- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
csendes #55397 üzenetére
Lidl-ben lesz, most nyit nálunk egy, és ez is benne van a nagy nyitási akcióba.. nem tűnt rossznak, azért is kérdeztem rá itt, hogy mi a véleményetek
linkelem az újságot, nézd meg, hogy ez-e az
Lidl Trekstor -
Vermilion69
aktív tag
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Luissimo #42135 üzenetére
Ott még nem is néztem, tényleg..
12000mAh-est találtam 9700ért itteni boltban, csak egyik barátom mondta h 15ért tudnék venni huawei slim 7 tabot (azt hiszem ez volt a neve), és akkor inkább már azt vegyem. Én meg direkt azért vettem most nagyobb kijelzoju telefont, hogy ne kelljen tabot is vennem, és most emiatt elbizonytalanitott, hogy ne e inkább azt vegyem, akksi helyett. -
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tudtok e olyan tabletet mondani aminek az akksija sokáig bírja, ez mondjuk filmnezest jelent hosszú vonat úton és nagyon olcsó.
Telefonhoz akartam volna külső akksit venni, de azt mondták, hogy közel annak az áráért már tabot is tudnék venni aminek jól bírja az akksija ~10e.Köszönöm!
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok. Abban kérném a hozzáértők segítségét, hogy milyen tabletet vegyek?
Semennyire se értek hozzájuk, teljesen szűz számomra ez a téma, szóval minden segítségnek nagyon örülnék!Amik szempontok:
-lehetőleg minél olcsóbb legyen
-egyetemhez kéne, mert levelezőre fogok járni és pár napot ott fogok tölteni és nem akarom a nagy notimat hordozni
-gépelni is szeretnék rajta, mert órákra is be akarom vinni, én gépíró vagyok szóval nem tudom billentyűzetet vagy valami lehet-e hozzá csatolni, vagy lehet-e hasonlóan gépelni mint rendes billentyűzeten (nem tudom erre milyen opciók vannak)
-netezés
-esetleg játékok, mert az utazás legalább 6 óra lesz minden átszállásommal együtt
-olvasnék is rajta, szóval nem tudom van-e olyan ami annyira nem gyilkolja a szemet
-márkanév nem számít, de garancia az legyen ráMost hirtelen ennyi jut eszembe, várom mindenki segítségét.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged