- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Atos23 #145806 üzenetére
Bár a kérdésnek szerintem az Android szakmaiban van a helye mert semmi köze az Android appokhoz azért válaszolok: GSMArena szerint az Alcatel 1 tud hotspot-ot, Gizmochina szerint is, Phonearena szerint is és az Alcatel saját honlapja szerint is..
-
crok
Topikgazda
válasz
Atos23 #143039 üzenetére
A helyzet ezzel a kütyüvel is pontosan ugyanaz: annyira lehet pontos mint amennyire a felhasznált chip-ek és egyéb alkatrészek. Van ilyenem nekem is, az elve szerintem is jó de én azért egy Alis dologra nem bíznám rá magamat, a készülékek belső mérő mechanizmusa (Coulomb counting) legalább a gyártó szerint hitelesített (feltételezve, hogy eredeti az akku). Itt egy tipikus IC leírása hozzá + egy részletesebb leírás.
-
crok
Topikgazda
válasz
Atos23 #142940 üzenetére
Accubattery - olvass ebbe bele, a linkekbe is. De csak annyira pontos mint a mérésre használt chipek a készülékedben. Olyan pedig nincs hogy hány százalékosnak kell lennie, mert azt senki nem tudhatja hogy milyen terhelést kapott ezidő alatt (hőmérséklet töltés alatt és merülés alatt, áramleadás, áramfelvétel, töltés módja (sok rövid, kevés hosszú, keverve, fast charge/quick charge), mennyi százalékról mennyi százalékra, ésatöbbi, olvass bele amiket írtam és linkeltem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest