítás van, gps használata helymeghatározáshoz. Kivettem a pipát és akkor is ugyanazt írja: a lokáció meghatározása időtúllépés miatt nem lehetséges. Egyébként az utóbbi időben az Akkuweather sem tudta, de az frisssülni sem akart, uh azért lett Időkép. Uh nem tudom, miért nem megy ez a helymeghatározás. Google térképnek nincs gondja.
-
kovisoft
őstag
válasz
flash- #47815 üzenetére
Ha zsebben hordod, akkor valami proximity sensor alapú megoldást javasolnék, mint pl. Gravity Screen - On/Off. Ezek azonnal lekapcsolják a képernyőt, ha valami a közelségérzékelő elé kerül (azaz ha zsebbe teszed).
-
gyuszmó
őstag
A google play szolgáltatás, nagyon sokat eszik ? Ajánlották, hogy kapcsoljam ki, hogy aksit es ramot kimeljek.
Viszont enélkül több funkció sem működikMennyire fontos, nélkülözhetetlen funkció ?
-
flash-
veterán
Az alábbi problémámra milyen megoldást tudtok ajánlani?
mostanában sokszor elfelejtem lezárni a képernyőt(vagy nem tudom hogy történik)
és így a zsebemben bekapcsolom a gps-t,blutooth-ot, hivok mást vagy egyéb dolgot csinálok.tudnátok valami programot ajánlani a problémámra?
ami megadott idő után lezárja a képernyőt és esetleg ezeket a funkciókat is kikapcsolja?
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tud valaki egy olyan androidos alkalmazást amivel a telefonálás közbeni beszélgetéseket lehetne felvenni?
Lehetőleg ingyenes alkalmazás kellene, eredeti gyári Romra ZTE Skate telóra
Köszönöm! -
gyuszmó
őstag
Üdvözlet Uraim
Tényleg annyira rossz, energia igénye , ,el dobando a időkep? Mit érdemes helyette felrakni ? Ami pontos és takarékos?
Köszönöm -
arti1121
senior tag
fiuk, erre valaki?? [link]
-
darvinya
titán
Köszönöm
-
petipetya
nagyúr
válasz
darvinya #47806 üzenetére
Igen azt kihagytam, hogy a másik félnek fel kell téged (vagyis azt az email címet / felhasználói nevet, amivel regisztráltál) vennie a saját Skype kliensében vagy a webes felületen.
Miután felvett, neked ezt meg kell erősítened. Amúgy az mindegy, hogy melyikőtök veszi fel először a másikat.
-
darvinya
titán
Üdv
Van egy láma kérdésem.
Skype -on miként érhetnek el? -
zeorsdfd
senior tag
Navigation Layer
Új app, angolul tud, lehet nézegetni.
Gesztusvezérlés a képernyő széleiről. Egyelőre úgy tűnik le fogja váltani a swipepad-et, ami nagy dolog:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest