- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
Kollégám kért meg rá, nézzek már átunna neki hogy milyen tabletet érdemes venni. Lelkes jehova tanús emberke, de nagyon rendes
Nem sok kritériumot állítot fel rá, csupán ilyen alap dolgot, hogy bibliát tudjon rajta olvasni, meg fimet nézni, stb...
Ezt a legolcsóbb tablet is tudja, gondolom én. Amit én szeretnék neki mellé, hogy jó üzemideje legyen, ne legyen lassúcska, meg hogy ha úgy hozza a sors, tudjon rajta internetezni (hogy most ezt mobilnettel, vagy wifivel lehet megoldani, passzolnám.
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Ismerősne van egy eSTAR BEAUTY HD QUAD CORE Blue (MID 73088)-as kis tablet szerüsége. Összetörték a kijelzőjét, de még müködött, csak a törés alatt nem.
szerintetek ez jó lenne hozzá? Nem mi?
-
akyyy
senior tag
válasz
Luissimo #42776 üzenetére
Nyilván ez a legkönyebb megoldás, én is ezt scnálnám, de a lány akié a tablet, nem szereti és nem is akarja letölteni, ő azt monjda hogy sorozatbarát.tv és ilyne onlinefilmes oldalakről szokott gépen is filmet és sorozatot nézni, tableten is igy akar. még az oké hogy a sok reklám meg egyéb dolog miatt marha nehézkes lenne, de tegyük fel hogy pc-n megvan csak a flash tartalom, tehát semmi reklám, ilyesmi, azzal már lehetne kezdeni szerintem valamit tableten hogy lejátszhassa.
-
akyyy
senior tag
egy tableten hogyan lehetne (androidos, valami navon 10) olyan oldalakon videókat nézni mint pl online filmek, meg online sorozatok?
próbáltam a forrás fájlokat külön megnyitni a flash tartalmat, gépen még müködik, ott, gondolom flash hiján le akarja szedni az swf fájlt.
esetleg ilyen távoli asztalos móka jöhetne szóba, de nem tudom tableten vannak e ilyenek ingyenesen, ami hangot is ad, nem akad stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Haditechnika, harcászat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest