- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
UCNLM
tag
Én úgy látom az M11 is Android 13-mal jött ki, de a Lenovo honlapja szerint még a 15-öt megkapja. Látok pl Alzán M11 csomagokat jelen pillanatban is, LTE verzió tokkal, tollal, de több variáció is van ugyanitt érdekes árakon. Próbálom kibogozni melyik-melyik pontosan. Egyébként a Lenovo általánosan ajánlható?
-
eisento
addikt
Agyonutom a gyereket
de lehet letojom megrendelem a n pad x1-et aztan rendelek hozza egy ilyen kapacitiv tollat. Gyereknek nem kell nagy extra mintha paintbe rajzolna aztan joccaka. Neztem volna tokot is ilyen vastagabb szilikont de ugy veszem eszre hogy ehhez az x1hez nemigazan van
mindig van vmi problema.
Muterektol kaptam egy kis penzt. Lenovobol amihez van toll is 10" felett mit vennetek? Vmi gen3-ast lattam de annyit megneztem, hogy mar fingom nincs melyik volt -
aprokaroka87
nagyúr
-
cidalain
veterán
Kipróbáltam két telóval.
Külön-külön mindegyik képes madzagon netet adni egy Win laptopnak. Egymásnak viszont nem.
Viszont a laposhoz Usb-A - Type-C madzaggal kötöttem össze őket, egymással Type-C - Type-C madzaggal. Ez viszonylag jó minőségű, Baseus kábel, szóval nem gondolnám hogy ez a kábel hibája, de persze ez is lehet. Mindenesetre másik ilyen kábelem nincs, így nem tudom továbbvinni.
Ugyanakkor inkább arra gondolnék, hogy az android nem tud másik androidos eszközt külső modemként kezelni kábelen. -
cidalain
veterán
(az ethernet úgy jött ide, hogy arról pont volt szó, hogy úgy megy a madzagos net, mondjuk egy router felől)
Az OTG kábel azt jelenti, hogy a ráaggatott eszköznek a tablet/teló biztosítja a tápot, ergó küldjön kofele áramot, különben nem megy az izé (pl pendrive).
Jelen esetben irreleváns az OTG, mindkét eszköz saját tápellátással megy, csak adatforgalom van a madzagon.A tabomon van USB internetmegosztás opció, amikor rádugok egy másik készüléket, lehet választani a szokott helyen (csak töltés, MTP fájlátvitel, stb, és ez netmegosztós cucc).
De a tabomon nincs mobilnet, és megosztani csak azt lehet.
A telómon meg nincs ilyen USB netmegosztós opció kimondottan. A hálózati beállítások alatt van "USB megosztás" almenü, de ez nem sugall netmegoszást. Nem is megy. Oké a telóm régi, Android 8. Ez is lehet alapvetően gond nálam.Update. Kipróbáltam asszonypajti telójával, annak is van USB netmegosztása. Benyomtam elvileg ok. De a fogadó tabnál nincs net. Nem találtam itt USB-n való fogadásra utaló beállítást. Lehet, hogy az Android eszközök csak adni képesek így venni nem?
-
cidalain
veterán
OTG type-c Ethernet átalakítóval megy a madzagos net, pont utánad írta egy fórumtárs.
De hogy telóról ki tudod-e adni a netet madzagon?
Telón Beállítások/ Hálózat/ Hotspot és internetmegosztás / USB megosztás.
Ha ilyened nincs akkor halott ügy. Nekem van. Összedugtam a tablettel, de net nem ment át.
Szóval elméleti lehetőség van, de hogy működik-e vagy sem az kérdéses. Nálam nem megy. Jó fajta Type-C kábellel próbálkoztam. És nyomorgattam a menüt percekig, de semmi. Passz, hogy mit lehet még hozzátenni azon kívül, hogy próbáld ki, és Google majd segít. -
Rigormortiis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged