- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Pandimakaay #91608 üzenetére
Az egy dolog hogy megkapta az adott készülék a widevine l1 minősítést, nézz utána a felhasználói véleményeknek redditten vagy egyéb sub forumokon is.
Pl a Redmi Pad is megkapta ,de redditten mindenki panaszkodik hogy nézhetetlen rajta a netflix mert akad...
Nálam ezért is esett ki az első körben. -
Pro!Petya
addikt
válasz
cidalain #91604 üzenetére
Valahol sejtettem hogy a szereld magad megoldás lesz a vége.
Nézegettem is ezeket a YT szerelős videókat..., erre nem félre kattintottam és megrendeltem egy Xiaomi Pad 6-ot akcióban ajándék tokkal és még 15EUR kuponnal?!
(Pad 5 is elég lett volna bőven ,de mivel csak ~40EUR volt a difi így nem filóztam sokat mivel ahhoz tok & kupon se lett volna)Teclast-al meg majd idővel lehet teszek egy próbát ezzel az érintkező tisztítással vagy az érintő panel cseréjével. Cirka 25-30EUR az alkatrész és a szállítás mire ide ér és ha patikán is lesz összerakva még utána is ott a sansz hogy akkor valami más kezd behalni rajta a szét és az összeszereléstől vagy csak úgy alapon, viszont akkor a térdemen hajlítom ketté. (töltése is érdekes már mert van hogy 2 óra alatt feltölt de van hogy 5óra sem elég neki ugyanazzal a töltővel.) Szóval inkább hajlokaz elengedésre.
Így is többet teljesített mint vártam, nem voltak nagy elvárásaim 130 vagy 140 Eur-ért anno. -
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Tavaly vettem egy Teclast M40Pro-t a gyereknek hogy a kocsiban legyen mit nézni a hosszabb utakon.
Na már most kijelző felső része (kamera alatti) nem érzékeli az érintést, de a kijelző megjelenítése az hibátlan.
kb 1 cm ez a sáv.
/Pirossal jelölt rész./
Találkoztatok e hasonló hibával és ha igen mi lett a megoldás?Ezen kívűl működik ahogy kell csak elég zavaró mert folyamat vinnyog miatta a gyerkőc..
-
Pro!Petya
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #88353 üzenetére
Nálam a gyerek néz rajta Disneyplus-on meséket és teljesen jó a minősége. Tényleg. Szemetet én se adok neki.
Ne úgy képzeld el mintha egy 360/480-as formátumot felnagyítasz 1080p-re és csak egy nagy masszát látsz.
Maga az alkalmazás (netflix, disney+ stb) berak alul felül kb ~1cm széles fekete csíkot a filmnél, plusz azért a tabletek többsége is csak 1080p szval így a minőségromlás nem tűnik fel annyira a szemnek nem úgy mintha 4K-ról váltasz 1080-ra vagy 720ra.Ez nem a streaming szolgáltató hibája hanem a tablet korlátozottsága, ezért olcsó.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
totron #88255 üzenetére
"A 20-80-hívők szigorúan levezetés nélkül tanácsolják az átvett tanácsot."
Talán mert nem lehet 1-2 mondatba besűríteni mindazt amit megkíván a téma..
De ha mélyvíz kell akkor itt ez a kettő:
[Li-ion akku téveszmék ellen]
[How to Prolong Lithium-based Batteries] -
Pro!Petya
addikt
válasz
pècsimunkás #88225 üzenetére
Jaaaa , hogy te arra értetted amit linkeltél! Így már értem!
-
Pro!Petya
addikt
válasz
pècsimunkás #88223 üzenetére
Mi a difi az Alldocube és a Teclast között?
Csak mert az egyiket ipari hulladéknak írtad a másikat meg megvetted.. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Pro!Petya #88090 üzenetére
Na most kipróbáltam rajta a Netflixet is , az valóban csak SD-ben megy...
VISZONT, mivel amúgy sem annyira acélos a kijelző felbontása plusz a Netflix app sem rakja teljes kijelzőre hanem benne hagyja fent és lent a fekete csíkot így teljesen vállalhatóak rajta a filmek.
(Már ha persze nem a 4K -hoz van szokva az ember.) -
Pro!Petya
addikt
válasz
joysefke #88089 üzenetére
Annyit tesz hogy nem tudod 4K-ban streamingelni a Netflixet vagy az Amazon Prime video-t, csak alacsonyabb felbontáson. Már amennyire én tudom , de majd a többiek kijavítanak ha nem jól mondtam.
Nálam csak az HBO Max , YouTube , VLC van fent és az hibátlanul fut rajta. -
Pro!Petya
addikt
Ha otthon annyi akkor tényleg nem rossz a Pad 5.
Itt még használtan is ~300Eur-ért adják, újonnan meg ~350.
A 6/128-as Realme Pad is már ~220Eur körül megy , sőt még a 3/32-es is ~180 belőle.
138Eur-ért lett volna még az Alldocube Kpad de az csak 4/64-es és az akksi is csak 6000mAh
Így nézve 150-ért szerintem nem rossz deal az M40 Pro (6/128 , 7000mAh)Igaz amire én vettem arra még így is overkill
, de ár/érték arányban nem találtam jobbat.
-
Pro!Petya
addikt
Reggel meg is jött a Teclast M40 Pro!
Első napi benyomás : Eszméletlen jó!
Teljesen felfoghatatlan számomra hogy ennyi pénzért ilyen tabletet lehet kapni...
(lehet megtartom és kap a gyerkőc egy másikat)
Eddig mindig csak a nevesebb márkáktól vásároltam, és bevallom kicsit féltem a kínai mivoltától de eddig több mint felülmúlta az elvárásaimat!
Már csak az az apróság is hogy a kemény védőfólia alatt még volt rajta még egy normális képernyőfólia hááát meglepett, mivel kb a 8x drágább telefonokról lespórolják plusz még egy 12,5W -os töltő is volt a dobozban.
Köszönöm az ajánlásokat és a segítséget a tablet kiválasztásához a topiklakóknak!
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
Kérném a közönség segítségét!
Gyereknek mesenézésre belső tárhelyről illetve memkártyáról.
Esetleg később mikor már nagyobb lesz akkor neki játékra.Ez a 4 opció maradt. Na de melyiket???
1. Samsung A7 Lite - 129EUR
2. Lenovo M10 Plus - 139EUR
3. Teclast M40 Pro - 154EUR
4. Alldocube Kpad - 136EUR -
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
10"-os tabletet keresek első sorban mesenézésre a hosszab utakra a gyereknek.
(másra nem is lenne használva max, esetleg később mikor már nagyobb lessz a gyerkőc akkor tudjon rajta játszani.)Átnéztem az összefoglalót és az alapján eddig a Galaxy A7 Lite és a Lenovo M10 Plus között vacilálok.
Tudtok egyéb alternatívát is ajánlani esetleg?
Persze az se lenne rossz ha ezt minnél olcsóbban, lehetőleg 150Eur alatt meg lehetne úszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest