- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
junior11 #143042 üzenetére
A Gboardban én csak szótár exportálás opciót találtam. Én maradok egyelőre Swiftkey mellett. Van benne egy téma,amit rég használok, írásjel után nemcsak idegen nyelven tesz autó szóközt, és nincs ott minden létező ékezetes karakter,ami nem kell. Nem akarom lerik@zni,de fentiek miatt nekem a másik inkább bejön.
-
junior11
veterán
válasz
Foose #143043 üzenetére
Én nem flow-val írok, de meglepően pontosan, jól ír, és kínálja fel a szavakat. Pár napja felraktam a másodlagos telefonra ismét a Gboard-ot, kíváncsi voltam, milyen jelenleg, most azt használom, de arra lennék kíváncsi amit írtam, akik ezt használják, és mondjuk újra kell telepíteni, vagy elromlik a telefon, új telefon esetén mindent kezdenek újból ha nem szinkronizál felhőbe, mint a Swiftkey? Régebben sokáig a Gboard-ot használtam, és volt is a beállításokban szinkronizációs lehetőség, de most ha újratelepíteném, kezdhetném tanítani újból.
-
Foose
addikt
válasz
junior11 #143042 üzenetére
Én anno 55ft-os karácsonyi akcióban vettem meg a Swiftkey-t,azóta sokszor próbáltam használni,de mindig marad a Gboard. Most a legutóbbi Swiftkey frissítés egész jó lett,flow-al ha írok tűrhetően felismer,az előző verzió csak akkor működött nekem normálisan ha lassan írtam. Viszont még mindig sokszor nem ismeri fel a beírt szót,illetve mást ír be. Érdekes. Így aztán megint marad a Gboard.
-
junior11
veterán
válasz
SzabóTamàs90 #143021 üzenetére
Így tudom én is, viszont akkor aki telefont vált és felrakja a Gboard-ot, kezdhet mindent újból? Swiftkey-en ilyen nincs, sőt, nálam már jobb, mint a Gboard. Gyorsan, hamarább tanul, pontosabb szavakat kínál fel, szinkronizál, inkognitó mód, és mintha fürgébb lenne a reakciója is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Atos23 #143039 üzenetére
A helyzet ezzel a kütyüvel is pontosan ugyanaz: annyira lehet pontos mint amennyire a felhasznált chip-ek és egyéb alkatrészek. Van ilyenem nekem is, az elve szerintem is jó de én azért egy Alis dologra nem bíznám rá magamat, a készülékek belső mérő mechanizmusa (Coulomb counting) legalább a gyártó szerint hitelesített (feltételezve, hogy eredeti az akku). Itt egy tipikus IC leírása hozzá + egy részletesebb leírás.
-
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #143011 üzenetére
Szia! Most jött egy rendszerfrissítés 9.1-ről 10-re és úgy néz ki nem rakta vissza a kugli szemeteket amit letiltottam az ADB-n keresztül! Na ez már egy jó pont! Igaz a "frissítés"
kiadási dátuma 2019.12.01.! Jó sokáig köröztek a bitek mire ideértek.
-
Atos23
senior tag
Szia,
volt egy kérdésem az akkus alkalmazásokkal kapcsolatban, amit jól megválaszoltál.
Eszembe jutott, hogy Aliexpressről rendeltem egy USB eszközt, ami kiszámolja, mennyi feszülség és áram megy át az USB porton, illetve így kiszámolja mAh-ban is az átfolyt mennyiséget.
Az akku által felvett töltési kapacitásból ezzel a módszerrel jobban lehet következtetni az akku egészségi állapotára, mint a szoftveres saccolásokkal?
-
Somatom
veterán
válasz
SzabóTamàs90 #143035 üzenetére
Basszus! Nem használok Gboardot, ezért csak most esett le a tantusz, hogy erről mintha olvastam volna. Elvileg ott a letölthető apk is hozzá.
-
kovacsit
tag
válasz
Dr.NX #142928 üzenetére
Köszi, ez kezdő lépésnek jó lesz, bár ennél sokkal egyszerűbb SW-t keresek (nem kell beépítet böngésző, stb csak ossza ketté a képernyőt)... Ilyenre gondolok (ez csak egy példa egy régi android felülettel...):
Ezt itt találtam: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frma.sbsp&hl=en_US
Ugyan fizetős, (ez nem volna baj) viszont nincsenek túl jó értékelései...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #143032 üzenetére
Hm,
Okes koszi
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #143027 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #143015 üzenetére
Kértem valamit. Nem viccből!
NE folytassátok! -
válasz
SzabóTamàs90 #143027 üzenetére
A Gboard beállításaiban ki-bekapcsolható.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
SzabóTamàs90 #143017 üzenetére
Mikor beírok egy szót amit nem ismer, aláhúzza. Úgy mintha helyesírási hiba lenne. Ilyenkor ha ráböksz a szót kiemeli pirossal. Ott van a két lehetőség is,mentés szótárba vagy törlés.
-
hangyász2
aktív tag
Kicsit megtörjem a kialakuló felesleges vitát, én kíváncsiságból feltettem a HMS Core bétát, ahol lehet alkalmazásokat tesztelni egy másik appból indítva. Egyelőre valami fizetős lottó volt csak úgyhogy leszedtem. Majd kicsit később bepróbálom újra, hátha. Kicsit bonyolultnak hangzik, nekem annak is tűnt elsőre.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #142998 üzenetére
Persze , ez rendben is van. A sűrűn használtat elmenti . Amit példaként kiraktam az csak egy lehetőség egyes szavak mentésére. De nem is ez érdekel. Én a teljes szótár mentésére vagyok kíváncsi. Mert pl. ha új telefont veszek, arra is felrakom a gboardot. De a régi telefonon lévő gboardba mentett szavak nem lesznek benne. Vagy ami még rosszabb, elromlik a telefon akkor még kimásolni sem tudom a mentett szavakat. Azért érdekel hogy felhőbe vagy bárhová lehet e menteni a szótárt, ahonnan valami módon az új gboardba is be lehet rakni.
-
Nem szükséges ebbe az irányba (ki kémkedik, ki nem) elvinni a topikot.
Köszi. -
törölt tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #143011 üzenetére
Szerintem a Huawei sem lesz jobb. Csak ott a kínai államhoz futnak be az adataid.
-
crok
Topikgazda
Az tulajdonképp sima pm disable.
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.tachyon - esetleg ki tudod próbálni?
Esetleg tudsz nekem egy teljes kimenetet adni (nem screenshot-ot) erről?
adb shell pm list packages -f
Ha Win-t használsz akkor egyből vágólapra is mehet a kimenet így:
adb shell pm list packages -f | clip
..utána beillesztheted a listát egyből ide vagy notepad-be pl.De hogy pont EMUI-n húz vissza valami egy Google alkalmazást..? Fura..
-
törölt tag
Erre én is kiváncsi lennék a google zene, filmek és a chrome és a fotók letiltása után. Nem kellenek, letiltom őket és egy idő után mégis aktívak lesznek.
Had döntsem már el hogy kell e vagy nem. Ha letiltom őket akkor maradjanak is úgy ha már törölni nem lehet. Hangyász2: nekem is emui/android 10.
-
crok
Topikgazda
Pont akartam kérdezni hogy hogy tiltottad le. ADB-vel pm uninstall -k --user 0 [csomagnév] után nehezen tudom azért elképzelni hogy valami visszahúzza. Ja, milyen telefon, milyen ROM?
-
DS39
nagyúr
ezt találtam, most én is kikapcsoltam ezt az app preview messages-t, meglátjuk nálam is használ-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Yettel topik
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Honda topik
- Nintendo Switch
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Posta, csomagküldés
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest