- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
nem kell extreme, elég bőven az ultra, főleg ha csak képek, videók zenék tárolására használjátok. ultrából van 16 gigás 1600-ért
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Josi
aktív tag
Mondjuk egy ilyen:
Kingston 32GB SD micro Canvas React (SDHC Class 10 UHS-I U3) (SDCR/32GB) memória kártya adapterrel
Csatoló felület :MicroSDHC
Kapacitás :32,00 GB
Sebességosztály :Class 10UHS-I U3
Olvasási sebesség max. :100 MB/s
Írási sebesség max. :80 MB/s
Viszont az ára is több mint a sima kártyáknak. -
tjb007
nagyúr
1. Semmire nem kell külön figyelni.
2. Semmivel sem rosszabb, ugyanaz a processzor van mindhárom modellben.(#55558) Hauptmann
Ajánlottabb, mint az az Alcor, igaz olyan rettentő nagy tudásbéli különbség nincs a kettő között.
A Melyik lesz a best buy ? kérdést meg csak azután lehet majd megválaszolni miután a 8X piacra került. A 8X viszont nem egészen a 8Q 3G-s változata lesz, mivel nem lesz rajta HDMI kimenet, és másik SoC is lesz benne (MT8127 helyett MT8382, ami a 7X Quadban is megtalálható). -
spiritex
veterán
"Mondjuk péhátévét még sosem néztem (sokakkal ellentétben)), viszont sportközvetítést igen (ezzel gondolom nem vagyok egyedül...), úgyhogy igenis jelentős korlát ennek hiánya."
Akkor én miért tudok sportközvetítést nézni online? A tenisz meccseket rendszeresen egy külföldi bet365-höz hasonló oldalon követem, ha nem adják a tévében..
-
LámaZ
addikt
A reklamációk jogosak, én pl. az aktív dual-sim tamogatast hianyolom ennel a telonal, amin most irok, de ezek idovel megoldodnak. En mindig a fejlodes elvonalaban szeretek lenni, otveneskent is orok beta- tesztelő.
Ja, és buta kartarsat nem kell bantani, szolasszabadsag van, es en szetetem s sarkitott fogalmazast. -
Tim82
félisten
Az előbb volt egy idézet, ami szerint iOS-ra mégiscsak van Silverlight (nem tudom, nincs Apple cuccom).
Téves. OS X-re (desktop Apple oprendszer) van Silverlight, iOS-ra (mobil Apple oprendszer) nincsen. (Btw, a Microsoft évtizedek óta gyárt Mac OS-ra/OS X-re Office-t, Explorert stb., mellesleg elég komoly részvénytulajdonnal is rendelkezik az Apple-ban.) Innen kell átgondolnod akkor az előtte és utána írtakat is.
Viszont a tartalomszolgáltató érdeke kellene legyen, hogy - ha már terjed egy olyan platform, amin nem lehet nézni az általa készített/sugárzott tartalmat - olyan formátumban állítsa elő az adott tartalmat, amit a lehető legtöbben tudnának nézni.
Innentől máris hirtelen nem a mobil eszköz (és OS) gyártójánál, hanem a netes tartalom szolgáltatójánál pattog a labda, nem gondolod?
buta29030: csak egy kérdés: PH! TV Silverlight-os adásai is mennek? Meg úgy általában, olvasol te bármilyen topikot a Moonlight-tal kapcsolatban, ahol meglehetősen sok hibára panaszkodnak? (Még mindig nem tekinthető relevánsnak, hogy nálad éppen nincsen vele probléma, hiszen akár hazudhatsz is - hogy régi és visszatérő érvedet idézzem.) És ugyan már rajtad kívül ki is beszélt jogsértésről a Moonlight-tal kapcsolatban?
-
Tim82
félisten
iOS-ra sincsen Silverlight, desktop Linuxra meg csak úgy-ahogy működő 3rd party megoldás van (OS X-re bezzeg van hivatalos), szóval igenis kellene, hogy érdekeljen, hogy ebből mennyi az MS "sara" (szerintem jól felfogott üzletpolitikai érdekről volt szó, hogy lehetőleg csak saját OS-en fusson). Amúgy meg ha jól rémlik, az MS sem fejleszti tovább.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged