Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz altoalto #52481 üzenetére

Bár még elég friss a jövevény az LG G Pad 10.1-essel nem nagyon érzékelek memória betelést,mellé érzékelést(persze a droid az idő múlásával tud jópofa dolgokat csinálni).Fürge a kicsike.Van róla teszt legalább is a 7.0-ról ami tök ugyan az a hardver,csak a monitor/akku kisebb.

Ui:Mondjuk 150-ből már klasszisokkal jobb motyót lehetne venni. :K Mondjuk a Far Cry2 még az adatlapos nagy gépemet is szépen megdolgoztatja :DDD

• tjb007

nagyúr

válasz altoalto #52481 üzenetére

Ha csak nem gyárilag selejtes a digitizer, és a szoftver sincs elrontva, akkor a 99%-uk ilyen.
    Ha szeretnéd lecserélni, akkor írd meg mik az elvárásaid, és hogy mennyit szánnál rá.

(#52482) davidj92

Nem lehet. :N

(#52483) tixem

Ha már kínai Windows 8.1-es tablet, akkor VOYO A1 Mini. Kétszer akkora a RAM és a belső tárhely is ugyanazért a pénzért. Itt találsz pár tulajt, akiktől kérdezhetsz, plusz egyéb információkat a készülékkel kapcsolatban

• this is life

Ármester

válasz altoalto #40408 üzenetére

Szerintem minden tulajdonsag amire szukseged lenne nem lesz meg egy tabban , de ami uzemido, kepminoseg, teljesitmenyben jo az a asus memopad hd 7 [link] egyedul a 3g modemmel lesz gond, normalis marka valos szerviz hatterrel.

• LámaZ

addikt

válasz altoalto #28236 üzenetére

Van on-line (waze, Google Térkép) és off-line (iGo, NavFree) navigáció.
    Ezeket a fogalmakat kellene tisztáznod.

• stmiklosi

tag

válasz altoalto #28235 üzenetére

Szevasz!

A navikban a leggyakrabban SirfIII (3-as) chipsetet raknak, de létezik már SirfIV-es is.
    A későbbiek mindig jobbak, bár nekem van még SirfII-es, nem marad el a későbbi mögött, de mindig megadom a "királynak, ami a királyé". Nem a kesztyűtartóból akarok vele navigálni. Mert Ő egy Bluetoothos GPS vevő és "szolgáltatja" a GPS adatokat egy AURORA2 tab+Bluetooth stick "combónak", amin persze fut egy IGO.
    Egy ma jól használható navi 4.3-5"-os, min. 520-as proci és 128MB RAM. Ez kb. egy Wayteq960 BT(HD).
    Ezen megy a zenelejátszás is, BT-n keresztül telefonkihangosítónak is jó. Persze a kocsi zaja miatt nem biztos, hogy szerencsés.
    Program és térkép persze külön beszerzendő. Ma már sokan kedvelik az Amigot, még többen a Primot, abból is a 2-es verziót.
    Fényerő: nyáron kérdéses, én egy egyszerű napellenzőt használok kartonból fazonra alakítva, kb mint egy fél kocka, csak rá kell "ejteni". Kívül világos, belül matt sötét.
    Amúgy ezek a fekete házú eszközök (mint a napkollektorok "szívják" a meleget) megpusztulhat (átmenetileg mindenképp) ha tűző nap éri, márpedig autóban igen. A napellenző külső világos színe sok-sok fokkal csökkenti hőmérsékletüket.
    Android rendszer: mit mondjak? Időt kell szánni rá és kedvedre szabhatod kütyüdet. Ehhez idő (olykor nagyon sok igényedtől és kedvedtől függően), és ami talán hamarabb elfogy, türelem kell.
    Na nem mintha a WinMobil nem ebbe a kategóriába tartozna ha elkapja az embert a "faragás" szenvedélye, de talán valamivel barátságosabb, mert azért WIN valahol az is és ismerősebb.
    Üdv: StMiklos

• stmiklosi

tag

válasz altoalto #28211 üzenetére

Szevasz!
    Sokat nézegetek neten, shopban, nem ennyire széles igényeket figyelve, de amit keresel több ponton kérdéses a kielégíthetősége, együtt persze még inkább...
    -kijelzo merete 7 col ...VAN
    -nagy fenyereju, tukrozodesmentes kepernyo, amely a szelvedore tapasztva napsutesben is jol lathato ...
    ilyen talán ipari kivitelben létezik, még ott is necces.
    -minimum divix felbontasok,mp3 lejtszasa (nincsenek HD anyagaim).. Nem gond
    -hosszu akkuido, ha pl. campingben, vagy pecazaskor szeretnem hasznalni ... Ez megint kérdőjeles, azaz 4-5 óra feletti akkuidő, nagy fényerővel párosítva végképp az.
    -barmilyen sim kartyat fogad, es lehet hivasokat inditani/fogadni, 3G, nagy erzekenysegu antenna.. Ha bármilyen szolgáltatóra gondoltál, semmi gond. Ha különböző méretű kártyákra, nem tudom van-e ilyen.
    -GPS rendszer szinten nagy erzekenysegu vevovel ... Ez nem gond általában
    -kulso GPS antenna csatlakozasi kialakitas Létezhet ilyen..
    -a legjobb navigacios szoftverral rendelkezik, (A LEGJOBB MEGÍTÉLÉSE EGYÉNI, ÉN AZ IGOT SZERETEM) vagy a progi konnyen megszerezheto a netrol (NEM LEHETETLEN), es amely Nyugat Europaban es kiemelten a Skandinav orszagokban utvonaltervezeskor nem akar velem megtetetni +50km tobbletet ket tavoli uticel kozot (200 km-es sugarban nezve) ... (EZ MÁR INKÁBB A PROGRAM+TÉRKÉP KETTŐS KÉRDÉSE) Én megnézem térképen a letervezett utat és meglátom, ha kerülni akar, de sok program alternatívákat kínál: legrövidebb, leggazdaságosabb, időben legrövidebb stb. és választok.
    -fokent hosszu utazasok alatt lenne hasznalva, igy alap a minosegi, gyari autos tolto csatlakoztatasi lehetoseg NEM PROBLÉMA, MEGOLDHATÓ
    -tablet tarto szelvedore MEGOLDHATÓ, MERT NEM BIZTOS, HOGY KAPSZ VELE
    -minimum 32GB-os vagy 64GB-os sd/micro kartyat kezelje 32-ŐT BIZTOS TUD KEZELNI
    -a minimum belso memoria meretet nem irom, mert gondolom az sd kartyrarol sokminden futtathato IGEN
    -wifi TABLET NEM LÉTEZIK NÉLKÜLE
    -a lehetosegekhez kepest jo minosegu, eleg hangos beepitett hangszoro KÉRDÉSES
    -a navigacios program futasa kozben lehessen hangosan zenet hallgatni VALÓSZÍNŰLEG MEGY A HANGOS ÉS A MINŐSÉG KÉRDÉSES
    -hozza lehessen kotni kulso usb-s merevlemezt filmnezeshez, tovabbi zenek hallgatasahoz KÉRDÉSES, HOGY EL TUDJA LÁTNI "VILANNYAL"
    -mas win7-es szamitogepekkel valo szinkronizacio MINDEN TOVÁBBI NÉLKÜL, DE A PC-RE ÉS TABRA TELEPÍTENI KELL PROGRAMOKAT
    -wifi vagy usb billentyuzet es eger csatlakoztatasi lehetoseg. MEGY MINDEN TOVÁBBI NÉLKÜL

Én így látom, tippet típusra nem tudok adni, ha nekem kéne keresni azt prémium kategóriában tenném, de szinte biztos, hogy még így is engedményeket kell tenni.
    Ha ezek között van olyan, amiből nem engedsz, akkor lehet nem találsz számodra megfelelőt.
    Ismereteim végesek, engedtessék meg, hogy fenntartsam a tévedés jogát.

Üdv: StMiklos

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés