-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Főnököm (feleségem) kiadta, hogy nézzek utána a témának ezért első körben hozzátok fordulnék felvilágosításért. Egy olyan tabelet szeretne amivel a hozzá adott pen segítségével tudna kézírásos jegyzeteket készíteni + olyan funkcióval használni amit ez a pen lehetővé tesz (nem tudom mik ezek). Az összefoglalót böngészve úgy látom, hogy a Samsung, Lenovo, Xiaomi hármasnak vannak ilyen eszközei. Mivel nem ismerem őket - használni pláne nem használtam ilyet - ezért kérdezném, hogy ilyen igényre van-e ajánlott típus. Van-e amelyiken jobban/kényelmesebben vagy kevésbé jól használható ez a funkció. Köszönöm előre is az esetleges irány mutatást.
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Kb. 60 ezer Ft-ig szeretnék 9-10"-os tabletet venni hazai forrásból. Olvasásra, böngészésre lenne használva - játékra nem. Ezt a Lenovot néztem ki - megvehető? Esetleg van más ami ajánlott? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest